Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהג לילה, בזמנך החופשי, אם יש לך, מציע לעבור על 130 עמודים הויכוח שהצטברו כאן, אחר כך לדלג לשרשור שננעל בזמנו על המצבע התורן בעזה.

הבהרתי את עצמי. אני לא הצבעתי למפלגה שהעומד בראשה גרר אנשים להצביע בכך שאיים עליהם שיהיו ערבים בממשלה. דווקא כן הצבעתי למפלגה היחידה בארץ שמגדירה עצמה כשמאל. מה שכתבתי והתכוונתי אליו הוא שגם אם אני הולך על פי הגישה הימנית, שלא ממש ממהרת לראות בערבים אזרחים שווי זכויות, הליכוד עדיין לא נצח כזה ניצחון מוחץ.

צר לי אם זה לא היה ברור, גם אחרי שהסברתי את זה שוב. אתה רוצה להמשיך ולייחס לי גזענות? שיהיה בכיף. בגלל זה אני מתווכח כאן עם אנשים כמו דני ואחרים. ובגלל זה הצבעתי מרצ ולא ליכוד

יבגני,

אני יודע שאתה לא גזען ושאתה ממצביעי השמאל (אני לא הצבעתי לאותה המפלגה רק בגלל העומדת בראשה. מאוד התאכזבתי שחזרה בה מהודעת הפרישה) ובגלל זה כתבתי לך בכלל. יש אנשים שלא הייתי בכלל טורח להגיב כי אני יודע שזה לא מעניין אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

MX, עוד מעט תגיד שהרשימה המאוחדת בעד סיפוח הגדה וגירוש הפלסטינאים. הם מפלגת שמאל מובהקת גם מדיני וגם כלכלי.

לגבי הניתוח שלך של ליברמן הוא לא מדוייק. כאחד שלא מצביע מרץ בגלל גלאון אבל עדיין שמאל ובעד חלוקת הארץ (כן. כולל ירושלים) התלבטתי בין ליברמן למחנה הציוני. החירה בציונים היתה בגלל השחיתויות והכוחניות ולא בגלל שהוא "ימין". הימין האמיתי היחיד היום בכנסת הוא בנט. הוא היחיד שממשיך את משנתו של ז'בוטינסקי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

MX - גם החלוקה שלך לגושים לא נכונה. כחלון זה ימין, המרכז זה המחנה הציוני. את לפיד קשה לי למקם אבל נניח שנצרף גם אותו למרכז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל אני מבין את הכוונה הכללית - אני, בתור אשכנזי משכיל, שגר בתל אביב נתפס על ידי רבים כאן כאויב. למה? ככה. או לא ככה. בלי השנאה הזו, לא בטוח שהליכוד היה מצליח כ"כ.

אין לזה קשר לעדה כזו או אחרת.

לפני שבוע ביבי היה על סף התרסקות.

בשבוע הזה הוא הכניס לפאניקה מדינה שלמה "שהערבים על הגדרות" ועוד רגע טיבי יהיה ראש הממשלה.

הגלגל התהפך מידית.

תעלול בחירות נבזי ומלוכלך שרק ביבי יכול להמציא.

הרצוג, מה לעשות, הוא לא מהזן הזה.

פורסם (נערך)
MX, עוד מעט תגיד שהרשימה המאוחדת בעד סיפוח הגדה וגירוש הפלסטינאים. הם מפלגת שמאל מובהקת גם מדיני וגם כלכלי.

לגבי הניתוח שלך של ליברמן הוא לא מדוייק. כאחד שלא מצביע מרץ בגלל גלאון אבל עדיין שמאל ובעד חלוקת הארץ (כן. כולל ירושלים) התלבטתי בין ליברמן למחנה הציוני. החירה בציונים היתה בגלל השחיתויות והכוחניות ולא בגלל שהוא "ימין". הימין האמיתי היחיד היום בכנסת הוא בנט. הוא היחיד שממשיך את משנתו של ז'בוטינסקי.

נהג לילה הרשימה המאוחדת היא אוסף של מפלגות שונות לחלוטין אחת מהתפיסה של השנייה.

לצורך העניין חד"ש בהחלט שמאל קיצוני מדיני וכלכלי (עד לרמת קומוניזם), אבל בל"ד? שמאל מדיני? שמאל כלכלי? באיזה יקום?

בכל מקרה הם אוסף של מפלגות ששונות לחלוטין בתפיסות שלהן והן למעשה גוש בפני עצמו (חוץ מחד"ש), אם תרצה זה ה-miscellaneous של הכנסת.

וכמו שאמרתי בדיוק, הירידה בכוחו של ליברמן היא בגלל השחיתות ולא בגלל התפיסה.

MX - גם החלוקה שלך לגושים לא נכונה. כחלון זה ימין, המרכז זה המחנה הציוני. את לפיד קשה לי למקם אבל נניח שנצרף גם אותו למרכז.

כחלון הוא עצמו ימין, אבל הרשימה שלו לא ימין מובהק, אלא מרכז.

המחנה הציוני אמנם אומרים על עצמם שהם מרכז אבל הם לא מרכז.

לצורך העניין את כחלון ולפיד אתה יכול למצוא בממשלת ימין או שמאל, את המחנה הציוני לא תמצא בממשלת ימין.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני רק אניח את זה כאן.

אני מבין את התסכול ואת הכעס אך הם קצת הגזימו.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001019755#fromelement=hp_firstarticle

לדעתי מאוד הגזימו. וחוצמזה, האנשים האלה מסכנים ממילא, את העונש שלהם הם כבר קיבלו...

לא הייתי בטוח אם יש עוד מה להוסיף אחרי כל מה שנכתב פה, אבל אני מרגיש שאני חייב.

גם אני נמצא ברשתות החברתיות, וגם אני קורא מה כותבים מאוכזבי השמאל ומסופקי הימין.

זה מתחיל בדברים נוראיים כמו "תשתו ציאניד ניאנדרטליים" שכתבה כנראה אשה לא הכי יציבה, זה ממשיך "אל תספרו לי על מובטלי הדרום, לא רוצה לדעת לא רוצה לשמוע" וזה ממשיך בקמפיין וידאו של "זאת ישראל ולא הוא" שהכוונה לביבי.

בכולם יש נימה מתבדלת, מתנשאת, ופטרונית שמכוונת כלפי מצביעי הימין בעיירות הפיתוח.

אני חושב שדי. גם מהשמאל וגם מהימין.

היו בחירות, העם אמר את דברו. במידה ובוז'י היה נבחר, אז היו מצפים שהימין יכיר בכך - ככה עובדת הדמוקרטיה.

למה להמשיך את ההסתה והפילוג אחרי שנפל דבר?

בעוד 4 (או 2) שנים נלך לקלפי שוב ולכל אחד תהיה שוב הזדמנות.

נב

לא הצבעתי לביבי וגם לא לבוז'י. אישית, אני חושב שאין בינהם הבדל משמעותי.

מעניין. יש לי הרבה חברים שמאלנים וגם לא שמאלנים שנמאס להם מביבי, והם לא מדברים ככה. מצד שני, אין לי הרבה חברים ימניים (או לפחות רובם על unfollow) אבל איכשהוא יצא לי לראות הרבה פוסטים מלאי שטנה ושביעות רצון עצמית מצד הימין (אותם אנשים שכותבים "ביבי המלך" ומגיבים בצורה מתלהמת וחסרת כל הגיון. אנשים טיפשים).

אבל יודע מה, גם אם לא אכתוב דברים כאלה בפייסבוק, אני בהחלט חושב שהאנשים האלה, מצביעי הימין העניים, הם טיפשים ופחדנים. הם פשוט לא מבינים שביבי רק עושה להם נזק.

ואגב, בוודאי שיש הבדל בין ביבי לבוז'י. הציניקנים יגידו "ביבי אנחנו יודעים כבר שהוא חרא, בוז'י עדיין לא", אבל ברור לך שזה יותר מזה - ביבי שבע ומסואב ובוז'י רעב וצריך להוכיח את עצמו. בלי קשר תפיסת העולם שונה לחלוטין.

אולי, ואולי לא, אולי הציבור מבין מה רע לו אבל מפחד מיותר גרוע?

בקשר למירב מיכאלי הבחירות האלה דובר דווקא על אמא שלה.

אם מדברים על מי שמחרבן על הבוחרים שלו, מר"צ במצע שלה (תחת דת ומדינה -> נישואים וגירושים) מבטיחה לעבוד לטובת נישואים אזרחיים כולל חד מיניים, הכל טוב ויפה, אממה, מר"צ פסלו מראש לשבת בקואליציה של הליכוד, מה שמשאיר את המחנה הציוני, והמחנה הציוני יקים קואליציה רק אם תכלול את המחנה הציוני (24), מר"צ (5), יש עתיד (11), כחלון (10), וליברמן (6, ונניח שמר"צ ישבו איתו למרות שפסלו על הסף) הגענו רק ל-56 מנדטים, משמע חייב את אחת המפלגות החרדיות, אבל לש"ס יש 7 וליהדות התורה 6, אז למי יותר כוח בקואליציה? למפלגה של 5 מנדטים שלא יכולה להיות שותפה קואליציונית בקואליציה אחרת או לשתי מפלגות של 13 מנדטים שכן יכולות להיות בקואליציה אחרת?

אז האופציה היחידה היא לכלול את החרדים, ובמצב כזה נראה לך שיהיו נישואים חד מיניים?

נו בדיוק, הציבור מפחד מיותר גרוע. זו בדיוק הסיבה שכתבתי שמי שמצביע לביבי הוא או טיפש או פחדן (או שניהם).

מרב מיכאלי - לא מכיר את השטות הזאת על אמא שלה אבל תעשה לי טובה... כאילו שחסר לאנשים עם מה להתעסק.

מרצ - איך בדיוק הגעת למסקנה שזה "לחרבן על הבוחרים שלו"? מרצ מבטיחה לעבוד לטובת נישואים חד מיניים. היא לא מבטיחה להצליח... (ואגב, אפשר להעביר חוקים גם מחוץ לקואליציה, אתה יודע...)

אגב, ובלי קשר, אני שמח שמירי רגב כבר מתעסקת בעיקר ולא בטפל, ודואגת לעצמה לג'וב:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001019774&obref=obinsite

איזה טיפוס נאלח...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

23 שרים זה צעד ראשון, זה רק בשביל לרכך את המכה לצינור שנמצא בדרך...

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הכי גרוע זה שכל מצביעי הליכוד צוהלים עכשיו "איך דפקנו את השמאלנים". הם פשוט לא מצליחים להבין שהם דפקו טוב טוב גם את עצמם, במיוחד העניים שביניהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תפיסות עולם שונות.

הימין דוגל בקפיטליזם, השמאל דוגל בסוציאליזם.

הבעיה היא ששניהם, בצורתם הטהורה והחזירית, ייטיבו עם האליטות, וידפקו את האזרח הפשוט.

צורת המשטר הכי טובה, וגם הכי נפוצה, זה שילוב של שניהם, כך גם בישראל. כאן, במהלך שנות קיום המדינה, יש מעבר איטי מסוציאליזם לקפיטליזם, ממדינת רווחה וכלכלה מתוכננת, לשוק חופשי. הויכוח בין העבודה לליכוד זה לאן תהיה הנטייה - לקפיטליזם או סוציאליזם.

הבעיה עם שוק חופשי של ממש, זה שבו קמים קרטלים ומונופולים, שבסופו של דבר "קונים" את השלטון, והופכים את החיים לבלתי נסבלים למי שלא מקורב לצלחת.

בסוציאליזם עם כלכלה מתוכננת, אותם המונופולים הם חלק ממנגנון המדינה, ויש להם כח רב מלכתחילה, בהיעדר תחרות מראש. בנוסף, נוצר מגזר ציבורי מנופח ולא יעיל.

הפיתרון הוא שוק חופשי, אבל לא לגמרי, עם רגולציה חכמה ומנגנוני רווחה יעילים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מי שחולק עלי, לטענתי, ניזון מהפחד... המצביעים הלא רציונליים מצביעים מהבטן... כנראה שזה מה שמדבר אל העם, שלשיטתו מי שצועק יותר חזק הוא מי שמגיע לו.

הזלזול הזה בדעתם של אחרים הוא בדיוק הדבר שבגללו השמאל הפסיד בבחירות.

אתה מתבלבל אם אתה חושב שהמצע של המחנה הציוני היה "רק לא ביבי".

זה הדבר היחיד שאנשים שמעו מהשמאל. גם אתה, אגב:

הבחירות האלו היו בפשטות על ביבי או לא ביבי. וזו בדיוק הבעיה של בוז'י, שעד הרגע האחרון הוא לא היה בוז'י אלא פשוט "לא ביבי".

המסקנה היתה ברורה: אצל השמאל, העויינות היא במקום הראשון וכל שיקול אחר משני. ומסתבר שאנשים לא מתחברים לזה.

לפני שבוע ביבי היה על סף התרסקות.

בדמיון של התקשורת. העובדה שזה לא קרה יכולה להיות משתי סיבות:

1. נתניהו ערמומי במיוחד והצליח לרמות עם שלם למרות שכל ערוצי התקשורת הציגו אותו באור שלילי.
  2. המצג של התקשורת היה פשוט לא מציאותי, נקודה.

אם אתה מעדיף לחשוב שהאפשרות הראשונה היא הנכונה - בבקשה.

דני

פורסם

גם במחנה שלך העוינות היא במקום הראשון.

וההפסד ממש לא קשור לזלזול בדעה של אחרים. הוא קשור לעובדה הפשוטה שבניגוד לבכי הקוזק שמגיע כל הזמן ממחנה הימין, אתם שולטים בדעת הקהל בישראל כבר שנים רבות. כן, למרות שיש עיתונאים שהם לא בעד להרוג את כל הערבים, אלא סתם מצדיקים על אוטומט כל מבצע או מלחמה שמדינת ישראל יוזמת או נגררת אליה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הזלזול הזה בדעתם של אחרים הוא בדיוק הדבר שבגללו השמאל הפסיד בבחירות.

זה הדבר היחיד שאנשים שמעו מהשמאל. גם אתה, אגב:

המסקנה היתה ברורה: אצל השמאל, העויינות היא במקום הראשון וכל שיקול אחר משני. ומסתבר שאנשים לא מתחברים לזה.

בדמיון של התקשורת. העובדה שזה לא קרה יכולה להיות משתי סיבות:

1. נתניהו ערמומי במיוחד והצליח לרמות עם שלם למרות שכל ערוצי התקשורת הציגו אותו באור שלילי.
  2. המצג של התקשורת היה פשוט לא מציאותי, נקודה.

אם אתה מעדיף לחשוב שהאפשרות הראשונה היא הנכונה - בבקשה.

דני

השמאל ניסה לשכנע את מצביעי הליכוד שביבי לא טוב להם. השמאל לא הצליח בגלל שהוא היה מתנשא, זה נכון. המצביעים אמרו "מי אתם שתגידו לנו שהוא רע לנו?". שני הצדדים הפכו את זה לביבי או לא ביבי, אבל אם באמת היית מסתכל על המצע והדעות של המחנה הציוני, היית מבין שזה הרבה יותר מזה. כמובן שלא עשית את זה, וגם כל מצביעי הימין לא עשו את זה, כי הם היו יותר מדי עסוקים בלהגן על ביבי יקירם.

בנוגע לעוינות - אוהו כמה עוינות הייתה מהצד השני...

ואתה לגמרי חי בסרט אם אתה חושב שאנשים לא מתחברים לעוינות - יום אחרי הבחירות כל הליכודניקים יצאו מהחורים וצהלו בגלוי למראה השמאל המדוכא, שנאלץ להמשיך עם ההתנשאות שלו ולומר "חכו תראו מה יהיה לכם". לצערי, זה לא רק "לכם" אלא לכל תושבי ישראל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כתבתי פוסט די מנומק, אבל מחקתי לאחר ששמתי לב ל"נאלץ להמשיך עם ההתנשאות". לדעתי זה די מסכם את העניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...