Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שפעם היה דיון בנושא הזה. אבל אני איך שהוא מתעקש על זה , וזה עדיין ניראה לי הגיוני.

את הדיון על אם צריך רמקול במדף אחורי או לא צריך , אני לא הולך לפתוח - מה שכן חשבתי שבמקום סט אחורי "מלא" , (מדף אחורי שמאפשר איכלוס של סט 6.5 ברכב סדאן ) , להתקין שם שני וופרים (דגש על וופרים ולא מיד וופרים ) "רצינים" שעונים להגדרה של סאב ולהגביר אותם בהתאם , חשבתי לחבר אותם במקביל ולשדך אותם למונו שיודע לעבוד בעומס של 2 אוהם.

להשלמה , כמובן נדרש ציפוי של המדף בחומר משכך ..

נישאלת השאלה : איזה אלמנטים אני צריך? אשמח לעזרתכם בנושא

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אלמנטים שעובדים ב FREEAIR

יש סאבים כאלה,אני אף פעם לא שמעתי סאב כזה בפעולה ולא יודע עד כמה זה נשמע טוב.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

טנג בנד ניאו 6.5.

זוג אלמנטים כאלו בתיבות קטנות על המגש האחורי יתנו לך השלמת באס טובה מאוד. מפלצות קטנות ללא ספק

פורסם

איפה משיגים ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

בסוניק אלקטרוניקס אלו קיבלו דווקא ביקורת דיי מאכזבת ..

• תוכן חדש...