Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח שיש עתיד ובנט התרסקו. אבל עם זאת, הבעיה הכי גדולה לא נפתרה - לא בוז'י ולא ביבי לא באמת יכולים להקים ממשלה יציבה, כשחסרים להם עוד 30 מנדטים להרכבת הקואליציה.

כנראה שצריך להשאיר את השרשור הזה חי, כי אנחנו נחזור להתווכח בו על המערכת הבאה בעוד שנה וחצי.

כנראה שגם צריך לקנות דירה בטאלין או משהו כזה. בארץ זה כבר לא יקרה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
נו, אז גילינו שיש מגזרים שלמים שלא סופרים אותם בתקשורת (מי אמר "מסעודה" ושדרות?) והם מצביעים לליכוד.

רוצים שינוי, רוצים להחליף? קודם צריך להחליף את העם כנראה...

אני חושב שהשמאל יכול היה להצליח יותר אם היה מטפל בנקודת התורפה העיקרית שלו. השמאל מאוד הקצין בשנים האחרונות, ולמרות שמדובר בקומץ, כשהאזרח הממוצע שומע את המילה שמאלני, עולות לו בראש תמונות של שמאלנים הזויים עם דגלי אש"ף בכיכר רבין, ועוד בזמן מבצעים צבאיים, או כאלו שהולכים להפגין בבילעין, או כאלו שנוסעים לעשות תעמולה אנטי ישראלית בקמפוסים בחו"ל.

זה שמאל קיצוני, אבל נתפש אצל רוב העם כחלק מהשמאל. חבל שמפלגות השמאל לא הדגישו שהם מתנערות מכאלו לגמרי, יכלו להרוויח עוד כמה מנדטים.

הרי הרבה לא אוהבים את ביבי, אבל לא יכולים להצביע למחנה הציוני בגלל שהם לא יכולים לחיות עם האג'נדה המדינית שלו.

בכל מקרה, היות ולא תקום פה שום קואליציה רחבה, כנראה שעוד שנתיים שוב נלך לבחירות.

הפוך.

אלו יועצי התקשורת של ביבי שהפכו אותנו למצורעים עכשיו.

אותם יועצי תקשורת ג׳ובניקים שבחיים לא ראו הסתערות תחת אש ולא קברו חיילים ומפקדים והפכו אותנו לאויבי העם.

כאילו אנחנו מעוניינים שהערבים ישלטו כאן.

הגדיל לעשות בנט שהשפיל בשידור חי את ידלין, והפך אותו לשמאלן מסוכן. אותו בנט שהיה בסך הכל מפק״צ, משפיל אלוף בצה״ל שהפציץ את הכור בעיראק והיה מבין ראשי אמ״ן שהוציא הכי הרבה מבצעים למקומות הכי עלומים ונסתרים.

כשאני רואה את רשימת הליכוד לכנסת אני מזדעזע. חבורת עילגים וסמרטוטים חוזרת לנהל את המדינה.

כנראה שזה מה שמגיע לעם הזה.

פורסם
תסביר לי על סמך הכרותך עם הערבים ועל סמך הכרות עם האזור, למה אתה חושב שאתה תפקיע אדמות והם ישבו על התחת ויגידו "אוי,אוי אוי, אנחנו אשמים, בגלל ששלחנו מפגע הפקיעו לנו את האדמה"? כי אני רואה כתוצאה ממהלך שכזה תוך יומיים אינטיפדה שלישית בארץ עם אוטובוסים מתפוצצים.

כמובן שכל מהלך שהוא יצור התנגדות. אבל אם אנחנו נראה נחישות - מה שלא עשינו מאז שנות השבעים בערך - אז החשבון הפשוט יפעל.

בדיוק כמו שמדינות ערב ירדו מהרעיון של מלחמת צבא בצבא אחרי יום כיפור - הם פשוט הבינו שזה לא הולך. כנ"ל חטיפות מטוסים בשנות השבעים.

ברמה בסיסית יותר, מה שקורה כל הזמן זה שאנחנו נותנים לערבים להכתיב מה קורה:

• הם בוחרים במלחמות צבאיות גדולות - אנחנו מגיבים ומתמודדים עם האיום.
  • הם מעבירים את הדגש לטרור - אנחנו מגיבים ומתמודדים עם האיום.
  • הם מתקיפים בדיפלומטיה, או"ם וכדומה - אנחנו מגיבים ומתמודדים עם האיום.

שים לב כיצד היריב מחליט מה יקרה ומתי; אנחנו רק מגיבים, בצורה הגנתית. זה הדבר שלדעתי הוא טעות.

הדבר היחיד שאפשר בערך אולי להגיד שאנחנו יוזמים זה נסיונות לפשרה - וכבר כמאה שנה שזה לא עובד, ואנחנו לא משנים כיוון.

אתה צודק ואני מודה שהקצנתי כדי לגרום לדיון. עכשיו אתה מוזמן להסביר לי למה זה הגיוני יותר להצביע לנתניהו ולא נגדו.

כמו שאמרתי לפני כשבועיים: מפני שנתניהו, למרות חסרונותיו, עדיף ללא השוואה לעומת האחרים. אני יודע שדעתך שונה, אבל זה בשום אופן לא אומר שמי שחולק עליך חסר הגיון.

דני

פורסם

כמו שאמרתי לפני כשבועיים: מפני שנתניהו, למרות חסרונותיו, עדיף ללא השוואה לעומת האחרים. אני יודע שדעתך שונה, אבל זה בשום אופן לא אומר שמי שחולק עליך חסר הגיון.

דני

מי שחולק עלי, לטענתי, ניזון מהפחד. הוא מסתכל על המצב שלנו ואומר "וואו, אנחנו עדיין חיים, כנראה שנתניהו עושה משהו בסדר". הוא מסתכל על בוז'י ואומר "מי זה הנחנח הזה? הוא זה שיגן על המדינה?". אני חושב שהעם מוכיח פעם אחרי פעם שמה שמוביל אותו לקלפי הוא המצב הבטחוני. זה בעצם הקלף היחידי של ביבי (שגם בו ההתנהלות שלו שלילית, אבל הוא עושה הרבה רעש ונראה אמין). העם יכול לסבול מחוסר שיוויון, ממצב כלכלי גרוע, מחינוך מתרסק ואפילו ממלחמות - והוא עדיין יבחר ביבי. בגלל הפחד. בגלל שהוא כבר לא מבין אחרת.

ואני, אני רק מרחם על שרה'לה, שצריכה לגור בבית המרופט הזה עוד 4 שנים. :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לנו עם מזוכיסט. בוכים אבל לא עושים כלום בנידון. אוהבים להתלונן ולסבול, אבל ברגע האמת מתקפלים ופוחדים משינוי.

חבל.

פורסם

כן, גם הימין הקצין. אבל אני ציינתי משהו שלדעתי היה עוזר למחנה הציוני לקבל עוד מנדטים.

כשאתה רוצה למכור, אז אתה עושה מה שצריך כדי למכור. תגידו מה שתגידו על ביבי (הכל נכון) אבל למכור את עצמו ואת הליכוד הוא יודע. הוא מזהה את נקודת החולשה של ה"קונים" והולך על זה בכל הכוח.

בקטע הזה עדיין יש לשמאל מה ללמוד.

ואתה צודק בכל מה שאתה אומר על הסמרטוטים והעילגים הליכוד. עובדתית, יש בארץ הרבה אנשים שכנראה דומים ומעריכים יותר את הסגנון של מירי רגב מאשר את של שלי יחימוביץ'. מה נעשה? זאת הדמוקרטיה.

ועדיין אני חושב שאנשים מקצינים פה לשני הכיוונים. תומכי השמאל מציגים את זה כאילו בזמן שלטונו של הליכוד חושך ירד על הארץ, וכאילו שאם המחנה הציוני ירכיב ממשלה נזכה כולנו בשלום המיוחל, וברווחה כלכלית, ובחינוך, ובצמצום פערים. מצד שני, תומכי הימין מציגים את השמאל כאילו מחר בבוקר הוא יצא מכל השטחים, ורמת הגולן, ויכיר בזכות השיבה.

למרות שכולם בוכים כל הזמן כמה רע, קרו גם כמה דברים טובים. נפתחו הרבה כבישים ומחלפים חדשים, הרכבת מוסיפה קווים, בונים נמל פרטי במפרץ חיפה, מונופול חברות הסלולר נשבר, וגם זה של האינטרנט והטלוויזיה בקרוב.

קרו כמובן גם הרבה דברים לא טובים, אין ספק. ואם ה"אינטלקטואלים" מהשמאל היו בשלטון, זה לא היה קורה?

למרות כל ההבטחות אפשר להירגע, אף ממשלה, גם אם באמת היתה רוצה לא היתה מצליחה לתקן את כל העוולות שיש כאן גם ב 20 שנה, אז ב 4? (שלא לדבר על שנתיים).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

למרות כל ההבטחות אפשר להירגע, אף ממשלה, גם אם באמת היתה רוצה לא היתה מצליחה לתקן את כל העוולות שיש כאן גם ב 20 שנה, אז ב 4? (שלא לדבר על שנתיים).

העוולות הינן משנת 2008. ביבי כיהן ברוב התקופה הזו כראש ממשלה.

אפשר לתקן את משבר הדיור - ראה מה ביצע שרון בזמן העלייה מרוסיה.

הכל ניתן לפתרון כל עוד יש לך מישהו שיודע לדפוק על השולחן ולוקח אחריות.

ביבי פחדן שלא היה לו את האומץ לתקוף באיראן בשלוש הזדמנויות, הוא פוחד לעסוק במשבר הדיור ופוחד לעסוק ביוקר המחייה.

כשלפיד ניסה להוריד את מחירי הדיור עם מע"מ 0, ביבי הוריד לו את הראש.

אותו דבר יהיה גם עם כחלון - ביבי לא ירשה שכחלון יגנוב לו את ההצגה, ויוריד גם לו את הראש.

עכשיו הוא הביא לנו ממשלת ימין צרה, עם אידאולוגיה ימנית-חרדית הרסנית שתקדש את מפעל ההתנחלויות ותזרים מיליארדים לישיבות על חשבון הפריפריה (שרובם הצביעו לו למרות שדפק אותם עד העצם) והסקטורים העניים.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

ברור שקרו גם כמה דברים טובים, אבל אל תטעה לחשוב שזה בזכות נתניהו, כמו שלא בכל דבר רע אני מאשים אותו, כך גם אין מה לשמוח אם בתקופתו נפתחו כבישים ונוספו קווים לרכבת. אתה שוכח כמה רע המצב של התחבורה הציבורית כאן והתחבורה בכלל. גם קל להגיד "מהפכת הסלולר" (של כחלון, להזכירך) אבל בינינו, זה היה לחלוטין long overdue. ברוב המדינות הנורמליות אלו הם המחירים. ובכלל, זה בבחינת לעג לרש. אז חסכנו 100 שקלים בחודש, ואם נטפל בטלוויזיה נחסוך עוד 100. מה עם האלפים שאנחנו מפסידים מעליית מחירי הדיור? ממחירי התחבורה? מעליית המחירים בסופר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש צד חיובי לבחירות - לפחות אלי ישי נשאר מחוץ לכנסת

צריך שמישהו ימצא את הנוסחה להעיף גם את דרעי משם

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כדי להעיף את דרעי צריך כנראה משהו "קיצוני" כמו חוק שלא מאפשר לעבריין מורשע להיבחר לכנסת :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לסיום, ראיתי את זה בפייסבוק (מישהו בשם עידו כהן):

5264741674_1788b45b82.jpg

כדי להעיף את דרעי צריך כנראה משהו "קיצוני" כמו חוק שלא מאפשר לעבריין מורשע להיבחר לכנסת :-P

פה אתה כבר דורש משהו שאף אחד בכנסת לא יסכים לו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בבחירות הקודמות האמירה החברתית הייתה 19 מנדטים ללפיד.

בבחירות הללו 11 ללפיד ו-10 לכחלון כלומר 21 מנדטים. אולי יש תקווה.

אני לא נביא אבל לדעתי אנחנו הולכים לקדנציה מלאה של 4 שנים.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
העוולות הינן משנת 2008. ביבי כיהן ברוב התקופה הזו כראש ממשלה.

העוולות הם לא מ 2008. עוולות שצריך לתקן היו גם לפני ביבי - חינוך, תחבורה ציבורית, וכו'.

אפשר לתקן את משבר הדיור - ראה מה ביצע שרון בזמן העלייה מרוסיה.

הכל ניתן לפתרון כל עוד יש לך מישהו שיודע לדפוק על השולחן ולוקח אחריות.

גם בארה"ב, אירלנד, ספרד ועוד מדינות היתה בועת נדל"ן. זה משהו שגדול יותר מישראל. שם זה התפוצץ וגם פה זה יתפוצץ.

ביבי פחדן שלא היה לו את האומץ לתקוף באיראן בשלוש הזדמנויות, הוא פוחד לעסוק במשבר הדיור ופוחד לעסוק ביוקר המחייה. כשלפיד ניסה להוריד את מחירי הדיור עם מע"מ 0, ביבי הוריד לו את הראש.

אותו דבר יהיה גם עם כחלון - ביבי לא ירשה שכחלון יגנוב לו את ההצגה, ויוריד גם לו את הראש.

לגבי אירן - לא אני ולא אתה יודעים האם היה אפשר לתקוף או לא והאם זה מה שצריך לעשות. לא חושב שזה קשור לאומץ. לגבי הדיור - אתה צודק.

עכשיו הוא הביא לנו ממשלת ימין צרה, עם אידאולוגיה ימנית-חרדית הרסנית שתקדש את מפעל ההתנחלויות ותזרים מיליארדים לישיבות על חשבון הפריפריה (שרובם הצביעו לו למרות שדפק אותם עד העצם) והסקטורים העניים.

הוא לא הביא כלום, אלו שהצביעו לו ולחרדים הביאו את זה. זו הדמוקרטיה, תאשים אותם.

ברור שקרו גם כמה דברים טובים, אבל אל תטעה לחשוב שזה בזכות נתניהו, כמו שלא בכל דבר רע אני מאשים אותו, כך גם אין מה לשמוח אם בתקופתו נפתחו כבישים ונוספו קווים לרכבת. אתה שוכח כמה רע המצב של התחבורה הציבורית כאן והתחבורה בכלל.

גם שאני חושב על מצב התחבורה הציבורית אני לא שוכח לרגע את החיים עצמם. :-D צוחק כן?

המצב הזה לא נוצר בתקופת ביבי, על הרכבת התחתית של תל אביב שמעתי כבר בתור ילד.

גם קל להגיד "מהפכת הסלולר" (של כחלון, להזכירך) אבל בינינו, זה היה לחלוטין long overdue. ברוב המדינות הנורמליות אלו הם המחירים.

נו, מצוין. אתה רוצה שישראל תהיה מדינה נורמלית, לא?

ובכלל, זה בבחינת לעג לרש. אז חסכנו 100 שקלים בחודש, ואם נטפל בטלוויזיה נחסוך עוד 100.

לעג לרש זה העובדה שאתה קורא לזה לעג לרש. יש משפחות שבשבילן 200 ש"ח בחודש זה הרבה.

מה עם האלפים שאנחנו מפסידים מעליית מחירי הדיור?

עניתי כבר למעלה, אז קופי&פייסט. גם בארה"ב, אירלנד, ספרד ועוד מדינות היתה בועת נדל"ן. זה משהו שגדול יותר מישראל. שם זה התפוצץ וגם פה זה יתפוצץ.

ממחירי התחבורה?

צודק, ובאותה נשימה גם מחירי הרכבים החדשים והמשומשים ירדו. למה אתה לא אומר בגלל ביבי?

מעליית המחירים בסופר?

תרשה לי רגע לחלוק על העניין הזה. אני חושב שמי שקונה בשכל, לא משלם יותר. התחרות בין הסופרים היום אדירה, ולראיה הרווחיות (אם בכלל) הנמוכה שלהם. אז זה שמילקי פה עולה 4 ש"ח ובאירופה הוא עולה 0.5 ש"ח זו לא ממש הוכחה. בעניין הזה אני בדעה שצריך לאכול מה שזמין וזול. פה לא המקום לאכול פירות ים ולא אננס ובשר בקר, אפשר בקלות למלא פה סל של פירות וירקות המחירים מצחיקים (כמובן אם אתה לא קונה אותם בשופרסל).

אני לא רוצה שישתמע מהדברים שלי כאילו אני תומך ביבי , אני רק חושב שהתקשורת אובר ביקורתית כלפיו ונרתמה בהתלהבות יתר לקמפיין "רק לא ביבי". כמעט כל דבר שלילי זוקפים לביבי. אני חושב שגם אם הוא היה מעוניין הוא לא היה יכול לגרום לכל כך הרבה דברים לבדו.

אני רוצה שאנשים יחשבו בצורה אובייקטיבית ככל האפשר. זה הכל.

דרך אגב, כתבתי בכתום כי היום האדום לא משהו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני לא אגיד העם מטומטם, בצער רב אני מבין שוב שאני (וחלקכם גם כמובן) הוא העוף המוזר יוצא הדופן בחברה הישראלית.

חבל שזה ככה אבל זה המצב!

מי שלדעתי הולך לצאת פארש פה (ולכן אני גם לא תולה בו שום תקווה אמיתית) הוא כחלון.

אחרי כל ההשפלות שספג מנתניהו, אחרי שאתמול בבוקר לקחו הקלטה שלו מלפני 3 שנים, מעודד הצבעה למען ביבי ושיגרו אותה בטלפון לאנשים כאילו היא עדכנית, הוא זוחל לו מתחת לשמלה של ביבי, "אני סולח על הכל", "אני בעד שותפות"...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...