Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, ch28566 כתב:

אני מדבר על תוצאות האירוע עצמו, חיילים שמצלמים את הפגיעה וכל הדם ומעלים לרשתות החברתיות. 

כתבתי כבר לפני שבועות שהרמטכל איבד שליטה.

חיילים בעזה מתחילת המלחמה מתעדים את עצמם מבצעים לכאורה פשעי מחנה. סיכון אדיר בביטחון שדה וגם חומר לתקשורת הזרה ולבית הדין הבין לאומי.

אלגזירה הוציאו עכשיו סרט ארוך שמאשים את ישראל בפשעי מלחמה. רוב הסרט מבוסס על תיעוד שחיילים העלו לרשת.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 25 דקות, ch28566 כתב:

הבעיה עם ביביסטים זה שלא משנה מה, התגובה שלהם תהיה פבלובית בהגנה על המלך הדפוק שלהם. בחיי שאני כבר לא מסוגל להבחין ברשתות החברתיות בין בוט איראני לבין ביביסטים, הם נשמעים בדיוק אותו הדבר. אם הרמטכ"ל היה הופך שולחן על ביבי או יוצא למתקפה בלי לשאול, הייתם אומרים זו הפיכה צבאית, הרי אמרתם את זה על כל גוף אפשרי במדינה. 

קודם כל המלך לא דפוק אלא החסידים שסוגדים לו. הוא משיג בדיוק את מה שהוא רוצה.

ושנית, אם הרמטכל היה הופך עליו שולחן הם היו צודקים בטענות כלפיו. יש דרק מחליט שזה ביבי ושר הביטחון ויש דרג מבצע. תפקיד המבצע להגיד את הסייגים שלו אבל לבצע בדיוק מה שמבקשים ממנו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 30 דקות, farkash7 כתב:

החטיבה הזו סובלת ממזל רע מאז שאני זוכר את עצמי, כמות אסונות ונופלים לא נורמלית

אולי בגלל שהם מאלה שהולכים בראש?

פורסם

לא בראש כמו ראש בקיר. לא רלוונטי למקרה הזה, אבל היו דברים מעולם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 40 דקות, mikyl כתב:

אולי בגלל שהם מאלה שהולכים בראש?

ידעתי שהטיעון יעלה, רציתי עוד להגיב אליו בתגובה הקודמת שלי כבר מראש אבל לא רציתי להכנס לשיח של מי חושב יותר או פחות.
גם צנחנים הולכים בראש ועדיין סובלים מפחות מזל רע.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, ch28566 כתב:

מהיכן אתה חושב שיש את כל המודיעין על מטרות חיזבאללה? איך בונים בנק מטרות? אתה חושב שיחידות מיוחדות לא סרקו את השטח עוד לפני שנים? אתה חושב שלא ידעו מה עושים בבתים בדרום לבנון, אתה חושב שביבי לא ידע מזה כלום?

הבעיה עם ביביסטים זה שלא משנה מה, התגובה שלהם תהיה פבלובית בהגנה על המלך הדפוק שלהם. בחיי שאני כבר לא מסוגל להבחין ברשתות החברתיות בין בוט איראני לבין ביביסטים, הם נשמעים בדיוק אותו הדבר. אם הרמטכ"ל היה הופך שולחן על ביבי או יוצא למתקפה בלי לשאול, הייתם אומרים זו הפיכה צבאית, הרי אמרתם את זה על כל גוף אפשרי במדינה. 

לא לזרוק את ביבי (וכל ממשלת הדמים שלו) לפח האשפה של ההיסטוריה זה לשים פלסטר על גידול סרטני.

מצחיק , אותו המשפט תקף גם לרלביסטים.

אני רחוק מלהיות תומך ביבי, הטענה שלי שהוא לא האשם הבלבדי אבל כאשר אתה על אוטומט , אתה ועוד רבים פה זו התוצאה.

דרך אגב , ממשלת הדמים , תקף גם לממשלת רבין וקורבנות השלום ?

לפני שעה, Night Driver כתב:

קודם כל המלך לא דפוק אלא החסידים שסוגדים לו. הוא משיג בדיוק את מה שהוא רוצה.

ושנית, אם הרמטכל היה הופך עליו שולחן הם היו צודקים בטענות כלפיו. יש דרק מחליט שזה ביבי ושר הביטחון ויש דרג מבצע. תפקיד המבצע להגיד את הסייגים שלו אבל לבצע בדיוק מה שמבקשים ממנו.

רמטכלים בעבר הפכו שולחן בעבר על ראשי ממשלה , ואו בשפה דיפלומטית הביעו דעה נחרצת על המהלכים הנדרשים על מנת להגשים את המטרות המדיניות שראש הממשלה קבע.

• משעמם 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 4 דקות, CX25GTI כתב:

אני רחוק מלהיות תומך ביבי, הטענה שלי שהוא לא האשם הבלבדי אבל כאשר אתה על אוטומט , אתה ועוד רבים פה זו התוצאה.

לפי דבריו של ביבי בוועדת החקירה של לבנון 2 ביבי הוא האשם הבלעדי.
אנחנו לא אמרנו שהוא האשם הבלעדי, אמרנו שהוא האשם הראשי.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

סיפרו לנו שבלבנון יש יותר לגיטימציה בין לאומית לפעול בגלל שהם מדינה וכו' וכו' וכו' 

כנראה שזה קשקוש 

הטענה היא שזו אינה לבנון אלא החיזבאללה , יש ניסיון באירופה המובל על ידי צרפת לבצע הבדלה בין הגופים על מנת לא לאפשר לישראל תקיפה של נמלי אויר וים + תקיפה של תשתיות מדינתיות של לבנון.

העולם רוצה שנילחם עם ידים קשורות מאחורי הגב.

לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

לפי דבריו של ביבי בוועדת החקירה של לבנון 2 ביבי הוא האשם הבלעדי.
אנחנו לא אמרנו שהוא האשם הבלעדי, אמרנו שהוא האשם הראשי.

מה שתגידו , תמשיכו עם ביבי ביבי והוא יהיה פה ראש ממשלה עד שיתחשק לו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

סיפרו לנו שבלבנון יש יותר לגיטימציה בין לאומית לפעול בגלל שהם מדינה וכו' וכו' וכו' 

כנראה שזה קשקוש 

זה שהחלישו תקיפות בביירות עצמה (גם טעות לדעתי, אבל עדיין) לא אומר שלא פועלים בלבנון. פועלים יופי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 15 דקות, CX25GTI כתב:

רמטכלים בעבר הפכו שולחן בעבר על ראשי ממשלה , ואו בשפה דיפלומטית הביעו דעה נחרצת על המהלכים הנדרשים על מנת להגשים את המטרות המדיניות שראש הממשלה קבע.

ומי אמר לך שכאן לא הביעו?

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

אני נוטה להאמין ש"הפכו שולחן" אחד או שניים על ביבי, בסוגיית עזה בוודאות עשו את זה על פעולות משמעותיות שהוא מנע, אני מאמין שגם בלבנון זה קרה.
אבל זה לא ישנה לכת הביביסטים.

מדברים על אנשי צבא, לא על יאיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יאיר עובר ישר למכות.
היו כמה הזדמנויות לחסל את כל ראשי חמאס ברצועה, בכירים במערכת הבטחון היו בעד, נחשו מי התנגד...

• אהבתי 1

פורסם
לפני 10 דקות, CX25GTI כתב:

תמשיכו עם ביבי ביבי והוא יהיה פה ראש ממשלה עד שיתחשק לו

אכן - הוא ימשיך לפני הכל בזכות רבבות האנשים שלא מבינים מה התפקיד של מנכ"ל, מהי אחריות, ומהי ההגדרה לאי שפיות עפ"י הציטוט הידוע. זה לא משנה אם אתה כן או לא מצביע לביבי, עובדתית, כעולה מהטקסט, אתה לא מודה/מודע לאחריות שלו ולמושג אחריות בכלליות. לא מבין את הקונספט של הנהגה ושרשרת פיקודית.

לפי הלוגיקה הזו גם הרמטכל לא אשם, אלא מפקד הגזרה. וגם הוא לא אשם, כי מפקד החטיבה, שבתורו לא אשם כי קצין המודיעין, שבוודאי לא אשם כי קצין השטח, אליו אי אפשר לבוא בטענות עם התצפיתנית המאעפנה הזו, שגם היא לא אשמה כי איך אפשר לדרוש ממנה לתצפת ביעילות אם הש.ג. כל יום מעכב אותה בכניסה? 

... 🫠

לוגיקה מופלאה, אין פלא שביביסטים הם אנומליה סטטיסטית בכל מקום בו יש איזשהו ערך לביצועים וחשיבה ביקורתית. 

ולכל מי שמדבר על האשמים שלא הפכו שולחן, שוב מזכיר שביבי פיטר את שר הביטחון שלו, *ליכודניק*, על כך שהתריע קצת לפני אוק7. 

אבל ביבי לא ידע... הוא. לא. יא. דע 😭😭🥹

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...