Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה שהייתי אצל המתקין שלי, למזלי הגיעו שני רכבים עם סטים שהתעניינתי לגביהם.

hertz hsk165 xl

rockford fosgate t2652-s

שניהם נמכרים סביב אותו הסכום, התקציב שלי הוא 2000.

מאוד התחברתי לRF (מסדרת הפאוור הגבוהה) , הוא מגיע לעוצמות מאוד גבוהות ומנגן מאוד יפה, גם הצליל שלו יותר מתחבר לי.

המתקין שלי צריך לבדוק כמה צריך לעלות לי הסט הזה, הוא העריך את המחיר ללא התקנה בכ ~1800-2000.

הקטע, שאם אני מזמין את הסט הזה מאמאזון דרך BUY2USA, אחרי מיסים ומשלוח אווירי אני מגיע ל 1200, חיסכון משמעותי הייתי אומר, אבל אז ראיתי שגם קיים את ה T3652-S :twisted: , שאמור להיות עוד יותר חזק מה T2, רפרוף קל בגוגל העלה מחירים סביב ה 4K ש"ח לסט הזה, כאמור באמאזון המחיר הכולל יצא 2200.(אין לי בעיה למתוח התקציב אם זה שווה) כמעט 50% הבדל.

שאלתי היא האם מישהו נתקל הסט הנ"ל ויצא לו לשמוע אותו? לא מצאתי יותר מידי ביקורות עליו.

לאור הזיופים שיש לדגמים רבים בתחום האודיו, האם ניתן לסמוך על הדילרים באמאזון?

לסט אמור להיות אחריות בינלאומית, האם היבואן בארץ מכבד אותה במקרה הצורך?

יצא לי להזמין כבר מוצרים בשווי של 2000$ מאיביי וכ'ו, אבל אני לא יודע איך זה עובד בעולם האודיו והאם אפשר לסמוך על הדילרים במקרה של זיופים.

תודה לעוזרים!

פורסם

אי אפשר לסמוך על שום דבר היום,אתה לוקח ריזיקה,אפשר כמובן לשאול את המוכר אם זיוף או לא,בעיקרון לא מאמין שבאמזון עובדים על אנשים

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אמאזון זה אתר אמין, אני לא הייתי חושש לקנות משם.

עושה רושם שההפרש במחיר ניכר ואכן שווה את המאמץ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש למישהו אולי גם ניסיון עם BUY2USA?

כמה זמן לוקח המשלוח הימי שלהם?

והאם המחיר שמשלמים הוא באמת סופי? כלומר שאין הפתעות כאשר המוצר מגיע לישראל וצריך לשלם עוד כסף בשביל מיסים או כל בלת"ם אחר.

פורסם

האתר BUY2USA הוא אתר אמין, בד"כ לוקח בין חודש עד 40 יום כדי שהמוצר יגיע

המחיר שמשלמים הוא המחיר הסופי הכולל משלוח המוצר עד פתח הבית עם שליח של דואר ישראל.

JL Audio

• תוכן חדש...