Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריגר רילוקיישן, דפדפו הלאה אם זה מכאיב לכם*

צחוק בצד, 

הבחירות הן בסהכ תזכורת לוקטור ה"התקדמות" של ישראל: יותר דתית, יותר משיחית, יותר מוקצנת ימינה

זה לא טוב, זה לא רע, זה פשוט.. זה

אני הבנתי לאן זה הולך, פעלתי, היום אני לא בישראל וגם בקבר לא יחזירו אותי. 

שני חברי ילדות - היגרו גם כן. 

כולנו היינו בעשירון העליון (הישראלי), כפי שכבר נרשם: יש סינון מאוד מאוד ברור מבחינת מי מהגר החוצה, מטעמי נימוס לא אאיית את זה כי זה באמת ברור מאליו. 

אם המאקרו סבבה לכם אז תשארו במטריקס ותעשו הכי הרבה שאפשר בשביל לשפר את הבועה שלכם, אחרת תצאו כבר מהשיתוק ותפעלו, זה משמעותית קשה יותר ככל שהזמן עובר. 

עץ יכול לשתול שורשים מחדש, וכשמעבירים אותו ממדבר חסר השקייה ליד קהילת פירומנים אל קרקע פורייה עם השקייה צל טבעי וארבוריסט - יש מצב שהוא יצא חזק ומניב יותר בסוף. 

סליחה על הביאוס אבל אני כותב את זה ממקום קונסטרוקטיבי ולא בשביל 'אצבע בעין' או כל אנלוגיה חולנית שאנשים קופצים עליה כשמדברים על רילוקיישן / פיתוח אישי. 

• אהבתי 5

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, BloodFist כתב:

אני עדיין משועשע מזה שהם נקראים גוש הימין, הם יותר שמאל מרוב המפלגות בכנסת 😆

בכל אופן בלד ככל הנראה עוברים את אחוז החסימה מה שמוריד את ״גוש״ הימין ל60… לילה ארוך לפנינו תכינו פופקורן

לא הספקתי לקרוא בעיון את כל מה שנשפך פה תוך שעתיים, אבל התחזית שלך מאוד סבירה.

היינו כבר באיזו מערכת כזאת, לא זוכר איזו, אחת מהאחרונות, עם מדגם מוחץ בלה בלה בלה, דיבורים על רילוקשיין, בלה בלה בלה, בכי ונהי, והופ, פתאום נכנסו שתי מפלגות מעבר לאחוז החסימה והגענו בול ל-60:60. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 22 דקות, oryo כתב:

טריגר רילוקיישן, דפדפו הלאה אם זה מכאיב לכם

אנשים לא מבינים שמי שמשאיר כאן הורים מבוגרים, אחים, חברים קריירה עושה את זה לא רק מבחירה אלה גם מחוסר ברירה.
אם הייתה לו האפשרות לחיות כאן כמו שהוא חושב שמגיע לו לחיות ואם הוא היה רואה פה עתיד שהוא מאמין בו הוא לא היה עוזב.
במקום להבין את העובדה הפשוטה הזו (בעיניי לפחות) הם בוחרים לתקוף... 
במקום לנסות להבין את התהליך שאותו אדם רואה קורה לנגד עיניו הם מעדיפים לטמון את הראש בחול או להאמין למשיח התורן...

בסדר. חלקם הם בדיוק הסיבה שהוא עזב, החלק השני חי בסרט שאיזה משיח תורן יציל אותו רק לא מבין מה אותו משיח מביא איתו...
בעזרת השם יבלד עוד ילד, ונסיים להכין לכולם דרכונים שלפחות האופציה תהיה מוכנה. 

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

אם הייתה לו האפשרות לחיות כאן כמו שהוא חושב שמגיע לו לחיות ואם הוא היה רואה פה עתיד שהוא מאמין בו הוא לא היה עוזב

בדיוק, רילוקיישן זה לא אירוע משמח. זו טראומה מערכתית, שעבור מי שעושה את זה נחשבת כlesser evil בהינתן האלטרנטיבה. 

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

בעזרת השם יבלד עוד ילד

בדיוק מה שהיה חסר לנו בשרשור, עכשיו יאשימו שכל מי שלא בגוש ביבי מחנך את הילדים להצביע לבל"ד... 

WHAT HAVE YOU DONE

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, oryo כתב:

בדיוק מה שהיה חסר לנו בשרשור, עכשיו יאשימו שכל מי שלא בגוש ביבי מחנך את הילדים להצביע לבל"ד... 

השעה... זו כבר לא השעה שלי...
נשאיר את השגיאה כפי שהיא כדי שיוכלו לדרוך עליי קצת. אני חושב שזה טוב לאדם יהיר לקבל קצת בראש כדי לרדת לקרקע.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אגב, סליחה על הבוטות - אבל אם אתה ימני חילוני/משכיל שצוהל בהינתן התוצאות הצפויות: תנחומיי, אתה כנראה קצת טמבל. 

ולפני שאתה מאנלייק ורושם שאני סמולן מתנשא - אם חברך הוא שמאלני/מרכזניק כנ"ל שצהל בתום הבחירות הקודמות, אז גם הוא קצת טמבל. 

אין שום דבר משמח עבור כל אדם חילוני משכיל במערכות בחירות שנעות בין קואליציה עם חרדים משיחים וגזענים, או בקואליציה רעועה הנשענת על כרעיי התרנגולת וללא חלק ענק משאר הקבוצה שלך. 

שום קונסטלציה שאינה ממשלת 'אחדות' רחבה בין חילונים משכילים שמסכימים על 85% (אם לא יותר) מהדברים איננה תוצאה משמחת. 

יש אדם אחד שחתום על המציאות הזו, במסגרתה החלקים הכי קרובים שיש הוקצו לחלוטין, והקבוצה הכי טבעית הוחלפה ב'שותפים טבעיים' אעלק. לא השחיתות לא הסיאוב ולא רצח מפלגת הליכוד - אלו הבידול והשיסוע שיהיו ההיילייט של מורשת נתניהו, והם מוחאים וימחאו לו כפיים על כך. אנשים משכילים שנתנו לפירומן לטמטם את המערכת. עולב עולבים. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3

פורסם (נערך)

בחייאת דינק, למה ציפיתם? 

יש שעון ילודה שמתקתק בקצב אקספציונלי לטובת המפלגות המסורתיות \ דתיות \ חרדיות. 

הדבר היחידי שיכול 'לנטרל' אותו הוא קצב הילודה במגזר הערבי...  אבל בהתחשב בכך שאחוזי הצבעה במגזר הם בסביבות ה-50% (לא נכנס אם זה טוב או רע) כל אדם רציונלי צריך להבין כבר היום שאנחנו מרחק מספר מערכות בחירות מועט עד לבניית בית המקדש השלישי.

מכאן שכל אחד יקח את זה לאן שהוא רוצה:

1. רילוקשן

2. השלמה עם המצב

3. חזרה בתשובה

4. הקמת מדינה חילונית חדשה בתור שטח מדינת ישראל (קרי, מרד אזרחי)

הרוב כמובן יבחרו באופציה השניה - Forget it Jake, it's Chinatown.

עריכה אחרונה על ידי tzahico
  • אהבתי 1

No worries 8)

פורסם
לפני שעתיים, tzahico כתב:

הרוב כמובן יבחרו באופציה השניה - Forget it Jake, it's Chinatown.

השאלה היא לא מה רב האנשים יעשה, אלא מה רב הכסף יעשה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הבנתי שספרו רק איזה 35% מהקולות, אז הכל עוד יכול להתהפך.

אבל הלקח שהפקתי מהלילה הזה, הוא שצריך להעלות הילוך בבדיקת הליכי רילוקיישן כך או כך, לא משנה מי זוכה בסוף.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

אבל הלקח שהפקתי מהלילה הזה, הוא שצריך להעלות הילוך בבדיקת הליכי רילוקיישן

שום רילוקיישן. זה הבית שלי ואני לא מרים ידיים כל כך בקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

שום רילוקיישן. זה הבית שלי ואני לא מרים ידיים כל כך בקלות.

שלך - אולי.

לי אין כסף לקנות פה בית, אז זה לא הבית שלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...