Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כל בוקר כשאני נוסע לעבודה תמיד יש פקק בפנייה ימינה מהמנהרה בכביש 471 לאלוף שדה.

רבים האנשים שעוקפים אותי בנתיב שאמור לפנות לחיפה(השמאלי) ואז חותכים ימינה אחרי שעברו חלק גדול מאוד מהפקק ומשתלבים לתוכו.

השאלה היא, מה הקנס הצפוי על עבירה כזאת אם יש בכלל כזה? האם זה כולל נקודות?

תודה רבה

פורסם

אם אין אכיפה, אין עונש.

קיפוח זכות השימוש בדרך (500 ש"ח, אין נקודות)

בהיותך עובר דרך התנהגת באופן אשר קיפח את זכות אדם

להשתמש שימוש מלא בדרך בכך ש…(פרט את מעשה הנהג),

בניגוד לתקנה 21(ב)(1) לתקנות התעבורה.

:turn-l:
פורסם

זה אותו סיפור לאלו שבאים מכיוון רחובות ליציאה על 431 לראשלצ,

מה לעשות עם זה? אין ממש כל עוד למשטרה בעצמה לא אכפת.

בעצמי ראיתי השבוע ניידת עושה את אותה פעולה, (לא קונה את זה שהיתה לכאורה בתפקיד)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אם אתה מתכוון לאיזור מצליח אז יש שם כל הזמן ניידת שמחלקת דוחות על כך.

וזה עדיין ממשיך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן אזור מצליח, רק הכיוון ההפוך.

הוא מתכוון כאשר באים על כביש 40 לכיוון צפון, ואז צריך לפנות שמאלה לכביש 431, לכיוון תל אביב. נכון?

אז ברמזור הנ"ל כל בוקר יש פקק, וכל בוקר, לפחות כל סבב/שניים של ירוק יש מישהו אחד שנוסע ישר, ואז חותך את כולם ופונה שמאלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איזור מוכר.

גם אני נעקצתי שם מספר פעמים על ידי בריונים שחתכו אותי כי לא רצו להמתין ברמזור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר פשוט להמשיך ישר בצומת הזאת,לקחת ימינה בצומת הבאה,ולפרסס בכיכר החדשה שבנו שם (הכיכר בת שבועיים גג)

אחרי הפרסה בכיכר פונים שמאלה,ואז הימינה ל431 אפילו ללא רמזור,כי זאת פניה ימינה.

בדרך הזאת,לא יהיה שום פקק.

אז למה לחתוך כמו דביל?

לפני שבוע זה מה שעשיתי,ולפניי הייתה נהגת שחתכה את הפקק.

אחרי דקה הגעתי ל 431 וראיתי שוטר שחיכה לה שם ונתן לה דו"ח,והיא כולה תמימה...קיבלה את שלה.

זה היה ביום הבחירות,שלישי בבוקר,הייתה לי שמחה עזה בלב שראיתי את זה =]

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הכיכר עדיין תהיה פקוקה מכיוון שהיוצאים ממצליח ורוצים להשתלב ברמלה מעכבים את התור.

ל'

• תוכן חדש...