Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי מהעבודה טלפון S3 במקום מכשיר HTC שהיה לי. חיברתי אותו עם כבל AUX לרכב (קיה סיד) ושומעים יחסית ל HTC חלש.

בדקתי גם עם רמקול חיצוני בבית, והווליום שהטלפון מוציא יחסית חלש.

האם יש מגבר קטן, שיכול לבוא בין הטלפון לרדיו של הרכב כדי להגביר מעט את העוצמה?

פורסם

סאמסונג נפלו בכל הנוגע ליציאת אוזניות שלהם, HTC יהיה בבירור חזק יותר ואיכותי יותר בגלל שהם עשו שותפות עם BEATS

פורסם

הבנתי שאפשר להוציא את הסאונד גם מהמיקרו USB , השאלה היא אם זה יכול לשפר משהו.

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אם אתה מבין משהו בצריבות רומים ודומיהם אתה יכול לצרוב קרנל CF-ROOT

ועליו להתקין מוד ווליום

שיפור בעוצמת השמע

הן באוזנית השמע והן בספיקר משמעותי !..

אני מאמין שתרגיש הבדל גם בשקע האוזניות

פורסם

תחקור קצת

siyah Kernel

נותן לך אופציות משחק עם כל דבר במכשיר...

אצלי אני לא יכול לשמוע בווליום מקסימלי באוזניות (מכוון ל60... הטלפון מגיע 53)

לא צריך להשקיע שקל

רק ללמוד קצת בנושא..

אם אתה מאיזור השרון אתה מוזמן ליצור קשר אני עם הלפטופ בכל מקום :]

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם
כמו שקיפר אמר לצרוב קרנל עם רוט

ומשם השמיים הם הגבול

יש סקריפט זיפ

שמתקינים דרך ריקוברי שמעלה את הווליום ל60

אין לי אפשרות לפרוץ את המכשיר - התחייבות כלפי מקום העבודה + מותקנת מערכת בקרה על הטלפון שתדווח להם על נסיון משחק בROOT.

ב HTC הצליל היה הרבה יותר מפורט וחזק - ואני לא מדבר חזק כמו במועדון או דיסקוטק, אלא ווליום שניתן לשמוכע ברור את השיר / דיבור.

פורסם

שלום.

גם אני מעוניין לחבר את הטלפון למערכת, האם הבעיה קיימת גם בגאלאקסי נקסוס?

מעדיף שהחיבור היה דרך שקע האוזניות כדי שניתן היה גם להטעין את המכשיר באוטו זמן.

האם היה ניתן לשמוע גם ביוטיוב דרך המערכת?

דבר נוסף, אצלי במערכת (קנווד DDX5022) יש כניסת 3.5 כמו אוזניות (בחזית) אך לא כתוב AUX אלה כתוב AV IN, זה יעשה את אותה עבודה?

מצרף תמונות גם של גב המכשיר, מה היה החיבור הנכון ביותר עבור הגלגסי הנקסוס שניתן היה גם להטעין את המכשיר תוך כדי?

אולי דרך ה BT בכלל, אין לי מושג.

תודה

פלג

ללא שם.JPG

1ללא שם.JPG

פורסם

האפשרות השניה היא חילוץ זרם האודיו דרך יציאת הHDMI

צריך בשביל זה כמובן ממיר HDMI שיחלץ ממנו אודיו אנלוגי ואז יהיה לך בעצם פרה-אאוט למגבר, לא יודע איך זה יעבוד ועד כמה טוב זה יהיה בכניסת AUX ישירות לHU אמנם.

צריך לנסות את זה, אני רק יכול להאמין שעם מחלץ טוב זה יהיה איכותי יותר מיציאת האזניות.

אני יודע שעשו כמה עבודות כאלו בחו"ל אבל עד היום רק ראיתי את זה לשימוש ליציאות דיגיטליות ולא אנלוגיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...