Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשילותיים האלה, גם רוצים כלא נוראי וזוועתי לערבים, אבל מנגד לשפר את התנאים לבן אוליאל שהורשע בשריפה של תינוק והוריו (תנסה רגע להגיד את זה לעצמך בקול רם, הורשע בשריפה של תינוק).

והם רוצים את זה בו זמנית.

זה בדיוק אפרטהייד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

יש סגל מקצועי, מישהו רק צריך לתת להם בראש ושיתחילו לעבוד במקום לחשוב על הקריירה הבאה שלהם בכנסת.

ולהשיג להם תקציבים. זהו.

באמת?!

אני חייב לשאול, אם אפשר (לא חייב לענות): מה המקצוע שלך?

באיזה מקום עבודה, צבא, כל מקום - מניסיונך - ככה דברים עובדים?

זה נשמע כל כך תמים.

מה חשבת, שיבוא איזה עו״ד שוליים וינער מערכת בהצלחה, כי הוא אמר בטלוויזיה?

• מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 דקות, פריג'י כתב:

אבל מנגד לשפר את התנאים לבן אוליאל שהורשע בשריפה של תינוק והוריו

לא שמעת שהוא זכאי? הגסטפו שב"כ גבה ממנו הודאה תחת עינויים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות עכשיו הוא יכול לעשות תואר ראשון באוניברסיטה פלסטינית.

בטוח יש להם מסלולים שמתאימים לתחומי העניין שלו, כמו שריפת משפחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

אתה באמת חושב שהם נהנים להיות בכלא, שואפים להיות בכלא, או שההחלטה שלהם האם לפעול במסגרת אירגוני טרור נובעת במשהו מהתנאים כאן בכלא?

חלק מהעזתים, אני די מאמין שעושים זאת על מנת לברוח מהחיים העלובים שלהם במדינת עזה, מספיק שיהיה להם רימון וסכין וסגרת אותם לכמה חודשים (פחות יודע מה קורה אחרי שנתפסו, ככה ששהות בכלא, פחות מכיר, יכול להיות שמחזירים אותם בחזרה לעזה).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 42 דקות, פריג'י כתב:

המשילותיים האלה, גם רוצים כלא נוראי וזוועתי לערבים, אבל מנגד לשפר את התנאים לבן אוליאל שהורשע בשריפה של תינוק והוריו (תנסה רגע להגיד את זה לעצמך בקול רם, הורשע בשריפה של תינוק).

והם רוצים את זה בו זמנית.

זה בדיוק אפרטהייד.

לא - רוצים תנאים שווים לערבים ויהודים.

אם נותנים סוני 2 כדי לקחת במקרה של התנהגות רעה, תן גם לו.

לא ככה? @פינדר

פורסם
לפני 28 דקות, falou כתב:

מה חשבת, שיבוא איזה עו״ד שוליים וינער מערכת בהצלחה, כי הוא אמר בטלוויזיה?

"הנחיתי את כוחות הבטחון לפענח את כל הפשעים ולעצור את כל הפושעים"

ככה עושים את זה. לא?

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

לא - רוצים תנאים שווים לערבים ויהודים.

אתה כנראה לא עוקב אחרי מובילי התנועה למען הקדוש אוליאל. זה כבר מזמן לא בעד איזה שוויון מדומה.

לגבי כן\לא סוני לאסיר זה או אחר, יש גורמים מקצועיים שמכירים את הנסיבות הספציפיות של כל מקרה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

החזיר את הכנסיה הרוסית תמורת חופן עשבים וגברת.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אישר רכש צוללות אסטרטגיות למצרים (תוך כדי שהוא מחזיק מניות רבות של יצרנית הפלדה של אותן הצוללות).

בדרך לאשר העשרת אורניום על אדמת סעודיה.

חינך את יאיר נתניהו.

פורסם
לפני 14 שעות, לב טוב כתב:

אכן הוגשה עתירה לבג"צ, שנדחתה. כמה נקודות שצריך לציין:

א) האירוע של הקהילה המוסלמית התקיים ללא אישור העיריה ובטח שלא "בעידודה"

ב) העתירה הוגשה על ידי מישהו שלשיטת רוטמן את לוין מומחים לדמוקרטיה בע"מ לא אמורה להיות לו זכות עמידה בכלל, ועם זאת בג"צ לא דחה אותה על הסף אלא דן בה

ג) מי שמעוניין להתפלל בהפרדה מוזמן לעשות כך באחד מ-500 (!) בתי הכנסת שקיימים בתל אביב

ד) ההחלטה של עיריית תל אביב לאסור הפרדה באירוע הספציפי הזה נמסרה לעמותת ראש יהודי לפני למעלה מחודש. ה"עתירה הדחופה" לבית המשפט יומיים לפני יום הכיפורים היא ספין פוליטי ומגוחכת

פורסם (נערך)

גם שאתם עניים חשוב שתהיו בצד הנכון.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/education-society/food-cards-903720986/?pid=62&cid=902992383

למרות ההבטחות של דרעי: משפחות נזקקות נשארו בלי אוכל לחג

יו"ר ש"ס הכריז על מתווה חדש לחלוקת תלושי מזון לחגים, אך בפועל הקריטריונים שלפיהם מחולקים תלושי המזון של משרד הפנים מעניקים עדיפות משמעותית למשפחות מרובות ילדים - והדבר מיטיב בעיקר עם החברה החרדית. פגשנו חלק מהמשפחות שנותרו בחוץ כשהן נואשות לעזרה - ואף אחד לא מבטיח להן אוכל על שולחן החג. "וב האנשים שיקבלו את התלושים בכלל לא סובלים מאי-ביטחון תזונתי".

מצד שני יש שמשתלבים בעבודה. אולי זה טיפה בים. אבל זה חיובי.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/internal/working-orthodox-903721281/?pid=62&cid=903721281

מהישיבה להייטק: המיזם שמסייע לחרדים להשתלב בשוק העבודה

הודות לקרן קמ"ח, שנבחרה לקבל את עיטור הנשיא, תלמידי ישיבה שמעולם לא למדו מקצועות כגון אנגלית, מתמטיקה וכימיה - משלימים פערים וזוכים לליווי בעולם המקצועי. ברקע העלייה בשנתיים האחרונות בשיעור תעסוקת הגברים החרדים, יותר מ-30 סטודנטים לרפואה מהחברה החרדית זוכים לתמיכה מהקרן - שמסייעת באמצעות הכוונה ומלגות לימודים. "למדתי בתלמוד תורה בלי לימודי ליבה, ועכשיו הכל חדש לי.

ושורפים לאנשים תרכב. גם באור עקיבא יש אחד ששורף רכבים. ולא מצליחים 

לתפוס אותו.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/ramla-fire-903720918/?pid=62&cid=902992386

"ראיתי מלא עשן ואש": בלילה אחד - חמישה כלי רכב הוצתו ברמלה

בשעת לילה מאוחרת התעוררו תושבי רחוב משה לוי בעיר לקולות פיצוצים, לאחר שאלמוני הצית מכוניות בסמוך לבנייני מגורים. על פי המשטרה, בעלי הרכבים שהוצתו אינם קשורים לעולם הפשע - אך המצית עדיין לא אותר. "לא מדובר ברקע של איומים, זו שכונה נורמטיבית".

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

אני די מאמין

יש איזו אסמכתא לזה? כל דבר? ראיונות? מחקרים? הדלפת תיקים אישיים? משהו? 

אין אדם שמעדיף לשהות בכלא מרצונו החופשי. בטח ובטח לא אנשים שבעיני עצמם הם לוחמי חופש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 9 דקות, RK כתב:

יש איזו אסמכתא לזה? כל דבר? ראיונות? מחקרים? הדלפת תיקים אישיים? משהו? 

אני מברר לך לגבי זה

לפני 10 דקות, RK כתב:

אין אדם שמעדיף לשהות בכלא מרצונו החופשי. בטח ובטח לא אנשים שבעיני עצמם הם לוחמי חופש.

אני מדבר על כאלו שהתייאשו מהחיים בעזה מאשר על מחבלים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

אני מברר לך לגבי זה

אני מדבר על כאלו שהתייאשו מהחיים בעזה מאשר על מחבלים.

מעניין אם יש כאלה. אבל בוא נניח שיש - איזה אינטרס אנחנו משיגים בזה שדופקים אותם ומרעים להם את התנאים? :)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...