Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

ההיסטוריה מוכיחה שכל קבוצה שניסתה להמציא את הגלגל נפרדה מהיהדות מהר מאוד

הפוך. הם פרחו ורבו רק שאתם חטפתם את המותג.

הנצרות יצאה מהיהדות ואלוהים העדיף אותם, תיקן עבורם את החובות והזכויות ותוך 2000 שנים אתם כמעט נעלמתם והם פורחים אז אם יש אלוהים אז הם צודקים. אלוהים מאס בכם עם התככים שלכם ובחר בהם.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 2
  • מצחיק 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, yd b-4 כתב:

אתה אמיתי?

ליכוד+ש"ס+ג'+הצינות הדתית הם הרוב המוחלט של האזרחים היהודים במדינת ישראל- זא לא סברא זו מציאות!

יש אפס חפיפה בין הליכוד לבין שס.

צא מהסרט.

חלק מהם דתיים חלק חרדים חלק מסורתיים וחלק חילוניים.

אתה רואה,חלק חלק חלק.

אהבתי איך חיברת את הליכוד עם לפיד. בבחירות הנוכחייות היה ברור לכל מצביע ליכוד אפשרי שהחבילה כוללת את המפלגות החרדיות והדתיות. והם בחרו בכך בלב שלם.

תשמע,שוב המחסור בלימודי ליבה משפיע פה חזק.

רשמתי שחור על גבי מסך,המצביעים ולא הפוליטיקאים.

אבל אתה לא יודע לקרוא או להבין או לא יודע מה אז אתה ממשיך לחרבן עלינו את השטויות שלך.

אז אל תעשה חיבורים לא אמיתיים.

גזענים ואלימים סבבה לדעתך לפחות.

קיצון זה מושג יחסי לקרוא לחצי קואליציה קיצון זה משונה. 

נו באמת...

כן שמענו את הבדיחה הזו.

המציאות הוכיחה שאנג'ל ירדה על 4 והתבזתה כפליים. בכך שמרחה מכתבי סליחה על כל לוחות המודעות בריכוזים החרדיים (פשקווילים) 

(מעניין שאתם מתעלמים מצניחת המניות שלה) 

מעדיף שאחותי תחטוף מכות רצח ממשטרת הצניעות כמו באיראן,ככה אני רוצה אותה,צנועה וחבולה!

כן,הכל תמיד ביחס למשהו,יחסים זה במספרים.

אם אתה מסתכל על אירופה,קנדה,ארהב אוסטרליה או באופן כללי מדינות שרוצים לחיות בהן אתה קיצוני.

אם אתה משווה את עצמך לאיראן ופקיסטן אתה בבעיה,כי לאט לאט ובמהירות תגיע לשם.

אם רק שדדתי זקנה אבל לא רצחתי אותה זה הופך אותי לבן אדם טוב כי לא רצחתי? אם זה הסטנדרט שלך אז כן.

"משה קיבל תורה מסיני ומסרה ליהושוע וכ"ו " כך זה היה כל הדורות.

ההיסטוריה מוכיחה שכל קבוצה שניסתה להמציא את הגלגל נפרדה מהיהדות מהר מאוד.

אך תערוך את המדגם שלך על כלא שאטה אז מי שרצח פחות מ5 הוא בן אדם סבבה.

שמע,כאלה רמות של טמטום לא ראיתי...

באמת.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בינתיים לוקח יותר משעה וחצי לספור פחות מ120 פתקים.

אבל אני סומך על היושרה של הממשלה הזו, שאין פה איזה תרגיל מסריח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

בינתיים לוקח יותר משעה וחצי לספור פחות מ120 פתקים.

אבל אני סומך על היושרה של הממשלה הזו, שאין פה איזה תרגיל מסריח.

שוב, מחסור בלימודי ליב"ה.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

שוב, מחסור בלימודי ליב"ה.

לא הגיעו ל120...

עריכה אחרונה על ידי Potato

פורסם
לפני 29 דקות, Potato כתב:

יש אפס חפיפה בין הליכוד לבין שס

לא כל המזרחיים אותו הדבר?

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

לא כל המזרחיים אותו הדבר?

לא כתבו לפני זה שכל הרוסים אותו דבר?

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

תראו מופתעים: גם ראש תחום כלכלה בקהלת מצטרף לאנטישמים, ומספר שהפערים של החרדים כל כך גדולים, שאין שום תוכנית הכשרה או שילוב שמסוגלת לעזור למי שעבר שם בערך את גיל 18. מצד שני, הוא לא מבין שהם בראש הפירמידה, אז מה זה כבר משנה מה הוא חושב?

שים לב להתעלמות הנהדרת של תומכי המגזר מהפוסט ומהכתבה.

אלא אם פתאום יסבירו לנו שקהלת גם חברו לגוש השמאל.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

תראו מופתעים: גם ראש תחום כלכלה בקהלת מצטרף לאנטישמים, ומספר שהפערים של החרדים כל כך גדולים, שאין שום תוכנית הכשרה או שילוב שמסוגלת לעזור למי שעבר שם בערך את גיל 18. מצד שני, הוא לא מבין שהם בראש הפירמידה, אז מה זה כבר משנה מה הוא חושב?

אתה מגיש את זה כאילו מישהו כאן לפחות טען אחרת. ברור שהציבור החרדי לא "הקטר" הכלכלי של המשק. אבל מוביליות כלכלית היא רק מדד אחד.

כמשל נשיא ארה"ב הוא לא האיש העשיר ביותר בעולם- ועם זאת כנאה המשפיע ביותר בעולם.

בעיני חרדי ממוצע ת"ח נמצא בראש הפירמדה על אף שמבחינה כלכלית הוא יכול ללהיות עני מרוד.

לפני כשעה, Potato כתב:

יש אפס חפיפה בין הליכוד לבין שס.

צא מהסרט.

אתה טועה.

לבנתיים אני עבדתי במטה של ש"ס בפריפרייה הבנק קולות זהה להחריד. ולכן הקמפיין של ש"ס מבוסס על היצמדות לביבי.

לפני כשעה, Potato כתב:

תשמע,שוב המחסור בלימודי ליבה משפיע פה חזק.

רשמתי שחור על גבי מסך,המצביעים ולא הפוליטיקאים.

אבל אתה לא יודע לקרוא או להבין או לא יודע מה אז אתה ממשיך לחרבן עלינו את השטויות שלך.

במקום שאני חי לפחות המצביעים בוחרים מי יהיהו הפוליטקאים שלהם. יש התאמה בין השתים.

לפני כשעה, Potato כתב:

מעדיף שאחותי תחטוף מכות רצח ממשטרת הצניעות כמו באיראן,ככה אני רוצה אותה,צנועה וחבולה!

כן,הכל תמיד ביחס למשהו,יחסים זה במספרים.

אם אתה מסתכל על אירופה,קנדה,ארהב אוסטרליה או באופן כללי מדינות שרוצים לחיות בהן אתה קיצוני.

אם אתה משווה את עצמך לאיראן ופקיסטן אתה בבעיה,כי לאט לאט ובמהירות תגיע לשם.

אם רק שדדתי זקנה אבל לא רצחתי אותה זה הופך אותי לבן אדם טוב כי לא רצחתי? אם זה הסטנדרט שלך אז כן.

אך תערוך את המדגם שלך על כלא שאטה אז מי שרצח פחות מ5 הוא בן אדם סבבה.

שמע,כאלה רמות של טמטום לא ראיתי...

באמת.

קודם כל לא בריא ולא יפה לכתוב בצורה אלימה ומשמיצה. אם ממש לא בא לך אתה יכול פשוט להתעלם ממה שאני כותב. 

ההשוואה שאני עעושה היא מול הציבור הישראלי. הקונטקסט היה שביבי בחר בקיצוניים במקום בנורמל. הנושא היה הציבור הישראלי ולא בהשוואה ליפן.

מסתבר שלימודי ליב"ה לא בהכרח מועילים להבנת הנקרא.

פורסם

בהשראת השרשור:

סיפור מהשירות בחיל המים
(מבוסס על סיפור אמיתי)
**

מפקד הספינה המיתולוגי כבר בתפקיד לפחות 20 שנים, גם הוותיקים בספינה לא באמת זוכרים מפקד אחר, זה נראה כאילו המספנה הלחימו אותו לגשר כשבנו אותה אי שם בעבר. הוא לא המפקד הכי אמין, חצי מהספינה שונאת אותו שנאה תהומית וחצי מעריצים את האדמה עליה דורך, הדבר היחיד שכולם מסכימים עליו זה שיש לו ילד זין אבל רגע זה לא קשור-
הוא מקבל צלצול מחדר המכונה: ״המפקד, אתה חייב להגיע לכאן, החדר מוצף!״.

זה הזמן לציין למי שלא מבין בפרטים טכניים של כלי שיט שספינה מלאה במים לא יכולה לצוף גם אם מדובר בסטי״ל סער5 פר אקסלנס. מים + ספינה = אטרקציה לצוללים. 

המפקד מגיע למטה ורואה שהחבר׳ה ממכונה עם מים עד אזור החלציים. ״מה פאקינג הולך פה!?״ הוא מתפוצץ, ואז מגיע קצין מכונה ומסביר - הכל בשליטה, זו עבודה שלי.
**

צריך להבין משהו,
קצין המכונה והמפקד הולכים זה עם זה כבר המון שנים אחורה. היו מס׳ מקרים בהם מפקד חיל המים שקל להחליף את מפקד הספינה, אבל קצין מכונה תמיד היה שם לצידו, תמך בו בזמנים הקשים ושריין לו את התפקיד.
יש המכנים אותם ״שותפים טבעיים״ למרות שאין שום דבר טבעי בסיטואציה, כי מפקד הספינה ומפקד מכונה נראים כמו השותפים הכי לא טבעיים בעולם - הראשון בוגר MIT מצליח כלכלית ממשפחה מיוחסת, השני מגיע ממשפחה שמאמינה שג׳וני דפ הוא אשכרה ג׳ק ספארו וששודדי הקאריביים זה סרט תיעודי. 

עם זאת, יש ביניהם שותפות גורל כמעט רומנטית - קצין המכונה תמיד תמך במפקד בצורה שאינה משתמעת לשני פנים. יש הסבורים שזה קורה בגלל שקצין המכונה יודע שאף אחד לא ייקח אותו ברצינות אם לא יהיה לו את תמיכת המפקד, ושהמפקד יודע שקצין ים וקצין אלקטרוניקה שונאים אותו מאז מה שהוא עשה להם ולכן חייב להחזיק מישהו בנאמנות מוחלטת. 

כנראה כך קרה שאדם שנתפס מס׳ פעמים באמרה ״בראד הרבה יותר חתיך מג׳וני״ ואפילו ״שודדי הקאריביים חרא סרט בתכלס״ עדיין הבסטי של קצין מכונה, שבטוח שסרט המבוסס על מתקן בסופרלנד הוא התשובה לכל השאלות בעולם.
**

- מה הכוונה זו עבודה שלך?!
״אתה צריך להבין משהו, מסריח בחדר מכונה, מסריח מאוד. אני צריך לדאוג לחבר׳ה כאן, ולכן אנחנו מחוררים את הספינה. אנחנו רוצים יותר אוורור מיד, זה לא סובל דיחוי וזה לא נתון למשא ומתן״

מפקד הספינה מסתכל עליו ולא יודע איך להגיב. 
מצד אחד: הוא יודע שלא מאווררים ספינה ע״י חירור הדופן, חדר מכונה מאוורר לא שווה הרבה אם הוא שקוע במצולות. נכון שלא נעים במכונה, אפשר לפתור את זה ע״י כל מיני פתרונות יצירתיים - אבל אין שום דבר שיפתור את זה כאן ועכשיו. לחורר (בואו נפסיק להעמיד פנים: להטביע) את הספינה זה לא באמת פתרון בר קיימא, ולהיות המפקד של ספינה שקועה זה הרבה פחות PRESTIGE. הא ויש גם את הקטע הזה של חיילים מתים אבל זה כבר מיקרו דיטיילז.
מצד שני: אפשר להפעיל משאבות ולגרום למים לעלות לאט יותר, לספר לצוות שזה ככה בכל ספינה ושבכל מקרה זה בטיפול, ועד שהספינה תחטוף כמות מים ממנה אי אפשר לחזור לאחור הוא כבר בלאו הכי לא יהיה פה. צריך גם לזכור שבקרוב יש ביקורת של מח״י ויש לו עוד כמה שנים טובות לחמם את כסא הקפטן...

- טוב אחי, לך על זה, אבל תעשה לי טובה: תקדח בשקט, בלילה, ואל תעלה תמונות לסטורי של מה שאתה עושה. שמור את זה בינינו.
״ברור המפקד, ברור.״
**

קצין ימאות לא מאמין שהוא אשכרה רואה את זה, הוא רץ לקצין אלקטרוניקה עם הפלאפון ביד:
- ראית את הסטורי של קצין מכונה? אחי הוא אשכרה משתין מחור שהוא קדח בדופן!!
״אחי אני כבר אומר לך חודשים שמים בגובה ברך בבטן ספינת קרב זה לא נורמלי, ואתה רק מספר לי שקצת מים לא הרגו אף אחד...״ 🤦‍♂️

הם שוקלים לדבר עם קצין נשק אבל נזכרים שהוא לא בדיוק ״אפוי״ ועוד מסוגל להתחיל לירות בדופן הספינה בעצמו, ולכן מחליטים לשים את המחלוקות ביניהם ולרוץ יחד לחדר המפקד ולהציג לו את הנתונים שאינם משתמעים לשני פנים: מים בגובה ברך זה לא באמת נורמלי וחורים בספינה זה לא דבר טוב. ברור להם שעל שלל חסרונותיו, הוא לא יתכחש למציאות.
מה רבה היתה אכזבתם כשהמפקד השיב ב״ככה זה בכל ספינה״, ״אין לי זמן לזה יש דייג ערבי עם אקדח זה יותר חשוב״ וכמובן ״תפסיקו להתלונן אני בניתי מעצמת סייבר״.
**

כשאני ראיתי את כל החרא הזה קורה בלייב, לקחתי את המעט שהיה לי, קפצתי למים והתחלתי לשחות כל עוד אנחנו במרחק סביר מהחוף. 

ושלא תבינו לא נכון - אכפת לי מהספינה. כאילו, לא מגוף הספינה אני לא בקטע של מתכת, אלא מהאנשים; בין אם חברים שלי ובין אם סתם חבר׳ה צעירים שהיו שותפי גורל. 

אבל אין לי יכולת לסתום חורים ואין לי כוונה להפקיד את גורלי בידי קצינים מטומטמים שמתעסקים בשטויות. 
חברים מהשירות מספרים לי שעד היום הם מוסיפים עוד חורי אוורור בחדר מכונה, שהמים נאספים בבטן הספינה וכעת כבר בגובה מותן, ושכל פעם שמנסים להעלות את זה לדיון יש איזה דייג ערבי ברקע ופוף כולם מתיישרים בתפקיד ושוכחים מהסוגיה. שנה אחר שנה, עשור אחר עשור, עוד חורים ועוד מים.

ואני? אני תוהה איך זה ייתכן שספינה מלאה בכשרון ותבונה ממשיכים לחורר את עצמה ומצפה שג׳וני דפ יגיע על תמנון ענק ויציל את היום.
בתמונה: המשיח

image.thumb.png.b6ad5b2e7e7784a1f937a3aa73539d2c.png

• משעמם 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מפקד של ספינה הוא קצין בדרגת רס"ן בספינות הישנות וסא"ל בחדשות וזז מתפקידו כל 3-4 שנים.

קצין מכונה זה תפקיד של חובל צעיר :)

• מצחיק 1

פורסם
לפני 9 שעות, נקודה טובה כתב:

אתם חושבים שהפסקת "מדינת הרווחה" כהגדרתכם תצמצם את הילודה?

כן

לפני 9 שעות, נקודה טובה כתב:

תחנקו אותנו = נצא לעבוד = יותר כסף = יותר ילדים, עדיף לכם כבר שהמצב יישאר ככה. 

בוא נעשה ניסוי, צא לעבוד ונראה אם תרצה עוד ילדים.

צא לעבוד

לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

אני לא מאמין שיש למדינה הזו עתיד.

וכמו שאור המליץ לך, אתה צריך לעבור לדנמרק, האם תעשה זאת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, Potato כתב:

מפקד של ספינה הוא קצין בדרגת רס"ן בספינות הישנות וסא"ל בחדשות וזז מתפקידו כל 3-4 שנים.

קצין מכונה זה תפקיד של חובל צעיר :)

בטח כיף איתך במסיבות יניר

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה טועה.

לבנתיים אני עבדתי במטה של ש"ס בפריפרייה הבנק קולות זהה להחריד. ולכן הקמפיין של ש"ס מבוסס על היצמדות לביבי.

ואני עובד בסטרטאפ והשכר הממוצע פה הוא 45 אלף שקל בחודש אז מבחינתי זה מה שכולם מרוויחים.

היכולת להוציא את הראש מהחור הקטן שאתה גר בו לא קיימת?

במקום שאני חי לפחות המצביעים בוחרים מי יהיהו הפוליטקאים שלהם. יש התאמה בין השתים.

כן,רצוי מושחת אם יש אופציה לאנס זה בונוס נאה אך לא מחייב.

קודם כל לא בריא ולא יפה לכתוב בצורה אלימה ומשמיצה. אם ממש לא בא לך אתה יכול פשוט להתעלם ממה שאני כותב. 

בדיוק קיבלתי תוצאות של בדיקות דם,הבריאות שלי בסדר :)

ההשוואה שאני עעושה היא מול הציבור הישראלי. הקונטקסט היה שביבי בחר בקיצוניים במקום בנורמל. הנושא היה הציבור הישראלי ולא בהשוואה ליפן.

ורוב הציבור בישראל רואה בהם קיצוניים.

שוב,תוציא את הראש מישבנך ותסתכל לצדדים איפה אתה חי 

לפני 1 דקה, oryo כתב:

בטח כיף איתך במסיבות יניר

כמו שהייתי אומר לזוגתי,

אם את חופרת,לפחות שיהיה נכון.

מיותר לציין שאני רווק...

• מצחיק 1

פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

פיפסתם את השור השכתבתי על עסקת נדל"ן גרועה למראה שהוא עשה. זה כל כך הריח עוקץ שכל בן אדם נורמלי (כולל אני) ברח מזה כמו מאש. 

הוא היה תמים וסגר (הסיפור על קנייה במחיר מוזר מאוד בלי ערבות בנקאית- כצפוי הפרוייקט קרס- הקבלן שיכנע אותו שבמקום להחזיר לו את הכסף הוא יקבל דירה בפרוייקט 'הבא'- הפרוייקט 'הבא' בכלל היה על כרעי תרנגולת הבטיחו לאנשים דירות על סמך זה שישנו את אישורי הבניה למגרש ויוסיפו עוד 2 קומות לכל בניין!!! - החברה הקבלנית הקיקיונית כמעט פשטה רגל 20 פעם- לבסוף הוא קיבל דירה ששווה כעת -1.5 בערך שהוא שילם עליה לפני 4 שנים בערך 700 אם נכניס את עלויות מחירי הדיור באזור המדובר. הוא הרויח לפחות 300 אלף....

למעוניינים לבדוק בעצמם תבררו את מחירי הדיור בקרית גת לדירת  4 חדרים.

אתה לא באמת נתת פה פרטים שאפשר להשוות ולהבין אם מדובר בעסקה טובה או לא.

איזה מימון היה לו? שילם 20/80? שילם את מלוא הסכום בעת החתימה? באיזה פרויקט הוא התחיל ואיזה פרויקט הוא קיבל?

לפני 4 שעות, נקודה טובה כתב:

עד שפתטי בעיניי לומר שבגלל שיורידו לי כמה שקלים עליו אני אפסיק

חוסר הבנה בסיסי בתלושי משכורת כשיש לך 50K ברוטו לזוג, הנטו שלך הוא בת'כלס פחות מחצי..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...