Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמדה מספר 1

eli3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להגיע לעמדה מספר 1 במשרד הרישוי כדי לעדכן פרט כלשהו ברישיון,

רישיונות הרכב מופקדים [מוקפאים] ואין לרכב טסט.

האם אפשר להיכנס לעמדה מספר 1 בלי טסט או שחייב טסט בתוקף ?

ואם אי אפשר, אז איך עליי לעבור טסט ? [בלי שהפרט יהיה מאושר ברישיון האוטו לא יעבור טסט]

אלי

Only RWD

פורסם

הרבה פניות לעמדה 1 זה בגלל שלא עברת טסט, אז אני מאמין שיקבלו אותך גם בלי טסט.

אותי הפנו לשם לא מזמן בגלל שהמידת צמיג קדמי לא תאמה לאחורי, וככה הרכב הגיע ביבוא אישי, הבוחן התעקש שאסע לעמדה 1 לשנות את הרישום למרות שהוכחתי לו שכך הרכב יוצא מהמפעל.

עמדה 1 הזו מנסיוני ולמיטב זכרוני, שקולה לעינוי איטי וכואב, אז העדפתי לנסוע חודש בלי טסט ובסופו ללכת למכון קצת יותר גמיש, העבירו אותי בלי שאלות בכלל.

פורסם

מה המשמעות של החודש שנסעתה בלי טסט ?

אם אתה לא עובר ומחכה חודש מותר לך ללכת למכון אחר ?

Only RWD

פורסם
מה המשמעות של החודש שנסעתה בלי טסט ?

אם אתה לא עובר ומחכה חודש מותר לך ללכת למכון אחר ?

במהלך חודש לאחר שלא עברת אתה רשאי לחזור רק לאותו מכון שהכשיל אותך, לאחר 30 יום אתה רשאי לגשת לטסט חדש בכל מכון שתבחר, הסיכון הוא נסיעה בלי טסט שאם אינני טועה היא עבירה של קנס 250 ש"ח.

הייתי משלם את הקנס הזה בשמחה, רק לא להתקרב לעמדה 1 :wink:

פורסם

מה בדבר הערכה ל 48 שעות ? [שמעתי שקיימת אפשרות כזו או דומה לה]

ידוע לך האם הכנס 250 ש"ח הוא תקף גם למי שהרישיון מופקד [קפוא] במשרד הרישוי?, או חמור יותר?

Only RWD

פורסם
מה בדבר הערכה ל 48 שעות ? [שמעתי שקיימת אפשרות כזו או דומה לה]

ידוע לך האם הכנס 250 ש"ח הוא תקף גם למי שהרישיון מופקד [קפוא] במשרד הרישוי?, או חמור יותר?

אתה יכול להוציא לרכב רישיון זמני התקף ל-48 שעות מרגע התשלום בדואר. את הרישיון הזה ניתן להוציא מספר מוגבל של פעמים בשנה והוא מיועד באופן עקרוני רק לנסיעה למוסך או למכון הרישוי (אל תשאל אותי איך אוכפים את זה, כי כנראה שלא).

אם אתה ניגש לטסט וניכשל, אתה יכול לקבל הארכה של שבוע נוסף לרישיון על מנת לתקן את הליקויים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא נראה לי שניתן להוציא רישיון זמני לרכב שרישיונותיו הוקפאו.

עליך להוציא את הרישיון מהקפאה - לקבל רשיונות לטסט, ובמקום להוציא רישיון זמני ל-48 שעות.

ניתן לבחור מתי יתחילו 48 השעות בהן יהיה מותר לך לנסוע ברכב, וניתן להוציא שני רישיונות לתקופות שונות בפעם אחת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היום ניתן לקבל שרותים של עמדה מס' 1 בכל מה שקשור ליבוא אישי גם במכוני טסט ליד הבית. פשוט צריך להתקשר מראש ולשאול. הבוחן מגיע אליהם למכון ובודק.

פורסם
לא נראה לי שניתן להוציא רישיון זמני לרכב שרישיונותיו הוקפאו.

עליך להוציא את הרישיון מהקפאה - לקבל רשיונות לטסט, ובמקום להוציא רישיון זמני ל-48 שעות.

ניתן לבחור מתי יתחילו 48 השעות בהן יהיה מותר לך לנסוע ברכב,

אז ברגע שאני מוציא את הרישיון מהקפאה שואלים אותי אוטומטית מתיי אתה רוצה להתחיל את ה48 השעות?

וניתן להוציא שני רישיונות לתקופות שונות בפעם אחת.

את זה לא הבנתי בכלל!, מה הטעם בשניי רישיונות? ועוד לתקופות שונות?, אתה יכל להסביר\לפרט בבקשה?

היום ניתן לקבל שרותים של עמדה מס' 1 בכל מה שקשור ליבוא אישי גם במכוני טסט ליד הבית. פשוט צריך להתקשר מראש ולשאול. הבוחן מגיע אליהם למכון ובודק.

להיתקשר למי? למכון טסטים ?

תודה לכל העונים והעוזרים עד כה,

אלי.

Only RWD

פורסם

כשאתה מבקש להוציא רשיון זמני - שואלים אותך מאיזה יום ושעה אתה רוצה שהרשיון יהיה תקף.

אין חובה להוציא רשיון כזה כאשר משחררים רשיון מהקפאה (למרות שאני חייב לומר שזה הגיוני למדי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כולם שכחו שאם אין רשיון רכב, גם ביטוח החובה/מקיף/ג' לא בתוקף?

הדפיקה הכי קטנה ברכב הכי זול ו 250 שקל קנס יהיו הצרות הקטנות שלך.(שלא נדבר על פגיעת גוף חס וחלילה)

פורסם

לא הכפת לי מהחובה עליי לנוע עם טסט בלבד. זה דיי ברור. השאלה היא האם בעמדה מספג אחת יקבלו אותי עם הרישיונות המורפאים או שעליי ליהיות עם רישיונות בתוקף עם חתימת מכון בדיקה וחתימת דואר ששולם האגרה.

היתקשרתי למשרד הרישוי ענתה לי בחורה שלא יודעת מה להגיד לי אז היא אמרה אתה יכל להוציא רישיון זמני של 48 שעות ב 36₪ ואז תלך לעמדה מספר 1. בלי קשר לעמדה. בקשר לנסיעה לכיוון העמדה היא אמרה את זה. אם בעמדה מחוייבים להופיע עם רישיונות בתוקף את זה היא לא יודעת.

יש למישהו את הטלפון למשרד שבתוך עמדה מספר 1? יש שם משרד קטן. אני רוצה את הטלפון ששם זה נראלי המקום הכי טוב לשאול בו שאלות.

כן. למכון עצמו. אבל יש רשימה של מכונים. לא כולם.

איפה אני משיג רשימה של מכונים שמבצעים שינויים/עידכונים ברישיון רכב?

העידכון הוא חלון בגג. (לא צבע/ג׳אנטים. השינוי הוא לעדכן שיש חלון בגג ברישיון בהערות למטה)

אלי

Only RWD

• תוכן חדש...