Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני חייב (די דחוף) תוכנה להקלטת מסך, או יותר נכון להסרטת מסך.

ניסיתי כמה כאלו, אבל הבעיה היא שאני צריך שיקליטו את הסאונד שנובע מהסירטון עצמו, מה שקורה בתוך המחשב שלי, ולא את הסאונד שקולט המיקרופון שלי - עד עכשיו אף תוכנה לא הצליחה לעשות את זה.

עזרתכם מוערכת, אפילו אם זה לא תמיד נראה ככה :lol:

פורסם

האמת שאחרי שאני מנסה תוכנה והיא מאכזבת אותי, אני מוחק אותה בעצבים ומכחיש כל קשר להיכרות בינינו :roll:

ניסיתי את camtasia בעקרון, ועוד כמה תוכנות שמופיעות בתוצאות הראשונות של גוגל.

פורסם

מה הבעיה ליצור לופ בין יציאת האוזניות/רמקולים במחשב לכניסת המיקרופון?

אתה בסך הכל צריך כבל עם PL 3.5 בכל קצה, חבר בין החיבור הירוק לוורוד ואתה מסודר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

SCREEN 2 EXE

תנסה בכל מקרה, אני כמעט בטוח שזה מקליט את מה שקורה במחשב ואתה יכול לבחור כמובן מה להקליט וכו'.

החסרון זה שזה מקליט בפורמט EXE

אם זה לא חשוב לך.

Miata ND2

פורסם

לפי מפרט המחשב חיבור ה-3.5 אצלך הוא שילוב בין כניסה ליציאה. לא יודע איך זה בדיוק עובד או איך זה תורם לפתרון הבעיה שלך.

כדבר ראשון, כנס להגדרות של אמצעי ההקלטה של המחשב. קליק ימני על סימן הווליום ושם אמורה להיות שורה שמדברת על Recording Devices (לא יודע מה התרגום המדויק בעברית אם מערכת ההפעלה כזו). בדוק אם מופיע שם משהו אחר חוץ ממיקרופון.

• תוכן חדש...