Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרשימה המשותפת לא יכולה לתמוך מבחוץ ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זו רשימה משותפת, לא מפלגה משותפת. יש שם 3 מפלגות שונות זו מזו. בדיוק כמו שישראל ביתינו נשארה נפרדת מהליכוד אפילו שרצה ביחד איתו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אותה שאלה, הם לא יכולים לתמוך מבחוץ ?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יכולים, אבל לקואליצית מיעוט ששורדת כי היא נתמכת מבחוץ יש בעיית לגיטימיות וקשה לנשיא לבחור בה.

אם המפלגות הערביות תמלצנה על הרצוג זה עוד יכול לקרות, אבל קשה לי להאמין שזה מה שיקרה (ציונים!).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם כך הפער בין ימין לשמאל לפי תוצאות הבחירות הוא 14 מנדטים של הרשימה המשותפת ועוד 6 של הפער בין בליכוד למחנה הציוני.

הליכוד צריך 61 מנדטים בשביל להגיע לשלטון, המחנה הציוני צריך 61 מנדטים + 14 של הרשימה המשותפת.

בקיצור, לא ניתן להחליף את שלטון הליכוד.

fiat x1/9

פורסם (נערך)

ביבי בסה"כ פוליטיקאי לא רע, ומנווט את המדינה בסדר יחסית, כי סה"כ אין פה קריסת מערכות וכן יש שיפור בלא מעט תחומים.

הבעיה העיקרית שלי איתו שהיא שהוא שם ז*ן על הלכידות החברתית ומנהל פוליטיקה לעומתית שמגבירה פילוג. יצירת איזושהי שותפות בין כל חלקי החברה גם אם הם לא מסכימים על נושאים רבים היא ממנו והלאה. המחיר שישולם על זה יהיה גבוה.

ההערה שלו אתמול על "ערבים שמגיעים לקלפי בכמויות" הייתה בזויה ומתאימה למנהיג מפלגה שולית (אולי) ולא לראש מדינה.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)
על הגרעין האיראני אין לנו השפעה, כי האינטרסים שלנו ושל ארה"ב (כפי שהממשל מייצג), לא חופפים, ובו נגיד את האמת, אנחנו לא פונקציה.

כמו שאנחנו לא היינו פונקציה עד עכשיו? רק להזכיר כמה דברים:

* האיראנים סירבו לנהל עם המערב מו"מ בתוקף.

* האירופאים סירבו להטיל סנקציות על איראן (ארה"ב של בוש הייתה מוכנה וכבר הטילה סנקציות מקומיות).

* משחקי ה"אני תוקף באיראן" "עכשיו אני מפציץ אותם" של ביבי הביאו את האירופאים להטיל סנקציות (ובינתיים להפוך לסמן המתנגד בשיחות הללו) והסנקציות הביאו את האיראנים לנהל מו"מ.

אז לא רק שאנחנו פונקציה, אלא שביבי (בעורמה כן?) גרם גם לאירופה וגם לאיראן לעשות מה שהוא רצה.

איציק, "נאורות" זה מושג תרבותי למדי. יש כאלו (ש"ס, הבית היהודי, חלקים מהליכוד, המפלגות הערביות ועוד) שבכלל לא רוצים להיות נאורים. יש אנשים שהם שמרנים, לא משנה אם בגלל דת או כל סיבה אחרת. למה אסור לבקר את זה? למה זה גזענות?

אין קשר בין נאורות לשמרנות.

באמת ברור לכולם? אם ביבי ימות חלילה משפעת אפשר לסגור את המדינה?

לא, פשוט האופציה הריאלית השנייה יותר גרועה.

אייל, אשמח אם תפרט באילו תחומים הייתה התקדמות.

גם אם אין פרטנר בצד השני, יש דרכים יותר מתוחכמות להתנהל שלא יובילו לבידודנו בעולם. להכנס ראש בראש בבת הברית האסטרטגית היחידה שלנו, ממש חכם נכון?

לתת לשר אוצר ״טרי״ להתגלח על כולנו רק כדי שתוכל לדפוק אותו בחירות זה גם מאד ממלכתי?

ביבי, חוץ מלדבר יפה באנגלית (לא שזה עוזר, אף אחד בעולם לא סופר אותו) לא הוכיח שהוא מנהיג ב-6 השנים האחרונות!

ארה"ב לא הבת ברית האסטרטגית היחידה שלנו ול"ב, אבל ראש בראש איתה זה לא מבחירה של ביבי (9 חודשים הקפאה? נו טוב, שיחרור מחבלים? נו טוב) אלא משיקול קר של אובמה והממשל שלו להציג מצג של מרחק בין ישראל וארה"ב (Put a gap... וכו' - זה לא בא מישראל).

ואתה צודק, הייתה התקדמות בהרבה מאוד תחומים - התקדמות בשחיתות, התקדמות באלימות של החמאס, התקדמות בחוסר השיוויון בעם ובפערים החברתיים, התקדמות במחסור בחינוך ראוי, התקדמות בעלייה במחירי הדיור... ואתה יודע מה, אולי אין עם מי לדבר בצד השני, אבל ביבי אפילו לא מנסה. הוא רק פוגע יותר ויותר ביחסים הבינלאומיים שלנו ובתהליך ההידברות עם שכנינו.

התקדמות בשחיתות לעומת ממשלת אולמרט? להזכיר שם היה לנו את אולמרט (א"א בשבילכם), חיים רמון (מואה קצינה), אביגדור ליברמן (עוד לפני שחסרי השיניים במשרד מבקר המדינה והיועץ המשפטי לממשלה סגרו את התיק), ברק (עמותות?) הירשזון (הפעם הוא הצביע במעטפה כפולה :lol:), בר און (בר און חברון, הצבעות כפולות), מאיר שטרית (המאגר הביומטרי ומי מרוויח ממנו, עוזרת בית שמקבלת מאות אלפי שקלים כדי לשתוק), בנימין בן אליעזר (בית ביפו, צ'יינג'ים), שלום שמחון (רפורמת הביצים), איתן כבל (על הצעת החוק ל"הצלת העיתונות הכתובה" כבר דיברנו), וזה רק מה שאני זוכר כן?

התקדמות באלימות של החמאס זה בהחלטת החמאס, אנחנו לצערי במקרים האלה רק מגיבים, נגררים, אנחנו לא קובעים מתי יתחיל סבב.

ביבי לא מנסה לדבר עם הפלשתינים?! אז נניח הוא לא לקח את לבני עם ה-6 מנדטים שלה, הפקיד בידיה את המו"מ עם הפלשתינים (וגרע את זה מתפקיד שר החוץ שזה אמור להיות תפקידו כן?) הוא לא נניח הקפיא את הבנייה בהתנחלויות ל-9 חודשים (עלייה במחירי הדיור? איפה נראה לך שהמתנחלים יגורו כשאין שם בתים? אז המחירי דירות בתוך הקו הירוק עלו עוד יותר בגלל זה), לא נניח שיחרר 83 מחבלים ותיקים בשביל לשדל את אבו מאזן לשבת עם לבני (לא איתו, עם לבני!) באותו שולחן?

לגבי הבידוד הבין לאומי - אל תקנה, רק תראה מה קורה עם ה-BDS וכנה נזקים הוא גורם לכלכלה הישראלית. פשוט מסתירים אותם מפניך. אני מניח שמדיניות החוץ של ה"שמאל" (שהוא ממש לא שמאל) תהיה שונה מזו של ה"ימין" ברמה ההצהרתית, לא ברמה המעשית. אבל ההבדל בעל משמעות עצומה ביחסי החוץ של ישראל, כולל הכלכליים.

BDS נולד הרבה לפני שביבי חזר לתפקיד ב-2009.

העם רוצה דייסה, שיאכל.

העם רוצה חרדים ששואבים תקציבים, העם רוצה אימפוטנט שאלוף בדיבורים והפחדות ואפס בדיבורים ומעשים.

בתאבון.

מה שהכי מקומם זה לראות את כל תושבי עיירות הפיתוח מצביעים לביבי למרות המצב שלהם. גם אם היה חמור בליכוד, הם היו מצביעים בהמוניהם לחמור.

העם לא רוצה חרדים, לכן הירידה החדה אצל ש"ס (מ-11 ל-7, איבד יותר מ-36% מהכוח שלו), והירידה הקלה יותר אצל יהדות התורה מ-7 ל-6.

נו, אז גילינו שיש מגזרים שלמים שלא סופרים אותם בתקשורת (מי אמר "מסעודה" ושדרות?) והם מצביעים לליכוד.

רוצים שינוי, רוצים להחליף? קודם צריך להחליף את העם כנראה...

היה אחד כזה שכבר היום בבוקר כתב בעיתון הארץ שצריך להחליף את העם.

אני חושב שהשמאל יכול היה להצליח יותר אם היה מטפל בנקודת התורפה העיקרית שלו. השמאל מאוד הקצין בשנים האחרונות, ולמרות שמדובר בקומץ, כשהאזרח הממוצע שומע את המילה שמאלני, עולות לו בראש תמונות של שמאלנים הזויים עם דגלי אש"ף בכיכר רבין, ועוד בזמן מבצעים צבאיים, או כאלו שהולכים להפגין בבילעין, או כאלו שנוסעים לעשות תעמולה אנטי ישראלית בקמפוסים בחו"ל.

זה שמאל קיצוני, אבל נתפש אצל רוב העם כחלק מהשמאל. חבל שמפלגות השמאל לא הדגישו שהם מתנערות מכאלו לגמרי, יכלו להרוויח עוד כמה מנדטים.

הרי הרבה לא אוהבים את ביבי, אבל לא יכולים להצביע למחנה הציוני בגלל שהם לא יכולים לחיות עם האג'נדה המדינית שלו.

הרבה לא יכולים לחיות עם הרבה דברים של המחנה הציוני, הרבה לא יכולים לקבל התבטאויות כמו "המונח מדינה יהודית לא נכון, צריך לדבר על מדינה לעם היהודי", מבית בוז'י בכבודו ובעצמו, "התקווה שיר גזעני" (איפה הגזענות שם? אלוהים יודע) מבית סתיו שפיר, "אסור לשלוח את הילדים לצבא עד שלא עשינו הכל בשביל שלום" מבית מרב מיכאלי (חלק גם יספרו את אמא שלה שהתנגדה להנפת דגל ישראל לידה במשחק כדורגל), "אני לא ציוני" מבית יוסי יונה, "הזהות הפלשתינית שלי חזקה יותר מהזהות הישראלית" מבית זוהיר בהלול.

תוסיף לזה את העובדה שהם לא באמת הציעו אלטרנטיבה, הם בנו קמפיין שלהם על "רק לא ביבי", אצל השמאל הקיצוני (וברוב התקשורת) זה אולי עובד, שם רק איזכור השם ביבי גורם להוצאת ריר בלתי נשלט, אבל אצל רוב העם זה מרתיע, זה אומר "אנחנו לא באמת יודעים מה אנחנו עושים, אבל אנחנו לא ביבי".

המחנה הציוני הפסיד עוד כמה מצביעים גם כשאחרי שרואים כמה אובאמה רודף (אשכרה רודף) אחרי איראן להשיג הסכם (יעביר אותו במתכונת של החלטה ניהולית, לא יביא לאישור הסנאט וכו') בוז'י נתן יציאה שהוא סומך על אובאמה, אני לא בטוח שאובאמה סומך על אובאמה, ולאובאמה יש בארץ פחות אחוזי תמיכה מאשר בארה"ב (עם כמה שזה קשה לקלוט), הוא נתן יציאה כזאת.

הבוחר מבין מזה שעל בוז'י, אין מה לסמוך, כי הוא חי בתרבות ה"סמוך".

אתה נתפס לנושא הכלכלי, שבו לא נרשמו הישגים גדולים במיוחד אלא פשוט צמיחה נורמלית שאולי הייתה קורה גם בשלטון אחר.

מחירי הדיור עלו ב-52% ב-6 שנים ו-וואלה, אתה לגמרי צודק, לא חשבתי על זה, ב-6 השנים האחרונות האוכלוסיה אכן גדלה ל-12 מיליון איש וכולנו חיים עד גיל 120!

ובעוד איזה 50% בתקופת אולמרט.

אז אם מסתכלים על זה ככה אז לפחות העלייה מתונה יותר :lol:.

קיבלתם גם את אריה דרעי, העבריין המורשע שיהפוך לשר מושבע, בתור בונוס.

לצער כולנו כנראה, אותו צריך להרחיק מהכנסת והממשלה בחוק, יסוד, משוריין.

הנחמות היחידות, לטעמי, הן ההתרסקות של ליברמן ושל ש"ס, הנפילה של הבית היהודי וההיעלמות של אלי ישי וברוך מרזל.

מסכים איתך לגבי כמעט כולם, אלי ישי דווקא בינתיים נראה הפסד לכנסת שהוא לא יהיה, הוא (עד כמה שיכל במסגרת ש"ס והרב עובדיה ומועצת החכמים) לפחות מנסה לדאוג לבוחרים שלו ולייצג אותם נאמנה, שהם רובם ככולם נמצאים ימינה מהבית היהודי מבחינה מדינית, אבל בולעים צפרדעים שמאלניות מבית דרעי.

לגבי מרזל אין לי שום דבר נגדו או לטובתו, חוץ מהעובדה שהוא מייצג דעות מדיניות של הרבה אנשים במדינה.

ההערה שלו אתמול על "ערבים שמגיעים לקלפי בכמויות" הייתה בזויה ומתאימה למנהיג מפלגה שולית (אולי) ולא לראש מדינה.

הבעיה שלו לא הייתה עם הערבים שמגיעים לקלפי, אלא איך הם מגיעים לקלפי, באוטובוסים ממומנים של עמותות שמאל.

כמו שהבעיה עם ארגונים שחרתו על דגלם עידוד הצבעה רק למפלגות שמאל ורק באוכלוסיה הערבית.

אין בעיה עם ארגונים שמנסים לעודד הצבעה אצל כלל האוכלוסיה, והיו דואגים להסעות באוטובוסים ממומנים של כולם ולא רק של ערבים.

אבל כשמכוונים את זה רק לאוכלוסיה מסוימת ורק למפלגות מסוימות, זה איך נאמר, מסריח.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי מרזל אין לי שום דבר נגדו או לטובתו, חוץ מהעובדה שהוא מייצג דעות מדיניות של הרבה אנשים במדינה.

אם באמת היו "הרבה" אז הוא במינימום של המינימום היה עובר את אחוז החסימה.

תאור יותר טוב של המציאות יהיה לקרוא לו "הוזה שסוחב אחריו קומץ הזויים".

הבעיה שלו לא הייתה עם הערבים שמגיעים לקלפי, אלא איך הם מגיעים לקלפי, באוטובוסים ממומנים של עמותות שמאל....אבל כשמכוונים את זה רק לאוכלוסיה מסוימת ורק למפלגות מסוימות, זה איך נאמר, מסריח.

אתה לא מתפדח לקבל את דברי מירי רגב ברמה של "כך ראה וקדש"?

אוטובוסים של דתיים, זה בסדר!

אוטובוסים של מתנחלים זה בסדר.

רק האוטובוסים (לכאורה) של הערבים כואבים לך!

ולמה כתבתי לכאורה?

כי אני ממש לא מבין למה לקחת אוטובוס בשביל להסיע אנשים 400 מטר לקלפי בכפר ערבי צפוף, גם אצל הערבים וגם אצל הרבה מאוד מפלגות יהודיות, ההסעות מבוצעות ברכבים פרטיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

nitch, בנושאים רבים ביבי הזיק למדנה פחות ממה שאולי תואר בטמקא בחודשים האחרונים, אבל שוב, אני לא מרגיש שהוא עשה משהו אקטיבי מאז שזכה בתפקיד, כדי לשפר את חיי כאן (חוץ מהפעילות מול איראן, שבעייני היא יותר אובססיה פרטית שלו מאשר איום ממשי).

בסופו של דבר, הוא גם לא ניצח נצחון מוחץ. רבע מהקולות, כשחלק מהם זה אנשים שלא סובלים אותו אבל שומרים על נאמנות למפלגה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם באמת היו "הרבה" אז הוא במינימום של המינימום היה עובר את אחוז החסימה.

תאור יותר טוב של המציאות יהיה לקרוא לו "הוזה שסוחב אחריו קומץ הזויים".

118 אלף קולות כשרים זה לא הרבה? ויש גם טענות על בערך 10 אלף קולות פסולים בגלל תחמנות של ש"ס שהחליפו את פתקי ההצבעה של "קץ" בפסולים.

אתה לא מתפדח לקבל את דברי מירי רגב ברמה של "כך ראה וקדש"?

לא מקבל דברי אף אחד כך ראה וקדש.

אוטובוסים של דתיים, זה בסדר!

אוטובוסים של מתנחלים זה בסדר.

רק האוטובוסים (לכאורה) של הערבים כואבים לך!

אוטובוסים של דתיים לא ראיתי (ואני גר בבית שמש כן? המפלגה שקיבלה הכי הרבה כאן זה יהדות התורה), אוטובוסים של מתנחלים לא ראיתי (אבל זה יכול להיות בגלל שאני לא גר בהתנחלות), מפריעים לי וכואבים לי כל האוטובוסים האלה.

ולמה כתבתי לכאורה?

כי אני ממש לא מבין למה לקחת אוטובוס בשביל להסיע אנשים 400 מטר לקלפי בכפר ערבי צפוף, גם אצל הערבים וגם אצל הרבה מאוד מפלגות יהודיות, ההסעות מבוצעות ברכבים פרטיים.

כי לא בכל מקום לפעמים יש קלפי, ולפעמים יש צורך לעשות שופוני ולהראות שאותה עמותה אכן מביאה ערבים באוטובוסים לקלפי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא בכל מקום יש קלפי?

איפה למשל?

בבית הערבה יש 65 נפשות, יש קלפי.

שמע, אין לי בעיה עם הסעות לקלפיות, זה מצוין, זה מביא בוחרים לקלפי ומאחורי הפרגוד, רק המצביע ועצמו יודע למי הוא הצביע, אז סה"כ מדובר בהליך פרלמנטרי ראוי, רק שהטיפשה מהליכוד שמעה את ביבי, החליטה לשדרג ולקחה את האוטובוסים של הפגנת השמאל והשליכה אותם על הבחירות בשביל להלך איימים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יודע, אני מניח שבשביל זה יש הסעות. אם כי ייתכן שההסעות נועדו לאופציה השנייה שכתבתי - שופוני, לתרום כסף לאוטובוסים בשביל להראות שמוציאים ספציפית ערבים ושמאלנים להצביע.

זה גם בד"כ יבוא מעמותות וגופים שנמצאים עמוק בשמאל בימים רגילים, והוצאת האוטובוסים נועדה כדי לנפנף בזה מול תורמים פוטנציאליים.

עוד עניין ידוע ומוכר הוא רישום ביישוב אחר (למשל לצורך הצבעות לרשות המקומית) למרות מגורים במקום אחר, זה דווקא מתאר יופי את האוכלוסיה החרדית.

הבעיה היא שוב, לא עם הסעות לקלפי אלא אפליה בהסעות לקלפי, כשאתה מראש תורם אוטובוס להסיע רק תושבים מג'סר א זרקא נניח, או מארגן הסעות למצביעי מר"צ זה פיכסה במלוא מובן המילה.

אם אתה תורם הסעות אל תעטוף את זה ב"להוציא את מצביעי השמאל והערבים", או "להעלות את אחוזי ההצבעה בשמאל וביישובים הערביים", זה מגעיל, זה מסריח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
השמאל צריך לחשוב מדוע הוא הפסיד. הוא לא הפסיד כי נתניהו מנהיג דגול או כי העם טיפש, הוא הפסיד מכיוון שהעם רוצה מנהיגים ולא אנשים כמו שיש ברשימה של העבודה.

מי מיושבי המפלגה היום היה נכנס לרשימה של בן גוריון? אפילו לא אחד. זו הסיבה שהם לא נבחרו. הם הפכו לקיצוניים מדי, שלא מציעים לעם דבר מלבד "ביבי גרוע".

השמאל יכל לנצח את זה, אילו היה משכיל להציג לעם את מה שהוא יכול להביא.

בגדול, מסכים עם האמור. ״רק לא ביבי״ זה לא מספיק - בייחוד כשיש מפלגות אחרות שלכאורה כן הציגו אלטרנטיבות לביבי ועם קצת יותר תוכן וכיוון (טובות או רעות זה כבר עניין אחר).

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם
גם אצל הערבים וגם אצל הרבה מאוד מפלגות יהודיות, ההסעות מבוצעות ברכבים פרטיים.

מישהו אפילו ניסה לשכנע אותי לבוא להסיע פנסיונרים רוסים להצביע לישראל ביתנו. היה גם משום מה בטוח שאעשה את זה בהתנדבות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בגדול, מסכים עם האמור. ״רק לא ביבי״ זה לא מספיק - בייחוד כשיש מפלגות אחרות שלכאורה כן הציגו אלטרנטיבות לביבי ועם קצת יותר תוכן וכיוון (טובות או רעות זה כבר עניין אחר).

אתה מתבלבל אם אתה חושב שהמצע של המחנה הציוני היה "רק לא ביבי". יש להם מצע מסודר ורעיונות מנומקים למגוון בעיות. מה יש לליכוד? רק "אנחנו לא צריכים מצע כי אנחנו מפלגת השלטון". והם קוראים לשמאלנים אליטיסטים...

כמה אנקדוטות אגב:

* ממה שקראתי מצביעי הליכוד טוענים שהשמאל "לא הבין שלרוב הציבור נמאס מהאליטה". אז א. תסלחו לי, זו כזו אמירה של מקופחים. וב. "רוב הציבור" פשוט לא מסוגל להבין שביבי עושה לו רק רע.

* בכמה ישובים ערביים הצביעו ליהדות התורה ולש"ס בכמויות די גדולות. מעניין אם זה בטעות, במין הפוך על הפוך בקטע של דאחקה, או סתם כי הם מפגרים (שזה תואם בעצם גם לשתי האפשרויות הקודמות).

* אורן חזן, הבן של הח"כ לשעבר יחיאל חזן מפרשת ההצבעות הכפולות בכנסת, נבחר ברשימת הליכוד. ממשיך דרכו? (כן, כן, אני יודע, אין לשפוט את הבן לפי מעשי אביו...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...