Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

יש לי אזעקה של CLIFFORD ישנה שבאה עם הרכב למיטב ידיעתי (94)

יש צליל בכל לחיצה, צליל יחיד בפתיחת הדלתות וצלצול כפול בנעילה.

היום בבוקר פתחתי והיה צליל.

כשהגעתי ליעד למיטב ידיעתי נעלתי את הרכב אבל אני לא זוכר במדוייק

כשבאתי ולחצתי הדלתות נפתחו אבל לא היה שום צליל מהאזעקה

כלומר - הכל אותו דבר חוץ מהצליל היחיד (הצוויק הזה)

בגלל שלחצתי כמה פעמים כי חשבתי שהאזעקה לא מגיבה אני לא יכול לדעת האם נעלתי את הרכב.

רציתי לבדוק האם האזעקה עצמה עובדת , פתחתי את אחד הדלתות ונעלתי את הרכב , זה מה שגורם לאזעקה לצלצל, במקום הצלצול היה רעש חזק ועמום כזה כמו הצליל "טון" ששומעים באוזניים לפעמים בעוצמה של צפירה (האזעקה שלי חזקה)

פתחתי מכסה מנוע סגרתי את האזעקה עם המפתח והדלקתי אותה שוב, כעת הכל הגיב אותו דבר אך ללא צליל וגם הצליל העמום לא הופעל במקום האזעקה.

השערה-יכול להיות שהשארתי פתוח והאזעקה צפצפה הרבה, עד שהסוללה הפנימית או משהו נגמרה והצליל העמום מסמן על כך ?

אך אם כך מדוע עדיין הדלתות מגיבות לשלט.

חשוב לי אזעקת ההתראה ברכב אחרת לא היה מעניין אותי כל העניין .

תודה לעוזרים

Miata ND2

פורסם

יתכן והצופר תקול. האזעקה הזו היא דו רכיבית. המח מותקן בתוך תא הנוסעים באיזור בית הנתיכים או מאחורי תא הכפפות או באיזור שמאחורי הרדיו, והסירנה בלבד, זו שמשמיעה את הרעש, בתא המנוע.

נסה ללחוץ על לחצן מס' 1 (ליד הרכב) וברצף מספר שניות ארוך עד שהווינקרים יתחילו להבהב באופן קבוע (וגם הסירנה אמורה לצפור) ואז לחיצה קצרה שוב על לחצן מס' 1.

בדוק עכשיו האם יש שינוי.

אל תנתק מצבר כדי לבצע ריסט.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה רבה, לא אנתק את המצבר לעולם בלי סיבה מספיק מוצדקת.

לפי מה שאמרת אכן לחיצה ארוכה על לחצן מספר 1 מביאה לצליל של אזעקה אבל שום ווינקר לא פעיל בעת האזעקה גם בעבר שום ווינק לא עבד בעת אזעקה.

כעת יש שקט ואני שומע את צלילי הפתיחה והסגירה בצורה חלשה ביותר ובמקום צליל האזעקה יש צפצוף (ביפ) ארוך .

נראה כאילו הכל רגיל והסוללה חלשה או משהו דומה (במקום אזעקה יש ביפ חלש וארוך , האם זה מעיד על סוללה חלשה או בעיה ברמקול?)

שוב תודה!

Miata ND2

פורסם

כשהיתה לנו גרנד-לאונה כמו שלך, היו לנו בדיוק אותן התופעות כאשר החלפנו מצבר, ולעיתים היה צריך לנת קולחבר מחדש כדי שזה יסתדר (והיה לי את זה בכמה רכבים שונים עם אזעקה של קליפורד).

כמדומני גם יש איזה מתג שירות של 2-3 מצבים מתחת לדשבורד, אבל אני לא זוכר אם הוא קשור לביטול הסירנה או לא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המתג הקטן הוא מתג "ואלט" והוא משמש גם לתכנות וביטול חלק מפעולות המערכת.

אתה יכול לעשות ריסט למח האזעקה בהוצאת הנתיך של אספקת המתח שלה, ולאחר מכן לנתק את התקע עם החיווט ממח האזעקה למס' דקות ולחבר חזרה.

על פניו נראה לי שיש בעיה בסירנה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אני חושב שיש בעיה בסירנה

תודה לכם בכל מקרה אבדוק אם יש מתג נסתר או שאפנה לבעל מקצוע שיבדוק את החיווט כי אני פחות מבין בזה

Miata ND2

פורסם

לפני שאתה רץ לבעלי מקצוע- תחנה את האוטו כמה שעות בשמש (כמו בחגיגה בסנוקר:lol: ).

מנסיון- הצופר לפעמים נרטב ומתחיל לזייף. אם כשהוא מתייבש הוא חוזר לעצמו, פשוט תדאג לו ל"מחסה יבש" להבא.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני שאתה רץ לבעלי מקצוע- תחנה את האוטו כמה שעות בשמש (כמו בחגיגה בסנוקר:lol: ).

מנסיון- הצופר לפעמים נרטב ומתחיל לזייף. אם כשהוא מתייבש הוא חוזר לעצמו, פשוט תדאג לו ל"מחסה יבש" להבא.

הרכב תמיד עומד בשמש :cry: :cry: :cry:

ייתכן שזה לא הפתרון בשבילך, אבל ייתכן שזה קשור ל VALET MODE, חפש הודעה שלי בנושא.

מצאתי ואין לי את השם של האזעקה משמע אני לא יודע להכנס למצב VALET MODE

כעת אין שום צפצוף וכלום והאזעקה פותחת ונועלת את הדלתות כרגיל רק בלי הצלילים בכלל (היה שלשום צליל חלש של האזעקה )

Miata ND2

פורסם

יש לי גם גרנד לאונה וקרה לי ולגיסי את זה לפני איזה 4/5 חודש פשוט ניתקתי את האזעקה עם המפתח. {כנראה זה התקופה של מחלת האזעקות בגרנד לאונה} תרשום בבקשה אם תיקנת את זה ואיך.

תודה מראש.

פורסם

כמו שאמרתי לך- הצופר נרטב כשהוא מתייבש- הכל מסתדר.

צפה לתקלה דומה אחרי פרק הגשם הנוכחי.

למניעה- הפנה את פתח הצופר למטה (כלפי הכביש).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
כמו שאמרתי לך- הצופר נרטב כשהוא מתייבש- הכל מסתדר.

צפה לתקלה דומה אחרי פרק הגשם הנוכחי.

למניעה- הפנה את פתח הצופר למטה (כלפי הכביש).

מוזר שהוא נרטב מטיפה גשם שהיה לפני כמה ימים אבל לפני שבועיים בסערה הוא עמד בחוץ ועוד בשטח פתוח ללא בניינים מסביב וזה לא השפיע על האזעקה :?

Miata ND2

• תוכן חדש...