Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהדבר העיקרי שבאמת אני מקווה שיטפלו בו, לא משנה מי, אחרי הבחירות זה הדיור. אבל אני חושב שהסיכוי לזה הוא קלוש, היות וצניחה של ממש במחירי הדיור כנראה פשוט תוביל לעוד משבר כלכלי כאן.

איציק, "נאורות" זה מושג תרבותי למדי. יש כאלו (ש"ס, הבית היהודי, חלקים מהליכוד, המפלגות הערביות ועוד) שבכלל לא רוצים להיות נאורים. יש אנשים שהם שמרנים, לא משנה אם בגלל דת או כל סיבה אחרת. למה אסור לבקר את זה? למה זה גזענות?

אגב, בין המגיבים הראשונים לנאום של גרבוז היה נפתלי בנט, שפלט לאוויר איזה משהו על האליטות גם. בעייני זו בדיחה עצובה. עד הנאום הזה, אישית, לא ידעתי מי זה יאיר גרבוז. נדמה לי שמולטי מיליונר משכונת פאר ברעננה, העומד בראש אחת המפלגות הסקטוריאליות הגדולות בישראל, הוא אליטה הרבה יותר מאיזה סופר \ צייר שכוח אל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
אתה צודק ואני מודה שהקצנתי כדי לגרום לדיון. עכשיו אתה מוזמן להסביר לי למה זה הגיוני יותר להצביע לנתניהו ולא נגדו.

אשמח אם תסביר לי למה חייבים להחליף ,

ברור לכולם שאין אלטרנטיבה אמיתית (בוז'י וליבני זה בדיחה) , לכן כל הקמפיין (בסיוע עשרות מילוני דולרים של כסף זר)

עוסק ב : "חייבים להחליף " , "רק לא ביבי" וכו'... "ראשי מערכת הבטחון שכבר 20 שנה לא בעניינים אומרים : רק לא ביבי "ועוד כל מיני קמפיינים הזויים.

למעט נושא הדיור שקרוב ללב כולנו (ושהוביל אותו בלעדית עם סמכויות כמעט בלתי מוגבלות - יאיר לפיד)

אני לא מצליח לחשוב על תחום שלא היתה בו התקדמות בשנים האחרונות

ואל תדבר איתי על הנושא הפלסתיני כי ברור לכולם שאין עם מי לדבר בצד השני. גם לבוזי'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברור לכולם שאין אלטרנטיבה אמיתית

באמת ברור לכולם? אם ביבי ימות חלילה משפעת אפשר לסגור את המדינה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

אייל, אשמח אם תפרט באילו תחומים הייתה התקדמות.

גם אם אין פרטנר בצד השני, יש דרכים יותר מתוחכמות להתנהל שלא יובילו לבידודנו בעולם. להכנס ראש בראש בבת הברית האסטרטגית היחידה שלנו, ממש חכם נכון?

לתת לשר אוצר ״טרי״ להתגלח על כולנו רק כדי שתוכל לדפוק אותו בחירות זה גם מאד ממלכתי?

ביבי, חוץ מלדבר יפה באנגלית (לא שזה עוזר, אף אחד בעולם לא סופר אותו) לא הוכיח שהוא מנהיג ב-6 השנים האחרונות!

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
גם אתה כמו יאיר גרבוז חושב שהימין הם אנשים נחותים לעומת השמאל ה"נאור" וה"אליטיסטי".

אנשים כמוך רק מדגישים עד כמה השמאל הוא הגזען האמיתי.

וואלה, יפה לך להכניס לי מילים לפה.

אני אמרתי משהו על שמאל וימין? מה הפאקינג קשר? לחשוב שכל השמאלנים חכמים וכל הימנים טיפשים (או להפך) זה מפגר בדיוק כמו לחשוב שכל האשכנזים חכמים וכל המזרחים טיפשים (או להפך...).

רק כדי שתבין: מבחינתי זה ממש לא משנה שביבי ימני ושבוז'י שמאלני. מה שמשנה זה שביבי נכשל וצריך להחליף אותו, כדי שיהיה לעם הזה לאן להסתכל קדימה.

אשמח אם תסביר לי למה חייבים להחליף ,

ברור לכולם שאין אלטרנטיבה אמיתית (בוז'י וליבני זה בדיחה) , לכן כל הקמפיין (בסיוע עשרות מילוני דולרים של כסף זר)

עוסק ב : "חייבים להחליף " , "רק לא ביבי" וכו'... "ראשי מערכת הבטחון שכבר 20 שנה לא בעניינים אומרים : רק לא ביבי "ועוד כל מיני קמפיינים הזויים.

למעט נושא הדיור שקרוב ללב כולנו (ושהוביל אותו בלעדית עם סמכויות כמעט בלתי מוגבלות - יאיר לפיד)

אני לא מצליח לחשוב על תחום שלא היתה בו התקדמות בשנים האחרונות

ואל תדבר איתי על הנושא הפלסתיני כי ברור לכולם שאין עם מי לדבר בצד השני. גם לבוזי'.

אמירות ליכוד קלאסיות: "ברור שאין אלטרנטיבה אמיתית" - איך אתה יודע? מאיפה לך שבוז'י יהיה ראש ממשלה גרוע?

"הקמפיין בסיוע כסף זר" - יאללה יאללה, אם ביבי יעוף אז בטח אתה ושכמותך תתבכיינו שזה בגלל "הכסף הזר". רוצה גם אתה לעתור נגד V15 ואז למשוך את העתירה?

למה זה כל כך הזוי בעיניך שאנשים פשוט רוצים להחליף שלטון כושל? תחשוב שזה היה הפוך ושנניח בוז'י היה בשלטון במשך 6 שנים ונכשל נחרצות. היית מת "להחליף את השלטון", נכון?

ואתה צודק, הייתה התקדמות בהרבה מאוד תחומים - התקדמות בשחיתות, התקדמות באלימות של החמאס, התקדמות בחוסר השיוויון בעם ובפערים החברתיים, התקדמות במחסור בחינוך ראוי, התקדמות בעלייה במחירי הדיור... ואתה יודע מה, אולי אין עם מי לדבר בצד השני, אבל ביבי אפילו לא מנסה. הוא רק פוגע יותר ויותר ביחסים הבינלאומיים שלנו ובתהליך ההידברות עם שכנינו.

עכשיו בוודאי תגיד שהכלכלה בצמיחה וכדומה - אז מה? ולמה נראה לך שזה רק בגלל הגישה של נתניהו? איך אתה בכלל יכול לדעת, כשלא ברור מה הוא קידם ומה לא? יש אינסוף גורמים המשפיעים על הכלכלה, למשל מציאת הגז בים התיכון - גם זה בזכות ביבי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא אוהב לדון פוליטיקה בפורומים אבל, למה אתם באמת חושבים שבוזי באמת יעשה את כל מה שהוא מבטיח?

הנושא ידוע מראש שהדיבורים לפני הבחירות אלו רק דיבורים, ואנשים באמת מאמינים לכל מה שאומרים, נו באמת

עוד נושא שקפץ פה, שמי שבוחר בליכוד אז הוא או מפחד או טיפש, מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה, אחד ענה לך שכל אחד יש לו תפיסת עולם שונה וכך עובדים הבחירות.

nitch- כן, אם הליכוד לא יבחר בראש, אני לא יכול להגיד לך מה יהיה, אבל אני כן יכול להגיד לך שהמצב לא יהיה טוב יותר.

בסוף כולנו ניכנס למצב של דיסוננס קוגנטיבי, ויהיה לנו כיף גדול

פורסם

איגור, אני ממש לא חושב שבוז'י יעשה את כל מה שהוא מבטיח, אבל אני נותן לו ליהנות מהספק כי עדיין לא ניסיתי אותו. את ביבי ניסינו במשך 6 שנים (ויותר, בעצם) וקיבלנו נה באוזן. בכלל, חייבים להחליף שלטון פעם בכמה זמן כי אנשים הופכים ליותר מדי מסואבים והשחיתות פושה. אנחנו כבר עמוק בתוך זה.

ברור שלכל אחד יש תפיסת עולם שונה, ותפיסת העולם שלי היא שכיום, בבחירות הנוכחיות, להצביע ליכוד נובע מתוך טיפשות/פחד. אתה מוזמן להסביר לי למה אני טועה.

ואגב, אתה לא מבין למה אמירה כמו: "אם הליכוד לא יבחר בראש, אני לא יכול להגיד לך מה יהיה, אבל אני כן יכול להגיד לך שהמצב לא יהיה טוב יותר." היא טיפשית?

א. בגלל שהיא לא נכונה לוגית. מצד אחד אתה לא יודע מה יהיה, מצד שני אתה יודע שהמצב לא יהיה טוב יותר. אז תחליט, אתה יודע או לא יודע?

ב. בגלל שהמצב הוא שהליכוד בשלטון כבר 6 שנים והמצב רק מתדרדר במרבית התחומים החשובים. המגמה הכללית היא למטה. מאוד הגיוני שהחלפת שלטון דווקא תניע דברים מחדש כלפי מעלה. וזה לגמרי בלי קשר לאיזה צד של המפה הפוליטית שולט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כמובן, לא כל מי שמצביע ... הוא טמבל, אבל בוא רק נגיד שלרובם יהיה קשה מאוד להסביר בצורה רציונלית את הבחירה שלהם.

זנ נכון לכולנו, ונכון לכל האמונות והמפלגות. כולנו לא רציונלים,אלא שחלק מאיתנו יודעים לנמק יפה מה הסיבות שלהם, וזה לא אומר שסיבות אלה נכונות. הסיבה לאפקטיביות של מסעי שיווק שמנגנים על החולשות שלנו היא שכולנו לא לגמרי רציונלים. אם היינו רציונלים, היינו מבינים שמשהו בסיסי רקוב בשיטת הממשל והבחירות שמביא לתוצאות עלובות אלה, ומחפשים לעבור לשיטה טובה יותר שתיצב את השלטון ותביא לכניסת אנשים איכותים יותר לפוליטיקה.

כמה שאני לא מעריך את נתניהו, אני לא צופה שום טובות משלטון המערך ("המחנה הציוני", עאלק).

לא ייגעו בוועדים (כולל בנקים, חברת חשמל ושות', נמלים...), ייצטרכו למכור את השלטון בהטבות לחרדים וייצטרכו או להעלות מיסים או לא לקיים הבטחות לשכבות הלא יצרניות (החלשות)...

להגיע להסכם עם הפליסטינים לא יגיעו, כי אין הסכמה על סוגיות הבסיס (ירושלים, זכות השיבה). אם כבר זה ידרבן את הגורמים המילטנטים בצד השני לעימות, כדי למנוע אפילו מראית עין של הגעה להסכמה עם הרשות.

על הגרעין האיראני אין לנו השפעה, כי האינטרסים שלנו ושל ארה"ב (כפי שהממשל מייצג), לא חופפים, ובו נגיד את האמת, אנחנו לא פונקציה.

אבל מה, אם יטפלו רק בדיור, הבעיה הכלכלית מס' 1, כבר טוב.

נכון מאוד.

בכלל, חייבים להחליף שלטון פעם בכמה זמן כי אנשים הופכים ליותר מדי מסואבים והשחיתות פושה. אנחנו כבר עמוק בתוך זה.

יש ויכוח האם שלטון חדש יהיה אכן נקי יותר או אולי הקודמים כבר גנבו מספיק והם שבעים, בעוד שהפואדים של השלטון החדש יתחילו לגנוב במרץ עד שישבעו.

יהודה

פורסם (נערך)
וואלה, יפה לך להכניס לי מילים לפה.

אני אמרתי משהו על שמאל וימין? מה הפאקינג קשר? לחשוב שכל השמאלנים חכמים וכל הימנים טיפשים (או להפך) זה מפגר בדיוק כמו לחשוב שכל האשכנזים חכמים וכל המזרחים טיפשים (או להפך...).

רק כדי שתבין: מבחינתי זה ממש לא משנה שביבי ימני ושבוז'י שמאלני. מה שמשנה זה שביבי נכשל וצריך להחליף אותו, כדי שיהיה לעם הזה לאן להסתכל קדימה.

אמירות ליכוד קלאסיות: "ברור שאין אלטרנטיבה אמיתית" - איך אתה יודע? מאיפה לך שבוז'י יהיה ראש ממשלה גרוע?

"הקמפיין בסיוע כסף זר" - יאללה יאללה, אם ביבי יעוף אז בטח אתה ושכמותך תתבכיינו שזה בגלל "הכסף הזר". רוצה גם אתה לעתור נגד V15 ואז למשוך את העתירה?

למה זה כל כך הזוי בעיניך שאנשים פשוט רוצים להחליף שלטון כושל? תחשוב שזה היה הפוך ושנניח בוז'י היה בשלטון במשך 6 שנים ונכשל נחרצות. היית מת "להחליף את השלטון", נכון?

ואתה צודק, הייתה התקדמות בהרבה מאוד תחומים - התקדמות בשחיתות, התקדמות באלימות של החמאס, התקדמות בחוסר השיוויון בעם ובפערים החברתיים, התקדמות במחסור בחינוך ראוי, התקדמות בעלייה במחירי הדיור... ואתה יודע מה, אולי אין עם מי לדבר בצד השני, אבל ביבי אפילו לא מנסה. הוא רק פוגע יותר ויותר ביחסים הבינלאומיים שלנו ובתהליך ההידברות עם שכנינו.

עכשיו בוודאי תגיד שהכלכלה בצמיחה וכדומה - אז מה? ולמה נראה לך שזה רק בגלל הגישה של נתניהו? איך אתה בכלל יכול לדעת, כשלא ברור מה הוא קידם ומה לא? יש אינסוף גורמים המשפיעים על הכלכלה, למשל מציאת הגז בים התיכון - גם זה בזכות ביבי?

אם נתעלם לרגע מהעובדה שאתה יושב לך בחו"ל, ניזון מהתקשורת וחוזר על ססמאות שנכתבו בידי יועצי תקשורת שנשכרו ע"י גופי השמאל בלי להרגיש את השטח באמת במשך השנים האחרונות , ציפיתי שתשקיע בי קצת ותתן טיעונים שהם קצת מעבר לציטוט של אתר YNET והארץ שאותם אני מכיר היטב. מיותר לציין שאני לא מסכים עם מה שרשמת, תגבה אותם במספרים וזה יהיה קשה כי אלו מדדים שקל להצהיר וקשה לכמת.

בוא אסבר את העין במספר אחד : השכר הממוצע במשק עלה מ7800 ל9200 מאז 2010

שכר המינימום עלה ל5000.

תמשיך מכאן עם נתוני ירידות.

אין שום בעיה בכך שאנשים רוצים להחליף שלטון שלדעתם הוא כושל. אני בעד דמוקרטיה. אבל מוחלטת.

הבעיה היא שהאנשים הללו הם אחוז קטן באוכלוסיה ובאמצעות שטיפת מוח חוזרת ונשנית באמצעי התקשורת מתחילים להאמין לשקרים ולהכפשות שמפורסמים שם. להכפיש ולתפוס כותרות זה קל מאוד, את ההתנצלות קוברים בעיתונים בתוך מודעות האבל ובחדשות אחרי התחזית.

סתם דוגמא ל"חוסר שיוויון" ו"פערים חברתיים" מהימים האחרונים:

עצרת השמאל בכיכר רבין לא נתקלה בהתנגדות או עתירות,שודרה בשידור ישיר בכל הערוצים וכמו כן דווחה כמות אנשים לא פרופורציונלית למה שהיה בפועל. אף אחד לא שאל מי מממן את המפקדים בדימוס בראשת מאיר דגן ושאר העמותות המארגנות.

עצרת הימין זכתה למבול של עתירות , הדברים לא שודרו ולא הושמעו ולקינוח כמות המשתתפים שדווחה היתה שקרית ונמוכה למרות שהיו בערך פי 3 אנשים מעצרת השמאל .

בעיה נוספת היא היא שנעשים מאמצים אדירים למקסם אחוזי הצבעה בקרב ציבורים עם דיעות קצה כך שישפיעו בבחירות מעבר לאחוז האמיתי שלהם באוכלוסייה.

לגבי "בידוד בינלאומי" וכו'... אני מצטער אבל אני לא קונה את זה.

התקשורת מכילה בעיקר ספקולציות, ראש הממשלה שומר בראש ובראשונה על האינטרסים של מדינת ישראל.

מדינאים בעולם , גם אם דיעותיהם לא תמיד דומות, יודעים להעריך אנשים שעומדים על שלהם לטובת האינטרסים שלהם.

לגבי ארה"ב : העובדה שהאינטרסים שלנו לא תמיד מוצאים חן בעיניו של נשיא דמוקרטי רופס שהוריד את מעמדה של ארה"ב בעולם כמעצמה לשפל חסר תקדים לא אמורה להשפיע .

ברק אובאמה וחבריו מחכים עם השמפניות לרגע שיעלה בוז'י ויתחיל עם חגיגת הוויתורים וההתרפסות בפני העולם.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)

שכר המינימום עלה ל5000.

אם לדייק הוא יעלה בעוד שבועיים ל-4650. הנתון של 4650 הוא עתידי, לינואר 2017. וכידוע, כל תכנית היא בסיס לשינויים.

לגבי הבידוד הבין לאומי - אל תקנה, רק תראה מה קורה עם ה-BDS וכנה נזקים הוא גורם לכלכלה הישראלית. פשוט מסתירים אותם מפניך. אני מניח שמדיניות החוץ של ה"שמאל" (שהוא ממש לא שמאל) תהיה שונה מזו של ה"ימין" ברמה ההצהרתית, לא ברמה המעשית. אבל ההבדל בעל משמעות עצומה ביחסי החוץ של ישראל, כולל הכלכליים.

יהודה - כל שטון יביא עמו סיאוב אחרי תקופה מסוימת. שתי קדנציות הן זמן טוב להחלפת שלטון, כין שזה זמן מספק לקציר הישגים של מדיניות, אולם זה גם הזמן להחלפה כדי לנקות את האורוות (אלא אם יהיו כאן מנהיגים בעלי יכולת חריגה לשמר את טוהר המידות). בינתיים הסיאוב של אנשי ה"ימין" הולך ומחמיר, והגיע הזמן לרענן את השורות. כדאי מאד שיעלה כאן שלטון חדש שיחזיק במושכות עד סביבות 2012 ואם לא יהיה הצלחה חריגה יוחלף שוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זנ נכון לכולנו, ונכון לכל האמונות והמפלגות. כולנו לא רציונלים,אלא שחלק מאיתנו יודעים לנמק יפה מה הסיבות שלהם, וזה לא אומר שסיבות אלה נכונות. הסיבה לאפקטיביות של מסעי שיווק שמנגנים על החולשות שלנו היא שכולנו לא לגמרי רציונלים. אם היינו רציונלים, היינו מבינים שמשהו בסיסי רקוב בשיטת הממשל והבחירות שמביא לתוצאות עלובות אלה, ומחפשים לעבור לשיטה טובה יותר שתיצב את השלטון ותביא לכניסת אנשים איכותים יותר לפוליטיקה.

יש ויכוח האם שלטון חדש יהיה אכן נקי יותר או אולי הקודמים כבר גנבו מספיק והם שבעים, בעוד שהפואדים של השלטון החדש יתחילו לגנוב במרץ עד שישבעו.

יהודה

מן הסתם כל החלטה שלנו היא מיקס של רציונליות ואי רציונליות. אבל בוא נזרום לרגע עם זה ולא נילחם בזה - האם אנשי הליכוד באמת יודעים לנמק יפה מה הסיבות שלהם לבחור ליכוד במערכת הבחירות הזו? אני באמת רוצה לדעת.

בנוגע לשלטון חדש - אני לא כל כך בטוח שבאמת יש ויכוח. לשלטון חדש יש מה להוכיח. הוא חייב "לנקות את השורות" מעצם היותו חדש. זה כמו שמנהל חדש שמגיע לעבוד מנסה להוכיח את עצמו ועובד קשה במיוחד. מעבר לזה, מי שהתרגל לגנוב ולקבל כוח, רק רוצה לגנוב יותר ולקבל יותר כוח. זה כמו שאחרי שהחלפת מ-100 ל-200 כ"ס, אתה מתרגל מהר מאוד ורוצה עוד.

דוגמא טובה לזה אתה יכול לראות במצעי המפלגות. לליכוד, למשל, אין בכלל מצע ולפי מה שהבנתי הטענה שלהם היא "אנחנו מפלגת שלטון ולכן המעשים שלנו הם המצע שלנו" (טענה מטומטמת להחריד). לש"ס לא ראיתי מצע (והאתר שלהם עושה הפניה לפייסבוק של אריה מכלוף דרעי. זה אפילו לא מצחיק...) ולישראל ביתנו או הבית היהודי (וגם למפלגה הערבית) יש "מסמך עקרונות" בלבד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כל שנותר לי לומר לגבי תוצאות המדגמים זה WTF ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כמאמר הגשש, "הוווו האאאא מה קרה, שתינו בלענו אכלנו אותה...."

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מניח שעכשיו הכל תלוי ביכולת החנופה והשכנוע של שני ה"מנהיגים".

אצל בוז'י המצב יותר בעייתי - אין לו את בנט. כנראה שהכל יקום ויפול על מה שיעשו ש"ס ויש עתיד

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...