Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*הגטס 1400 אוטומט שנת 2006

*המאזדה 3 1600 אוטומט שנת 2006

*אני שואל כי אני רוצה להבין כמה דלק הגטס אוכלת כל אחד אומר לי משהו אחר

*אם מישהו יודע כמה היא אוכלת בעיר וכמה מחוץ לעיר? רק מי שיש לו נסיון עם הרכב גם אני יכול לקרוא באינטרנט הבעיה כל אחד אומר משהו אחר.

תודה רבה.

פורסם
http://www.kml.co.il יתנו לך את הפרטים הנ"ל, הכל תלוי במצבו של הרכב אם במצב טוב יראה צריכה טובה ,של היונדאי בערך כ1/9 בעיר ו1/13 בין עירוני ,והמאזדה תיתן לך צריכה שנעה בין 1/10 בעיר לבין 1/12 1/13 מחוץ לעיר!!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

מחוץ לעיר, הגטס בובה , בייחוד בגרסה של ה-1400 , בתוך העיר זו המכה ה11 ממכות מצריים.

המאזדה, אוכלת די דומה , אך הצריכה שלה לרוב גבוהה יותר בבינערוני , תלוי מה אתה נוסע יותר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
http://www.kml.co.il יתנו לך את הפרטים הנ"ל, הכל תלוי במצבו של הרכב אם במצב טוב יראה צריכה טובה ,של היונדאי בערך כ1/9 בעיר ו1/13 בין עירוני ,והמאזדה תיתן לך צריכה שנעה בין 1/10 בעיר לבין 1/12 1/13 מחוץ לעיר!!

בכלל הבהלת אותי אם זה ככה גרוע מאוד

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

1. בשנת 2006 התחלף דגם המנוע של הגטס, בדוק מה רשום על המנוע, 12V (המנוע הישן) או 16V המנוע החדש.

2. הכל מתחיל ונגמר בשרירי רגל ימין ובאופי אחזקת הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
1. בשנת 2006 התחלף דגם המנוע של הגטס, בדוק מה רשום על המנוע, 12V (המנוע הישן) או 16V המנוע החדש.

2. הכל מתחיל ונגמר בשרירי רגל ימין ובאופי אחזקת הרכב.

איתמר.

אני מדבר על הנמוע החדש 1400 ולא 1350 אני מבין מדברך שיש שתי סוגים של מנועים בגרסת ה-1400?

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

מה פשר שמות המשתמש?

בדוק מה רשום על המנוע, יותר פשוט מזה אין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת, מהניסיון שלי עם הגטס, אני אנסה להגדיר במשפט: ״שותה דלק כמו רכב ספורט, נוסעת כמו פיאסטה 82״

אם ההתלבטות בין 2 הרכבים האלה, הייתי לוקח כבר את המאזדה 3, מהניסיון שלי עם הגטס המאזדה יכולה להתברר בסוף כחסכונית יותר, ולפחות היא תזוז קצת מאשר העגלתיות של הגטס.

(תבין את האבסורד - המילה מאזדה 3 וחסכוניות באותו משפט! אבל עדיפה לדעתי על הגטס)

ד״א - אומרים המנוע ה1400 עדיף אבל מניסיון של בן דוד שלי הצריכה דיי דומה למנוע הישן שאני נהגתי בו.

ד״א 2 - דווקא על הגיר הידני קיבלתי פידבקים יחסית טובים מאנשים.

• תוכן חדש...