Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברשותכם שאלה, נפתלי בנט הכריז כי יקים בלוק טכני יחד עם נתניהו לאחר הבחירות

http://www.0404.co.il/post/24510

השאלה היא מה זה בלוק טכני, מהן ההשפעות של הנ"ל על הקמת קואליציה וכל המשתמע מכך.

תודה

שאלה אמיתית? זה אפילו מוסבר בכתבה. אין שום השפעה למעט ניסיון שכנוע לטמבלים שמתלבטים בין הבית היהודי לליכוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

מזרחי זה בכלל מושג ריג מתוכן, בדיוק כמו אשכנזי. כלומר, ברור שיש לו משמעות בקונטקסט הישראלי, אבל מעבר לדיכוטומיה הזו, זה לא שיש איזו ברית סודית בין כל מי שיצא מאירופה וכל מי שיצא מארצות ערביות \ צפון אפריקאיות. זה גם לא שאין פערים ו\או סטיגמות עדתיות בין המזרחיים וגם בין האשכנזים עצמם. ממש עצוב לי שזה עדיין משמש כפלטפורמה לגיוס קולות בשנת 2015, וזה נכון גם לגבי אלי ישי ואריה דרעי וגם לגבי אנשי שמאל בשקל, כמו הני זבידה או אורטל בן דיין.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
שאלה אמיתית? זה אפילו מוסבר בכתבה. אין שום השפעה למעט ניסיון שכנוע לטמבלים שמתלבטים בין הבית היהודי לליכוד.

אם כך מה מפריע למרץ יש עתיד והעבודה להקים בלוק דומה על מנת לקבל רוב?

פורסם
אם כך מה מפריע למרץ יש עתיד והעבודה להקים בלוק דומה על מנת לקבל רוב?

אתה מפספס משהו. תקרא שוב את הכתבה. אין ל"בלוק" הזה שום משמעות חוקית. זה סתם קשקוש שכל המטרה שלו היא שאנשים שמתלבטים אם להצביע לבנט כי הם רוצים את ביבי בתור ראש ממשלה, לא יפחדו להצביע הבית היהודי כי הבית היהודי ילך עם הליכוד ויהי מה (אכן, מצא מין את מינו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המפלגה שמחוקקת הכי הרבה חוקים בכנסת, נחשבת בעיתונים כמו כלכליסט למאד "חברתית", אך בפועל רוב החוקים הכלכליים שהמפלגות מחוקקות הם חסרי תועלת במקרה הטוב, ומזיקים במקרה הרע.

האמת שלמרות דעותיי הכלכליות שאינן מתיישבות עם החבר'ה של מפלגת העבודה, אני מוכן לסבול משנתיים של כלכלה ללא הורדת מכסים, עם הטבות לנמל אשדוד, להסתדרות ולשאר המושחתים, מה שלמעשה קורה גם תחת ממשלת הימין שנחשבת "קפיטליסטית חזירית", העיקר להיפטר מנתניהו.

לאיש כבר אין כוח לנהל פה שום דבר. הוא שבע, חסר חשק.

פורסם

לא יודע אם היה לו חשק אי פעם. הוא בהחלט אחד מהפוליטיקאים שלא ברור מה דחף אותם להכנס לתחום מלכתחילה.

כדי לתת קצת קונטרה, הנה מאמר די טוב שיוצא נגד היחס לנתניהו בתקשורת, גם מצידם של גנרלים לשעבר.

והנה מאמר אחר, של רביב דרוקר, שלא מתכחש לאנטי התקשורתי (המזוהה בעיקר עם טמקא), אבל מציג אותו ככזה הנובע מכשלונו של ביבי ולא שום דבר אחר.

פורסם
אני כן החלטתי לרדת מהרעיון של המחנה הציוני ולהשאר עם מרצ. זהבה גלאון היא טיפוס מעצבן, בזה אין לי ספק.

.

רגע וציפי לבני, נפתלי בנט, ליברמן, לפיד, ישי, כחלון (טוב אולי הוא לא כזה מעצבן), ביבי וכל שאר ראשי המפלגות לא נראים טיפוסים מעצבנים?

איזה מין טענה זו טיפוס מעצבן?!?

איזה הסתכלות טיפוסית ורדודה (ונראה לי מהתגובות שלך שאתה לא כזה) - או שאתה מסכים עם הדעות והדרך של המפלגה שהיא מייצגת או שלא.

אני מסכים שמרץ היא מפלגה סופר חשובה בפוליטיקה הישראלית ואסור שהיא תעלם מהמפה ואין לזה שום קשר אם ברמה האישית שלך היית רוצה את זהבה גלאון כחברה שלך או לא.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בדיוק בגלל זה אני נשאר איתם :)

אגב, לי אישית אין משהו נגדה. המנהיגים היחידים שמעצבנים אותי ברמה אישית הם בנט ולפיד. אבל אי מבין למה אנשים לא מתחברים לזהבה גלאון, וזה פוגע במרצ במקום מסוים.

פורסם
המנהיגים היחידים שמעצבנים אותי ברמה אישית הם בנט ולפיד. .

האמת שגם לי הם 2 הפוליטיקאים שהכי קשה לראות ולהאמין.

יותר מפריע לי שרוב האנשים בכלל לא שמים לב כמה ריקי תוכן הם - הם פשוט מדברים בססמאות, משדרים כאילו לכל בעיה סבוכה רק להם יש פתרון קליל ותמיד הם מתחילים להסתבך שמעמידים אותם עם העובדות, הבעיה שרוב העיתונאים פשוט לא עושים זאת.

אגב, בתחרות הזאת בנט vs לפיד, בעיני האחרון הוא הגרוע ביותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כי סיסמאות מוכרות. כשאתה זורק איזו סיסמא מי ששומע את זה חושב שכבר יש לך פתרון מעולה ומוכח לבעיה ופשוט אין לך זמן להסביר אותו.

האנשים לא רוצים לשים לב לזה שאין תוכן, טבע האדם להימשך לדברים הכי פשוטים ורוב האנשים פשוט מטומטמים. ככה זה.

לדעתי בנט יותר גרוע מלפיד כי הוא פועל רק בשביל ציבור מסויים ויוצר בידול. לפיד פחות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

והנה מאמר אחר, של רביב דרוקר, שלא מתכחש לאנטי התקשורתי (המזוהה בעיקר עם טמקא), אבל מציג אותו ככזה הנובע מכשלונו של ביבי ולא שום דבר אחר.

אחרי סרטון החמאס ערוץ אחד הקצין עוד יותר וביומן שלשום (שישי בערב) כל הדיון היה לא אם אלא לקח למפרע שזהוא, ביבי הפסיד.

ניתוחים על גבי ניתוחים משלל פרשנים, "איפה הייתה הטעות שלו ולמה זה קרה".

האמת, אידיוט, החליט להסתכסך דווקא אם העיתונות? :screwy:

אגב, לא זכור לי אי פעם שתיק האוצר היה כ"כ נחשק.

טרכטנברג רוצה אותו, לפיד, כחלון, כולם רק מפנטזים על התיק הבאמת כ"כ קשה וכפוי טובה הזה שעד לא מזמן היה "אי השדים" של הכנסת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הייתי שם, בהתנחלות לא קיצונית במיוחד, שלושה שבועות.

לא למדתי את מה שלמדתי מהתקשורת.

כמו שאמרתי, אתה לוקח הרבה דיסאינפורמציה, הרבה "ראיתי" ו"שמעתי" (מה באמת ראית ושמעת? ואיפה?) ומזה אתה משליך על 600 אלף איש.

זה לא שונה מההוא שיגיד שהחרדים טיפשים כי טיפש עומד בראשם או שהמזרחיים הם מנשקי מזוזות ומשתטחי

אי אפשר להתריע נגד פיגועים. בד"כ אלה שהולכים להתאבד זה אנשים שאין להם מה להפסיד. מה שאתה כן יכול לעשות זה לתת להם משהו שיהיה חבל להפסיד אותו.

זה לא נכון, תסתכל לדוגמה על האחראיים ל-9/11, בן לאדן, הם לא עניים שאין להם מה להפסיד, הם גם לא חיו תחת הכיבוש ועוד כהנה וכהנה.

שמאל חברתי כלכלי ישפיע בצורה הרבה יותר טובה, קשה יותר לימין לצייר את זה שמוריד מיסים ומקל את החיים כ"עוכר ישראל".

שמאל כלכלי לא דוגל בהפחתת מיסים, זה דווקא מתאים לשמרנות קפיטליסטית (שאצלנו מגולמת ע"י הליכוד), הוא דוגל במיסים לא נמוכים אבל בתמורה גבוהה לאותם מיסים (כמו מדינות צפון אירופה).

מציע להחזיר את השרשור לכיוון הראוי עם השאלה: עזרו לי בבקשה להחליט מי יותר טיפש, אלי ישי או אריה דרעי. הראשון מתבלבל בין רמלה לרמאללה, והשני, שיודע שהבוחרים שלו מטומטמים, עולה בקמפיין: "מי אתה שתשקם אותנו? מזרחי מצביע למזרחי". יענו, לא רק שלקחת את ה"צריך לשקם אותך" והשלכת את זה על כולם, משל "כולנו אריה מכלוף דרעי", אלא גם אתה מנסה בכוח להנציח את פערי המעמדות בין העדות השונות ומבקש שאנשים יצביעו לך רק כי אתה מזרחי. וואלה, במדינה נורמלית היו משליכים אותך מכל המדרגות והיית גומר עם מספיק לאולי שמינית מנדט. חבל שאנחנו לא מדינה נורמלית.

אני לא יודע אם ישי טיפש, לא יודע גיאוגרפיה, או שהתקלה בכלל אצל אחד העוזרים שלו.

אצל דרעי זה דפוס מאפיין את הבחור מאז ומתמיד, השאלה היא מה הוא עשה לטובת אותם מזרחיים? כלום ושום דבר, ואני אכן חושב שאת דרעי צריך לשקם, מחוץ לחומות הכנסת.

אגב, לא זכור לי אי פעם שתיק האוצר היה כ"כ נחשק.

טרכטנברג רוצה אותו, לפיד, כחלון, כולם רק מפנטזים על התיק הבאמת כ"כ קשה וכפוי טובה הזה שעד לא מזמן היה "אי השדים" של הכנסת.

זה נקרא פרדוקס לפיד (ע"ש לפיד 2013), מצד אחד בסיס המצביעים של שלושת המפלגות האלה מצביעים בגלל המצב הכלכלי, ולכן אם יסרבו לתיק ה"נחשק" יצטרכו להסביר מדוע סירבו לתיק שלכאורה יש לו הכי הרבה השפעה על המצב הכלכלי שמביא לו את הבוחרים, מצד שני אם יקבלו את התיק זה תיק שאף פעם לא מוציא את העומד בראשו טוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה הקשר לבן לאדן? מדובר על מי שלובש מטען והולך להתפוצץ, לא זה ששולח אותו אחרי שטיפת מח.

זה לא משנה. בהתאם לתמורה שאנחנו מקבלים כרגע, המיסים צריכים להיות נמוכים יותר. אתה לא יכול לשלם על מאזדה 6 ולקבל פיקנטו.

אה, בעצם זה באמת ככה פה...

פורסם (נערך)

לא זה שלובש מטען והולך להתפוצץ ולא זה ששולח אותו (וגם לא זה ששולח אותו) לא עניים.

לעניים יש דאגות אחרות על הראש מאשר להתפוצץ היום או לא.

בתיאוריה אתה צודק, בכלכלה קפיטליסטית שמרנית אתה תשלם מעט מס ותקבל מעט תמורה מהמדינה (ביטוח בריאות פרטי, וכו'), בכלכלה סוציאליסטית אתה תשלם יותר מס ותקבל מהמדינה הרבה תמורה.

בכלכלה האוליגרכית שלנו אתה תשלם הרבה, תקבל מעט.

אצלנו לא החליטו לאן הולכים, יש מוקדי כוח כלכליים בעייתיים ומושחתים (תקנים, מכסים, ועדי עובדים אלימים), יש הפרטות וכו'.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הסתבכו לי ההודעות...

לעניים שנמאס מהדאגות האחרות ורוצים שלמשפחה שלהם יהיה קצת כסף, לא אכפת ללכת להתפוצץ בשביל זה אחרי שטיפת מח בשם האיסלאם.

תן לאנשים סיבה טובה לחיות, הם לא ירצו למות.

• תוכן חדש...