Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם כבר, תלוי במה יעשה כחלון. יש עתיד לא יישבו עם ש"ס, ביבי לא יישב עם יש עתיד, והבית היהודי לא יישבו עם העבודה. זה 10 מנדטים לכאן או לכאן, והוא עדיין לא הצהיר על תמיכה במועמד כזה או אחר לרה"מ.

והרשימה הערבית לא תשב בשום קואליציה (אני חושב שגם להם זה בא בהפתעה גמורה).

בקיצור, הבחירות הכי מיותרות ומטומטמות בהיסטוריה. זה או שלביבי היו ביצים של פלדה כדי לעשות את ההימור שעשה, או שהאגו שלו יפיל אותו מהעץ.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

תעודת כבוד לעם שהשכיל לממש את זכותו הדמוקרטית.

התגייסות חד-צדדית שכזאת של התקשורת בחודשיים האחרונים,

מ-טמקא ועד פרסומות ביוטיוב, וכולל רצח-אופי יום-יומי, לא ראיתי בחיים.

אני לא מתומכי ולא ממצביעי, אבל שימו לב למה שקרה כאן עד להצבעה,

במיוחד אלה שאין להם בררה אלא לקבל את המציאות דרך הפילטר של התקשורת.

ניסיון נלוז אך שקוף לשטיפת מוח. מעניין, זה לא עבד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ביבי לקח הימור, עשה סיבוב על כולם ועכשיו יש לו את החרדים במקום לפיד ,איתם יהיה לו הרבה יותר קל להסתדר. עוד כמה מיליונים לישיבות ויש לו שותפים שקטים שלא מפריעים לעשות כרצונו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
תעודת כבוד לעם שהשכיל לממש את זכותו הדמוקרטית.

התגייסות חד-צדדית שכזאת של התקשורת בחודשיים האחרונים,

מ-טמקא ועד פרסומות ביוטיוב, וכולל רצח-אופי יום-יומי, לא ראיתי בחיים.

אני לא מתומכי ולא ממצביעי, אבל שימו לב למה שקרה כאן עד להצבעה,

במיוחד אלה שאין להם בררה אלא לקבל את המציאות דרך הפילטר של התקשורת.

ניסיון נלוז אך שקוף לשטיפת מוח. מעניין, זה לא עבד.

ראיתי את האמירות האלה בעוד כמה מקומות. נורא הצחיק אותי. העם אכן מימש את זכותו הדמוקרטית ומה אתה יודע - יותר מחצי מהעם לא רוצה את ביבי. אל תטעה, ש"ס ויהדות התורה ילכו עם מי שיתן להם יותר. חוץ מזה שום דבר לא מעניין אותם. רק מי שהצביע ליכוד, הבית היהודי וליברמן רוצה את ביבי בתור ראש ממשלה, וזה 40-41 מנדטים. המחנה הציוני פלוס הרשימה המשותפת פלוס מר"צ ממש לא רוצים אותו, וזה כבר 45. כחלון ברח מהליכוד ומי שהצביע לו כנראה מאס גם הוא בביבי, ולפיד - ביבי פיטר אותו לפני כמה חודשים.

לא צריך רצח אופי לביבי בתקשורת - הוא עושה את זה יפה מאוד בעצמו עם ההתנהלות הבזויה שלו. מי שלא מבין את זה, שיקח את הגלולה הכחולה...

לסיום, ראיתי את זה בפייסבוק (מישהו בשם עידו כהן):

אני: אז למי אתה מצביע?

הוא: רק ביבי!

אני: למה?

הוא: כי רק הוא יזיין ת'ערבים

אני: אתה מצביע למי שיזיין ערבים?

הוא: בטח, רק ככה יהיה פה שלום

אני: אז אם ככה תצביע מרזל, הוא היחיד שגם מיישם. ביבי זה סתם דיבורים באוויר

הוא: מה? מרזל? לא נו...

אני: מה לא, רצית לזיין ת'ערבים, לא?

הוא: לא ככה נו, כאילו, אני לא... כזה

אני: אז אתה לא רוצה להרוג את כל הערבים

הוא: אתה יודע שזה בלתי אפשרי

אני: איך אתה רואה את המצב מסתיים?

הוא: בסוף יהיה הסכם

אני: בטוח?

הוא: נו מה, אני אהבל, ככה יהיה בסוף

אני: אז למה אתה מצביע ביבי?

הוא: כי הוא חזק בביטחון

אני: כל שנה יש פה עונה אחת עם מלחמה, זה ביטחון?

הוא: אתה יודע מה היה קורה פה אם לא היה ביבי?

אני: לא, כי כבר 15 שנה הימין בשלטון, אז אני לא יודע

הוא: השמאל היה מפנה התנחלויות ואז היו טילים על תל אביב

אני: אבל כבר יש טילים על תל אביב, באופן כללי התנחלויות זה לא קיר ברזל שעוצר טילים

הוא: כן, אבל בזכות ביבי יש כיפת ברזל

אני: לא, זה בזכות עמיר פרץ

הוא: מה עמיר פרץ?

אני: הוא מימש את האופציה ההיא בממשלה של אולמרט

הוא: כן, אבל אם השמאל היה בשלטון היו פה פיגועים כל יום

אני: אבל עכשיו יש פה פיגועים כל יום, דריסות ודקירות בירושלים וביו"ש...

הוא: כן, אבל...

אני: אבל?

הוא: בסדר, אז לא הוא לא חזק בביטחון. אבל הוא חזק בכלכלה

אני: אתה טייקון?

הוא: לא

אני: אתה יצחק תשובה?

אני: אתה עידן עופר?

אני: אז מה הכלכלה טובה לך?

הוא: ...

אני: יש לך דירה?

הוא: לא, אפילו למשכנתא אין לי

אני: יש לך ילדים

הוא: שניים, חשבנו לעשות שלישי אבל...

אני: אבל?

הוא: אבל אנחנו לא יודעים אם נוכל לסגור ת'חודש עם עוד ילד

אני: אבל שניכם עובדים

הוא: כן, אבל הכל יקר פה

אני: אז אתה רואה לאן אני חותר פה?

הוא: מה?! אבל זה בכלל בגלל אולמרט!

אני: בשש שנים שנתניהו ראש ממשלה, רק השנים האלה, כן? בשש שנים האלה עלו מחירי הדירות ב52%

הוא: אבל לפיד...

אני: לפני שלפיד נכנס הם כבר הספיקו לעלות ב40%

אני: אני מעצבן אותך, אה?

הוא: כן, אתה בדיוק כמו התקשורת בישראל, וביבי יטפל בכם אחרי הבחירות

אני: התקשורת בישראל היא המקור לבעיות שלך?

הוא: לא, אבל תראה מה זה הם מתערבים בפוליטיקה בישראל כל השמאלנים האלה

אני: מי שמאלני? וואלה?

הוא: בטח

אני: אבל ינון מגל היה העורך הראשי שלהם, והוא בבית היהודי עכשיו

הוא: אז ערוץ 10

אני: הערוץ של רון לאודר? נשיא הקונגרס היהודי ותורם של הליכוד?

הוא: כן אבל דרוקר...

אני: ועל כל דרוקר יש צבי יחזקאלי, ושרון גל וחיים שיין ודן מרגלית...

הוא: הלו הלו, ומה עם נוני?

אני: ומה עם שלדון אדלסון?

הוא: טוב נו אל תעצבן אותי עכשיו, התקשורת לא מראה את כל מה שביבי כן עושה

אני: כמו מה?

הוא: חוק חינוך חינם לילדים

אני: לא, זה יאיר לפיד עשה

הוא: רפורמה בסלולר

אני: זה כחלון עשה

הוא: כיפת ברזל

אני: זה עמיר פרץ עשה

הוא: אה כן...

אני: מה ביבי עשה? חייב להיות משהו?

אני: אז תכל'ס, טוב לך פה?

הוא: מה זה טוב, קשה אבל זה מה יש

אני: אם אתה לא רוצה אפשר להחליף

הוא: לעבור לחו"ל?

אני: לא טוב לך פה?

הוא: קשה נו...

אני: אז למי תצביע?

הוא: רק ביבי

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקיצור- רוצים שינוי? רוצים הורדת יוקר המחייה? -תעזבו את הארץ.. פה לעולם לא יהיה שינוי כי האזרחים מטומטמים עם זיכרון קצר שכל פעם מאמינים לאותם הפוליטיקאים שהם יפתחו דף חדש והפעם יעשו את טובת הציבור... בסוף נידפקים שוב ושוב בלי וזלין אבל שוב הולכים להצביע כבעבר- משהו דפוק אצלנו והמצב ממש לא הולך להישתפר ב2017 :-(.

המיסים יעלו, הבנקים יתחזקו על חשבונינו וחובותינו, הפנסיה ביכלל***, החינוך עולם שלישי והדור הצעיר המשכיל ימשיך לרדת מהארץ.

בקיצור אם לא הבנתם אני כבר לא אופטימי, הבחירות במתכונת הנוכחית לא תביא לשינוי מהותי בהתנהלות המדינה ויוקר המחייה רק ילך ויחמיר.

העיקר שהיה לנו יום חופש ועשינו מנגל .:cry:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין מה לעשות, זו הדמוקרטיה. הרוב הטיפש נענש על הטימטום שלו ואנחנו המיעוט שסובל, כי הצדק עיוור. מה המסקנה? להיות טיפש. כי מה שאתה לא יודע לא פוגע בך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כפי שאמרתי, רצח אופי.

מזל שיש עוד ישראלים שלא מחטטים כל היום באף. זאת אומרת, בפייסבוק.

כמובן שאסור לימין לבצע רצח אופי, מיד יצוץ השד העדתי. זאת אומרת, רבין.

גם אמירות בסגנון "בחירות במתכונתן הנוכחי"

בעייתיות - איזו עוד מתכונת מציעים, בעצם? הפיכה אלימה סטייל 1915?

שכל אדם יהיה אחראי למעשיו ולהתנהלות הכלכלית שלו,

ורק אחר כך יבוא בטענות בסגנון "מגיע לי".

אח, הליברטניזם לא באופנה. עדיין לא. אולי לעולם לא. תחי תאצ'ר. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עכשיו בוודאי תגיד שהכלכלה בצמיחה וכדומה - אז מה? ולמה נראה לך שזה רק בגלל הגישה של נתניהו? איך אתה בכלל יכול לדעת, כשלא ברור מה הוא קידם ומה לא? יש אינסוף גורמים המשפיעים על הכלכלה, למשל מציאת הגז בים התיכון - גם זה בזכות ביבי?

ופה בדיוק נכנס לתמונה העניין של תפיסת העולם.. לתפיסתי הצמיחה הכלכלית התאפשרה הודות למדיניות של התערבות ממשלתית נמוכה ועידוד השקעות, וזה עוד על רקע משברים כלכליים בעולם (ע"ע רוסיה, יוון וכו'). על עליית מחירי הדיור יש הרבה גורמים אחרים שמשפיעים כמו למשל גידול באוכלוסיה, גידול בתוחלת החיים ועוד.

ולכן אני לא אוכל לשכנע אותך שאני "צודק" ואתה "טועה", כמו שאתה לא תוכל לשכנע אותי.

בקיצור- רוצים שינוי? רוצים הורדת יוקר המחייה? -תעזבו את הארץ.. פה לעולם לא יהיה שינוי כי האזרחים מטומטמים עם זיכרון קצר שכל פעם מאמינים לאותם הפוליטיקאים שהם יפתחו דף חדש והפעם יעשו את טובת הציבור... בסוף נידפקים שוב ושוב בלי וזלין אבל שוב הולכים להצביע כבעבר- משהו דפוק אצלנו והמצב ממש לא הולך להישתפר ב2017 .

המיסים יעלו, הבנקים יתחזקו על חשבונינו וחובותינו, הפנסיה ביכלל***, החינוך עולם שלישי והדור הצעיר המשכיל ימשיך לרדת מהארץ.

בקיצור אם לא הבנתם אני כבר לא אופטימי, הבחירות במתכונת הנוכחית לא תביא לשינוי מהותי בהתנהלות המדינה ויוקר המחייה רק ילך ויחמיר.

העיקר שהיה לנו יום חופש ועשינו מנגל .

אין מה לעשות, זו הדמוקרטיה. הרוב הטיפש נענש על הטימטום שלו ואנחנו המיעוט שסובל, כי הצדק עיוור. מה המסקנה? להיות טיפש. כי מה שאתה לא יודע לא פוגע בך.

האמירות האלה תמיד מזכירות לי את הבדיחה על אותו בחור שאשתו מתקשרת אליו בנהיגה ומזהירה אותו שיש איזה מטורף שנוסע נגד כיון התנועה והוא בתגובה עונה לה שכולם נוסעים נגד התנועה. הבדיחה על חשבונכם :mm_smile:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבדיחה באמת על חשבוננו, כי אנחנו היחידים שמבינים אותה. אתה כנראה משוכנע שטוב פה והשלטון הנוכחי עושה בשבילנו כל מה שהוא יכול. תמשיך לחשוב ככה. כמו שאומרים ביום סיירות - זה הכל בראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מהפך מדהים:

הליכוד: 30 מנדשטים.

המחנה הציוני: 24 מנדטים.

הרשימה המשותפת: 14 מנדטים.

כולנו: 10מנדטים.

הבית היהודי: 8 מנדטים.

ש''ס: 7 מנדטים.

ידות התורה+ ישראל ביתנו: 6 מנדטים.

מרץ: 4 מנדטים.

יחד: 0 מנדטים.

רועי

פורסם
מהפך מדהים:

הליכוד: 30 מנדשטים.

המחנה הציוני: 24 מנדטים.

הרשימה המשותפת: 14 מנדטים.

כולנו: 10מנדטים.

הבית היהודי: 8 מנדטים.

ש''ס: 7 מנדטים.

ידות התורה+ ישראל ביתנו: 6 מנדטים.

מרץ: 4 מנדטים.

יחד: 0 מנדטים.

העם רוצה דייסה, שיאכל.

העם רוצה חרדים ששואבים תקציבים, העם רוצה אימפוטנט שאלוף בדיבורים והפחדות ואפס בדיבורים ומעשים.

בתאבון.

מה שהכי מקומם זה לראות את כל תושבי עיירות הפיתוח מצביעים לביבי למרות המצב שלהם. גם אם היה חמור בליכוד, הם היו מצביעים בהמוניהם לחמור.

פורסם

אלה התוצאות וזה מה יש.

לגבי רצח אופי לפני שביבי בכלל מעז להעלות על דל שפתיו את המושג רצח אופי שיסתכל בראי. הוא עשה את זה בעבר לרבין (ושם גם גרם ליותר מאופי שנרצח), לציפי ולבוז'י אז מי שמשחק בחרא שלא יבכה שהוא מסריח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

נו, אז גילינו שיש מגזרים שלמים שלא סופרים אותם בתקשורת (מי אמר "מסעודה" ושדרות?) והם מצביעים לליכוד.

רוצים שינוי, רוצים להחליף? קודם צריך להחליף את העם כנראה...

אני חושב שהשמאל יכול היה להצליח יותר אם היה מטפל בנקודת התורפה העיקרית שלו. השמאל מאוד הקצין בשנים האחרונות, ולמרות שמדובר בקומץ, כשהאזרח הממוצע שומע את המילה שמאלני, עולות לו בראש תמונות של שמאלנים הזויים עם דגלי אש"ף בכיכר רבין, ועוד בזמן מבצעים צבאיים, או כאלו שהולכים להפגין בבילעין, או כאלו שנוסעים לעשות תעמולה אנטי ישראלית בקמפוסים בחו"ל.

זה שמאל קיצוני, אבל נתפש אצל רוב העם כחלק מהשמאל. חבל שמפלגות השמאל לא הדגישו שהם מתנערות מכאלו לגמרי, יכלו להרוויח עוד כמה מנדטים.

הרי הרבה לא אוהבים את ביבי, אבל לא יכולים להצביע למחנה הציוני בגלל שהם לא יכולים לחיות עם האג'נדה המדינית שלו.

בכל מקרה, היות ולא תקום פה שום קואליציה רחבה, כנראה שעוד שנתיים שוב נלך לבחירות.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לקום בבוקר עם בחילה ולגלות שאני לא בהריון (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ופה בדיוק נכנס לתמונה העניין של תפיסת העולם.. לתפיסתי הצמיחה הכלכלית התאפשרה הודות למדיניות של התערבות ממשלתית נמוכה ועידוד השקעות, וזה עוד על רקע משברים כלכליים בעולם (ע"ע רוסיה, יוון וכו'). על עליית מחירי הדיור יש הרבה גורמים אחרים שמשפיעים כמו למשל גידול באוכלוסיה, גידול בתוחלת החיים ועוד.

ולכן אני לא אוכל לשכנע אותך שאני "צודק" ואתה "טועה", כמו שאתה לא תוכל לשכנע אותי.

אתה נתפס לנושא הכלכלי, שבו לא נרשמו הישגים גדולים במיוחד אלא פשוט צמיחה נורמלית שאולי הייתה קורה גם בשלטון אחר.

מחירי הדיור עלו ב-52% ב-6 שנים ו-וואלה, אתה לגמרי צודק, לא חשבתי על זה, ב-6 השנים האחרונות האוכלוסיה אכן גדלה ל-12 מיליון איש וכולנו חיים עד גיל 120!

כמו שנאמר פה - העם בישל את הדיסה ועכשיו העם יאכל אותה.

תתחדשו, קיבלתם את הממשלה הלאומנית, הימנית שביקשתם. קיבלתם את מירי רגב, האישה והכפיים, בתור שרה. היא אולי תהיה השרה היחידה בממשלה (ואיילת שקד? אורלי לוי?) כי מלבדה יש לנו אולי 12 נשים בקואליציה מתוך יותר מ-65 חברי כנסת פוטנציאליים. 6 בליכוד, 1 בבית היהודי, 0 בש"ס, 0 ביהדות התורה, 2 בישראל ביתנו ו-4 בכולנו.

קיבלתם גם את אריה דרעי, העבריין המורשע שיהפוך לשר מושבע, בתור בונוס.

הנחמות היחידות, לטעמי, הן ההתרסקות של ליברמן ושל ש"ס, הנפילה של הבית היהודי וההיעלמות של אלי ישי וברוך מרזל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...