Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכן כתבתי בתיאוריה :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מצטער, אני לא מבין מה מביעים משפטים כמו "Eשה לך לקבל שיש דעות שונות משלך".

פשוט מאד. הפירוש הוא:

ברור שדעותינו שונות. אני פשוט חושב שאתה מנסה לזכך את אלו שלך, כדי להוכיח לעצמך למה אתה שונה מאויבך.

כלומר: קשה לך לקבל שאני חושב אחרת ממך וזהו, ולכן אתה כל הזמן מנסה להלביש עלי (ולא רק עלי) כל מיני מסיכות של חשיבה-כאילו-שמאלנית שלא מסתדרת עם שום דבר שאני אומר, ויוצא לך שאצלי יש סתירות פנימיות.

אבל האמת היא שהסתירה היא בין דעתי לבין מה שאתה מנסה להלביש עליה.

לדוגמה:

אלא שיש בעיה אחת בדיוק: אתה לא משיט את הלחי השניה. אתה זה שמחפש לתת את המכה הראשונה

למה בעצם זו בעיה? רק בגלל שזה לא מסתדר עם ההגדרות שלך לגבי מה טוב ומה רע. למה כל כך קשה לך לקבל שלך יש את הדעה שלך, אבל לי יש דעה לגמרי אחרת? למה זו בעיה?

אתה זה שכתב על מלחמת כיבוש. זה בדיוק מה שהופך אותך ל"כמו דעאש".

הוא אשר אמרתי: שחור ולבן. זה מתאים מאד לעלילה של סרט הוליוודי, אבל המציאות היא קצת יותר עשירה.

כל האמירות על הגנה עצמית הן ריקות מתוכן במקרה הזה. זו היא דמגוגיה זולה למדי.

מתי אמרתי שאמת המידה היא הגנה עצמית? שוב אתה שם בפה שלי את הרעיונות שלך. לא פלא שזה לא מסתדר.

המתנחלים הם הרשעים ששוברים, יורים, פוצעים והכי גרוע מבחינתי, כורתים עצי זית.

ממש צחקתי כשקראתי את זה, ואז הבנתי שאתה בעצם התכוונת ברצינות...

אז נכון: התנחלים הרשעים שרפו ערבים בפרימוסים עוד בתרפ"ט, ואנסו נשים אחרי שרצחו אותן, והצטלמו בגאווה עם ידיים מגואלות בדם, וכולי וכולי. ממש איומים המתנחלים האלה.

אפריים קישון כתב מזמן, ששונאים את היהודים כי הם "תמיד מעורבים בכל מיני פוגרומים מלוכלכים"...

אין שום דרך להרתיע בן אדם שלובש אפוד נפץ והולך להתפוצץ בלב מסעדה הומה אדם. מה תאיים? אם אני אתפוס אותך אני אהרוג אותך? נו באמת.

זו חשיבה מוטעית לחלוטין. שים לב שמאחורי דבריך מסתתרת הנחה חשובה מאד:

כל אדם לעצמו - אין שום שיקולים לאומיים.

אבל זה לא נכון. שיקולים לאומיים לא רק שקיימים, אלא הם מכריעים. כל הסכסוך כאן הוא בעל אופי דתי/לאומי, ובכלל לא אישי. מרגע שמבינים את זה, התמונה משתנית לחלוטין. לעצם הענין, אם על כל פיגוע היינו לוקחים שטח אדמה מסויים מהאוייב והופכים אותו לשלנו לתמיד - בלי "שטחים מוחזקים" או כל דו משמעות אחרת - היה המצב מתהפך: הפיגועים היו גורמים נזק למפגע, ולא תועלת כמו עכשיו.

וכל אדם בר דעת - ולטעמי, הערבים הם בהחלט כאלה - אינו פועל בצורה שמזיקה לו.

ניסיון שכנוע לטמבלים שמתלבטים בין הבית היהודי לליכוד.

כל מי שמצביע למפלגות אלו הוא טמבל, או שרק חלקם?

זה מזכיר לי את הסיפור על הבגדים שמי שלא הצליח לראות כמה הם יפים, היה טיפש.

דני

פורסם
לעצם הענין, אם על כל פיגוע היינו לוקחים שטח אדמה מסויים מהאוייב והופכים אותו לשלנו לתמיד - בלי "שטחים מוחזקים" או כל דו משמעות אחרת - היה המצב מתהפך: הפיגועים היו גורמים נזק למפגע, ולא תועלת כמו עכשיו.

תסביר לי על סמך הכרותך עם הערבים ועל סמך הכרות עם האזור, למה אתה חושב שאתה תפקיע אדמות והם ישבו על התחת ויגידו "אוי,אוי אוי, אנחנו אשמים, בגלל ששלחנו מפגע הפקיעו לנו את האדמה"?

כי אני רואה כתוצאה ממהלך שכזה תוך יומיים אינטיפדה שלישית בארץ עם אוטובוסים מתפוצצים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה יקרה כשלא יישאר שטח לקחת מהם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש הימורים למחר ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יש הימורים למחר ?

אני מהמר על הרצוג עם רוב של שני מנדטים, שיצטרך לשלם הרבה הרבה לחרדים כדי שישבו יחד איתו, עם כחלון, ועם לפיד, רחמנא ליצלן.

ממשלה חלשה, בחירות נוספות עוד שנתיים.

הכינו את השרשור הבא.

פורסם

גם אני מהמר על תוצאה דומה מאוד לשלך, רק שאני רואה את קרן האור היחידה בקצה המנהרה, בעקבות המפלה ביבי פורש מהנהגת הליכוד ולא ייבחר להנהגת הליכוד לקראת הבחירות הבאות.

פורסם

עריכה: כתבתי ומחקתי, מכיוון שזה שקול ללדפוק את הראש על הקיר.

מצטרף להימורים שלכם. סביר שזה מה שיקרה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כל מי שמצביע למפלגות אלו הוא טמבל, או שרק חלקם?

זה מזכיר לי את הסיפור על הבגדים שמי שלא הצליח לראות כמה הם יפים, היה טיפש.

דני

כמובן, לא כל מי שמצביע ליכוד או הבית היהודי הוא טמבל, אבל בוא רק נגיד שלרובם יהיה קשה מאוד להסביר בצורה רציונלית את הבחירה שלהם.

תראה, ההצבעה לביבי וחבריו היא מתוך אחד מהשניים: פחד או טיפשות. וכמובן, גם מתוך שילוב של השניים.

פחד - כי זה מה שביבי יודע לעשות. להפחיד את העם. להפחיד שאם לא הוא אז יהיה השמאל (כאילו זו בהכרח מילת גנאי), שאם לא הוא אז בוז'י יכנע לערבים, שאם לא הוא אז אף אחד לא ידאג לכלכלה או לבטחון, וכמובן - האיום האיראני. מי שמצביע ביבי פשוט מפחד מהרצוג וזהו פחד לא רציונלי, פשוט כי הרצוג עדיין לא היה בשלטון וכי די ברור וידוע שכמו מנהיגים אחרים לפני, בין אם מהימין או מהשמאל, כולם מתכנסים בסופו של דבר לאנשהו באמצע בעניינים המדיניים והבטחוניים (ובמרבית המקרים - טוב שכך).

טיפשות - כי לא כל כך קשה לראות כמה נזק ביבי עשה למדינה בשנים האחרונות. לא כל כך קשה לראות עד כמה הוא מנותק מהעם, עד כמה הוא לא מהווה דוגמא לעמו ועד כמה הוא מזלזל בבוחרים שלו. לדעתי, כל אדם בר דעת יבין שהגיע הזמן פשוט להחליף. הביבי עשה את שלו, הביבי יכול ללכת.

ועכשיו, כל מצביעי ביבי ושות' כועסים עלי. "איך אתה מעז לומר שאנחנו פחדנים או טיפשים?".

אז יודעים מה - בואו תעשו את התהליך החשיבתי הבא: נסו לחשוב על סיבות להצביע לביבי, שמבוססות על הביצועים שלו בשנים האחרונות ועל ההבטחות שלו לעתיד. עכשיו נסו לחשוב על סיבות להצביע למתחרים שלו, ויותר מזה - סיבות למה לא להצביע להם. מבטיח שאם באמת תחשבו על זה, תשימו את הבעד ונגד על הלוח ותביטו עליו בעיניים ביקורתיות, תבינו שפשוט חייבים להחליף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני, לא כל מי שלא חושב כמוך הוא פחדן ו/או טיפש. פשוט מדובר בתפיסת עולם שונה.

אתה צודק ואני מודה שהקצנתי כדי לגרום לדיון. עכשיו אתה מוזמן להסביר לי למה זה הגיוני יותר להצביע לנתניהו ולא נגדו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני חייב להעיר משהו לטובה על השרשור הזה, לאחר קריאה והשתתפות בו, הגעתי למסקנה

אולי באמת יהיה לא רע עם בוז'ילה.

הלוואי במידה והוא יבחר שיהיה באמת יותר טוב.

כמה שאני לא מעריך את נתניהו, אני לא צופה שום טובות משלטון המערך ("המחנה הציוני", עאלק).

לא ייגעו בוועדים (כולל בנקים, חברת חשמל ושות', נמלים...), ייצטרכו למכור את השלטון בהטבות לחרדים וייצטרכו או להעלות מיסים או לא לקיים הבטחות לשכבות הלא יצרניות (החלשות).

לא לטעות, כחלון הצליח לפרק את חברות הסלולר בגלל חולשת הבעלים (בן דב, דנקנר), לא בגלל שהוא כזה גיבור.

בו נראה אותו לוקח נתחי שוק מהבנקים הגדולים והוועדים שלהם.

בהצלחה!

משבר הדיור דורש פתרון שייקח שנים, כי הוא דורש הסרת על ההגבלות שמונעות היצע (וזה הרבה יותר משיווק קרקעות בזול. דיור זה לא רק קרקע, זה גם תשתיות, מימון ועוד). שם הם ייבחנו, אבל זה ייקח לפחות 3 שנים לראות תוצאות.

להגיע להסכם עם הפליסטינים לא יגיעו, כי אין הסכמה על סוגיות הבסיס (ירושלים, זכות השיבה). אם כבר זה ידרבן את הגורמים המילטנטים בצד השני לעימות, כדי למנוע אפילו מראית עין של הגעה להסכמה עם הרשות.

על הגרעין האיראני אין לנו השפעה, כי האינטרסים שלנו ושל ארה"ב (כפי שהממשל מייצג), לא חופפים, ובו נגיד את האמת, אנחנו לא פונקציה.

אבל מה, אם יטפלו רק בדיור, הבעיה הכלכלית מס' 1, כבר טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כמה שאני לא מעריך את נתניהו, אני לא צופה שום טובות משלטון המערך ("המחנה הציוני", עאלק).

לא ייגעו בוועדים (כולל בנקים, חברת חשמל ושות', נמלים...), ייצטרכו למכור את השלטון בהטבות לחרדים וייצטרכו או להעלות מיסים או לא לקיים הבטחות לשכבות הלא יצרניות (החלשות).

לא לטעות, כחלון הצליח לפרק את חברות הסלולר בגלל חולשת הבעלים (בן דב, דנקנר), לא בגלל שהוא כזה גיבור.

בו נראה אותו לוקח נתחי שוק מהבנקים הגדולים והוועדים שלהם.

בהצלחה!

משבר הדיור דורש פתרון שייקח שנים, כי הוא דורש הסרת על ההגבלות שמונעות היצע (וזה הרבה יותר משיווק קרקעות בזול. דיור זה לא רק קרקע, זה גם תשתיות, מימון ועוד). שם הם ייבחנו, אבל זה ייקח לפחות 3 שנים לראות תוצאות.

להגיע להסכם עם הפליסטינים לא יגיעו, כי אין הסכמה על סוגיות הבסיס (ירושלים, זכות השיבה). אם כבר זה ידרבן את הגורמים המילטנטים בצד השני לעימות, כדי למנוע אפילו מראית עין של הגעה להסכמה עם הרשות.

על הגרעין האיראני אין לנו השפעה, כי האינטרסים שלנו ושל ארה"ב (כפי שהממשל מייצג), לא חופפים, ובו נגיד את האמת, אנחנו לא פונקציה.

אבל מה, אם יטפלו רק בדיור, הבעיה הכלכלית מס' 1, כבר טוב.

נו, חבל שהולכים להצביע, אתה כבר יודע בדיוק מה יהיה ומה לא יהיה! :lol:

פורסם
אתה צודק ואני מודה שהקצנתי כדי לגרום לדיון. עכשיו אתה מוזמן להסביר לי למה זה הגיוני יותר להצביע לנתניהו ולא נגדו.

גם אתה כמו יאיר גרבוז חושב שהימין הם אנשים נחותים לעומת השמאל ה"נאור" וה"אליטיסטי".

אנשים כמוך רק מדגישים עד כמה השמאל הוא הגזען האמיתי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...