Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אוריס בחדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מתעניין בלהזמין את הרכב הזה למישהו יש מידע לגבי הכדאיות שלו אל מול המתחרות

אני מתכוון לגירסא הרגילה לא ההיבירדית

פורסם

קרא שרשור קודם בפורום שכבר נכתב על האוריס החדשה וכן קרא כתבות שכבר הספיקו לכתוב עליה באתרי הרכב של YNET ו-WALLA.

בקצרה אסכם לך שהרכב מאובזר מאד הן באביזרי נוחות והן באביזרי בטיחות. רמת החומרים בינונית, והמרחב בינוני לכל היותר, מדובר ברכב בעל בסיס גלגלים הקטן ביותר לעומת הרכבים החדשים בקטגורייה שכבר נמכרים בארץ ושיגיעו לארץ בקרוב, הביצועים טובים והרכב חסכוני, הגיר הרציף אינו מצטיין, הרכב צפוי להיות אמין ובעל שמירת ערך טובה. הגירסה ההיברידית אטרקטיבית יותר לדעתי למעט נושא הקרינה שצריך להיבדק כתנאי לרכישת הרכב, על יד שימוש במד קרינה בזמן נסיעה ובמקומות שונים ברכב.

המחיר שלו יקר ממרבית המתחרות בסדר גודל של כמה אלפי ש"ח ואם אתה מכללי מבצעים שיבואנים אחרים עושים וטויוטה לא, סדר הגודל יכול להגיע גם עד 20 א' ש"ח לרכב דומה (ראה למשל מבצע על אופל אסטרה מנוע 1.6 רגיל ולא 1.4 טורבו שהיה לאחרונה בה היא נמכרה ב- 110 א' ש"ח בלבד, או רכבי יונדאי המקבילים הנהנים ממש עכשיו מהנחת "חבר" בסדר גודל של 10 א' ש"ח + אבזור). אף יותר מכך במחיר של כ- 145 א' ש"ח למשל, שהם 15 א' ש"ח יותר בלבד, אתה יכול להשיג היום ניסאן קשקאי במבצע לכלל הלקחות או יונדאי IX35 במבצע "חבר".

דרך אגב משמעות ההנחות הללו הן שבסופו של דבר ירידת הערך בפועל תהיה ככל הנראה אפילו טובה יותר ברכישת הרכבים הללו מאשר באוריס, מאחר והיא תתחיל מהמחירון הרשמי של היבואן שהינו כאמור גבוה יותר.

בשורה התחתונה נראה שמדובר ברכב טוב וברכישה טובה וסולידית הגם שהוא יקר, האוריס ככל הנראה ממוקמת בקצה העליון של הקטגוריה מבחינת טיב הרכב וכשאתה רוכש טויוטה אתה לא יכול "ליפול". הייתי שוקל לחכות בחום לפולקסווגן גולף החדשה שצפויה להגיע ממש בקרוב, שצפויה להיות טובה יותר ובגירסת הבסיס להימכר במחיר דומה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בהחלט לא משתלם בגירסה הלא היברידית.

אותי דווקא היה מעניין בקבוצה הזו זה סקודה ראפיד (אם אתה לא צריך את הרכב כרגע) זה רכב הצ'בק איכותי ויותר גדול מהאוקטביה הנוכחית ומאוד חסכוני

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...