Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

...קודם כל זה לא בעיה לדעת איך הפגנה לא חוקית מתנהלת - מגיעה ניידת, מנסה לפנות ביפה...

דבר שני, יש מספיק סרטונים שרצים בטלגרם ....

טעויות ועיוות המציאות.

א. ההפגנות חוקיות וקבלו אישור משטרה.  המשטרה ערוכה יפה, כל היציאות חסומות במשאיות, יש מספיק שוטרים.

ב. אם טלגרם הוא המקור שלך....דיינו.

ג. להפגנות מגיעים גורמים מתסיסים מהפמיליה(פנים מכוסות) שאנשי משטרה מקפידים לחצוץ בינם לבין המפגינים החוקיים.

תבוא פעם לבקר, שלא יספרו לך מעשיות.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כן רק שאני לא מדבר על הפגנות חוקיות שהמשטרה ערוכה אני מדבר על הפגנה בקפלן שמחליטים להעביר לאיילון או הפגנה מול הכנסת שעוברת לכביש בגין ומפגין זורק בקבוקים על שוטרים (רוצה את הסרטון? יש בטלגרם).

יש אישור לחסום את איילון?

פורסם

מי שזרק בקבוק על שוטר חייב להעצר, אין ספק.

מה אשמים שאר 29,999 הנותרים ?

סרטון לא מספיק, צריך לראות מה קרה לפני זה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

מי שחי בסרט זה מי שחושב שהכוחות ששולחים להפגנות בשלב זה הם לא משטרת בן-גביר. בעיקר בירושלים, אבל בהחלט גם בתל אביב.

בכמעט שנה האחרונה אני בארץ אולי חצי מהזמן אז לקפלן כבר לא יוצא לי להגיע אישית, אבל מספיק חברים או מכרים קרובים שם, לא מאלו שיורדים אח"כ לאיילון ומבעירים דברים.

איומים מהמשטרה כולם כבר חטפו, 2 גם חטפו איזו אלה או מרפק למקום הלא נכון בלי שום סיבה.

ובירושלים? קורעים אנשים במכות חופשי. את הכי נחנחים לא מזיקים בעולם. את אחותי המטר-ובמבה כבר הספיקו לדחוף שם לרצפה, ושמישהו ינסה להגיד לי שהיא "איימה על שוטר" או איזה שיט כזה.

חבר אחר שלצערו הוא "סמולן" כבר חטף מכות רצח, שיא השיאים הוא הפגנה בה עמד בלי שלט עם ידיים בכיסים אבל הוא בא לא בטוב בעין לאיזה שוטר, אז 4 בבונים תפסו אותו בידיים והרגליים כדי להעיף אותו משם, למרות שלא התנגד. הוא חלק איתנו תמונה שבלי קונטקסט הייתה יכולה להיות מאוד משעשעת, מישהו צילם אותו מובל ככה, הוא עם פרצוף של "רגע, מה?"

אין שם כעס, עצבים, התנגדות או משהו. רק תמיהה על המצב האבסורדי.

את חבר של אותו חבר, אגב, כבר דאגו לקרוע עד לרמה שאושפז. (יש תמונות, סרטונים, מה שלא תרצו)

המשותף לכל המקרים האלו ועוד?

באורח פלא מצלמת הגוף של השוטרים שהשתתפו בעימות "הפסיקה לעבוד". בכל אחד ואחד מהמקרים.

ואתם לא צריכים לשמוע את העדות הזו כי כבר שמעתם מספיק פעמים את התירוץ הזה בשלל תקריות אחרות שכן עלו לתקשורת.

די עם החרטא. בירושלים זו כבר מיליציית בן גביר, בשאר הארץ- המצב מידרדר מרגע לרגע. 

-יודעים מה, בואו נקפוץ לרגע לעולם דמיוני שבו ב 100% מהפעמים מפגינים הם אלו שהציתו אלימות, קיללו את השוטרים ואפילו זרקו עליהם משהו.

התפקיד של המשטרה בשלב זה הוא לפזר את ההפגנה ולעצור מפרי סדר. בשום מקרה זה לא אמור לכלול תקיפה של אנשים באגרופים, לפיתת סבתות בגילאי 70+ בצוואר, הטחת נשים מבוגרות על הכביש, מכתזיות בכינון ישיר, תקיפת אנשים שכבר שרועים על הרצפה (לפעמים בבעיטות!) ופה ושם גם עדויות על שימוש של המשטרה במחזקי מכה (אגרופנים וכדומה, שזה דבר לא חוקי אגב.)

• אהבתי 5
פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

וכמובן שחופש התנועה היא אחת מהן.

רוצה סרטונים של 4 אנשים שנעצרו כי ישבו על הדשא עם חולצות עם מסרים נגד הממשלה, באיזור הבית של שר זה או אחר?

או כאלו שנעצרו כשעמדו בשטח פתוח מאות מטרים מבית ראש הממשלה בקיסריה.

או ארכאולוגית שנעצרה בביתה לכמה ימים ושוחררה בתנאים מגבילים (למרות שהמשטרה ביקשה עוד הארכה), כי נחשדה בפשע החמור של ריסוס המספר 1400 על שער ביתו של שר. לא יודע אם הוגש כתב אישום בסוף.

תזכיר לי רק כמה עצורים היו מהפרעות בכפר ג'ית שכללו הרג של אדם?

כמה עצורים מהפריצה, מול המצלמות, לבסיסי צהל בשדה תימן ובבית ליד?

זו משטרה פוליטית על מלא.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה מהבוקר.

הסתיים במעצרים.

IMG_9417.jpeg

הנה סרטון של המעצר.

תגיד לי איך הם הפריעו לתנועה או השחיתו רכוש.

לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

כן רק שאני לא מדבר על הפגנות חוקיות שהמשטרה ערוכה אני מדבר על הפגנה בקפלן שמחליטים להעביר לאיילון או הפגנה מול הכנסת שעוברת לכביש בגין ומפגין זורק בקבוקים על שוטרים (רוצה את הסרטון? יש בטלגרם).

יש אישור לחסום את איילון?

אתה לא מעודכן.

אולי תירשם לערוצי טלגרם שמראים בהם סרטונים אמיתיים ומעודכנים.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עדכון:

מצטער על ההצפה אבל אנשים פה לא באירוע.

גם זה מהבוקר.

אנרכיסטית מסוכנת בגיל של אמא שלי, נעצרת כי היאנ יושבת לבד(!) בתחנת אוטובוס.

תבדקו בשרשור הטרי על השכנים המרעישים כמה המשטרה יעילה כשזה לא ליד שר או חבר כנסת.

ואני בכלל לא מדבר על מספר מקרי הרצח שהגיע לשיאים חדשים.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רגע רגע 

לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אנרכיסטית מסוכנת בגיל של אמא שלי, נעצרת כי היאנ יושבת לבד(!) בתחנת אוטובוס

האם יש עוד שלוש זוויות וצילום לווייני של המקרה? האם אתה יכול להוכיח שהיא לא איימה בנשק חם על השוטרים קצת לפני שהתחיל הצילום? מה בעצם ההוכחה שלך שאין לה קשרים לחמאס? 

פאקינג תתעורר בנאדם 

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות יש לנו אפשרות לשתף סרטונים כאלה בטוויטר עדיין, אם נמשיך בכיוון הזה תכף גם זה לא יהיה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
בתאריך 11.5.2023 בשעה 19:35, פריג'י כתב:

לא. שום טנק לא יגיע מחר בבוקר לים של עזה. ונקווה שלא נידרש לבדוק את הסיטואציה שהעלית כאן, בעולם האמיתי.

עברה יותר משנה והטנקים נמצאים בתוך עזה כולל ליד הים כבר המון חודשים. אנחנו חיים את הסיטואציה הזאת בעולם האמיתי כבר קרוב לשנה.

רק עכשיו ראיתי במקרה את ההודעה הזאת, לא מאמין שכבר עברה יותר משנה.

אני מקווה שלא תכעסו עליי כאן שאני מעלה את זה עכשיו, באמת שלא הייתה לי שום כוונה רעה. פשוט היה משהו בהודעה הזאת שתפס אותי.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
הוספת עוד מילים
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

רגע רגע 

האם יש עוד שלוש זוויות וצילום לווייני של המקרה? האם אתה יכול להוכיח שהיא לא איימה בנשק חם על השוטרים קצת לפני שהתחיל הצילום? מה בעצם ההוכחה שלך שאין לה קשרים לחמאס? 

פאקינג תתעורר בנאדם 

הקשרים שיש לה הם שהממשל הסיני, כל בר דעת היה מבחין בכך שהיא מחזיקה דגל המפלגה הקומוניסיטית של הרפובליקה הסינית + קלטת שלה שהיא נשבעת אמונים לסינים. זה מתטמטיקה פשוטה שכל אחד יכול להבין..

לפני 18 דקות, NEW10 כתב:

עברה יותר משנה והטנקים נמצאים בתוך עזה כולל ליד הים כבר המון חודשים. אנחנו חיים את הסיטואציה הזאת בעולם האמיתי כבר קרוב לשנה.

רק עכשיו ראיתי במקרה את ההודעה הזאת, לא מאמין שכבר עברה יותר משנה.

אני מקווה שלא תכעסו עליי כאן שאני מעלה את זה עכשיו, באמת שלא הייתה לי שום כוונה רעה. פשוט היה משהו בהודעה הזאת שתפס אותי.

אפשר להתנחם בכך שיש לנו רולטה רוסית בארץ עם מכונית תופת נוספת שלא התפוצצה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

לפחות יש לנו אפשרות לשתף סרטונים כאלה בטוויטר עדיין, אם נמשיך בכיוון הזה תכף גם זה לא יהיה.

צחוק צחוק, אבל קרעי בהחלט פועל בכיוון הזה.

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

זה מהבוקר.

הסתיים במעצרים.

הם, כלומר בן גביר, בהחלט מנצל את המלחמה שכן בכל יום אחר דבר כזה היה צריך להסתיים בהבערת תחנות משטרה. עכשיו אני צריך להתחיל לספור תוך כמה זמן אני מקבל טלפון מהמשטרה להגיע לחקירה או שקארספורום עדיין לא במעקב? 

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/r13csjwh0

בארה"ב, אסיה ומרבית אירופה, האמרה האומללה עד כדי כאב "הם סובלים אך לא מתים" ביחד עם זרם ידיעות כמו זו שלמעלה זה דבר שמסיים מיידית את הקריירה הפוליטית (ובד"כ גם הציבורית באופן כללי) של מי שפולט אותה, אצלנו? הארור עוד מתחזק בסקרים.

עם ישראל לא צריך ישועה מאויביו, אלא מעצמו.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ב-2015 סמוטריץ' סיפר שיש לראות בחמאס נכס, כי מדובר בארגון טרור שאין לו לגיטמציה עולמית וככה לא צריך לדאוג, חלילה, שיהיה מו"מ, או, לא עלינו, סיכוי להסדר.

חברם הטוב של המשיחיים, המלך ביבי, כמובן הקשיב וגם היה בעד. 

פאסט פורברד 8 שנים קדימה, האסטרגיה הצליחה יותר מהצפוי. עד שישראל נדרשה לצאת למלחמה ברצועה, כמעט מלחמה איזורית. ועל הדרך הגשימה את חלומם של הפסיכופטים המשיחיים, והסיבה שבגללה הם בכלל קמים בבוקר, וחזרה לפילדלפי. 

סטרוק או וייס או מי שזו לא היתה סיפרה בהתלהבות לאחרונה שמדובר בתקופה שהיא כמו נס. אחכ היא או התאומה שלה הצטלמה וסיפרה שעזיבה של ציר פילדפלי תוביל לפירוק הממשלה. המלך שוב הקשיב. והתגלה לנו בימים האחרון שפילדלפי זה סלע קיומנו כאן. זה "עניין מדיני", כי המדינה זה ביבי ובלי האחזות בעזה הוא לא יהיה בשלטון. ולכן אסור לוותר. ובניגוד לכל הגיון סביר, עמדת מערכת הבטחון וכו', המלך הוביל "הצבעה" שנשארים שם.

בינתיים עוד כמה גופות חוזרות מעזה. פסיכופטים מהימין המשיחי מספרים אחד לשני בגאווה על זה שהם מונעים את ה7.10 הבא (אמיתי, אני לא ממציא ולא מגזים). הם כמובן "שוכחים" שנציגי הציבור שלהם, מה שנקרא בטעות "המחנה הלאומי", בנו וממשיכים לבנות את החרא הזה בידיהם. למי איכפת? תמיד אפשר לזרוק משהו על אוסלו וההתנתקות.

...

ואחכ עוד מתווכחים איתי שמדובר בכתות של מקדשי מוות. מייאש.

• אהבתי 7
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

מאז שבוטלה עילת הסבירות הכל במדינה הזו לא סביר.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...