Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותי הקטנה קנו סמסונג גלקסי מיני 2 לפני מספר ימים, היא הקישה יותר מדי פעמים קוד שגוי והמכשיר ננעל.

מישהו יודע אולי איך אפשר לשחזר את הסיסמא?

חייב לציין שאני לא מול המכשיר או ליד הילדה, רק מנסה לעזור טלפונית לאחותי הקטנטנה :)

פורסם

אם החומר שיש שם לא חשוב (במקרה שלה מדובר על מכשיר שהיה בבעלותה כמה ימים.. מה כבר יכול להיות שם?) אפשר פשוט לעשות לו factory wipe וזהו. יהיה חדש לגמרי ונקי מססמאות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הסיסמה היא הסיסמה של חשבון הג'ימייל שאיתו היא נרשמה לחנות האפליקציות של גוגל. ללקוחות שלי אני תמיד ממליץ להשמש במספר טלפון בתור סיסמה ואז לא שוכחים.

אם היא לא זוכרת אז צריך לפרמט את המכשיר, אנשי הקשר, הודעות וכו ימחקו.

כדי לפרמט צריך:

1. לכבות את המכשיר.

2. כשהמכשיר כבוי, ללחוץ בו זמנית על כפתור ווליום - , כפתור ווליום פלוס, כפתור בית וכפתור הדלקה.

3.ממשיכים ללחוץ עד הכיתוב של סמסונג ועוזבים.

4. המכשיר נכנס למצב ריקוברי.

5. באמצעות כפתורי הווליום מנווטים ל wipe user data factory reset ובוחרים באמצעות כפתור הדלקה.

6. מנווטים ל yes ומאשרים.

7. בוחרים ב reboot device.

8. מחכים כ 2-3 דקות ומכשיר יעלה מחדש.

מקווה שעזרתי

פורסם

הערה:

1. לריקוברי נכנסים עם ווליום - כפתור בית וכפתור הדלקה

3. בהדלקה שאחרי הפרמוט ייקח לו טיפה יותר זמן לעלות, לא להילחץ - זה תקין. זה כמו הפעלה ראשונה של מחשב. סיים שיט.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ואם בכול מקרה תרצה להוציא את הסיסמה אז היא שמורה בקובץ password.key שנמצא ב/data/system/ ומקודד SHA1.

את הSALT אפשר להוציא מsettings.db שנמצא ב/data/data/com.android.providers.settings/databases/ .

אחרכך כול BF פשוט.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...