Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור התקן Ethernet לרשת Wi-Fi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שני ראוטרים זהים של Netgear מדגם wnr2000v3 שיכולים לעבוד גם כRepeater.

אחד מהם מחובר למודם. במידה ואפעיל את השני במצב repeater, האם ניתן יהיה לחבר אליו התקני ethernet והם יהיו מחוברים לאינטרנט דרך הראוטר הראשי?

אם לא, האם יש דרך אחרת לעשות זאת בלי לקנות חומרה נוספת?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אאלט לwnr2000v3 יש wds

זה אומר שהוא יכול לשמש כנקודת רשת אלחוטית

כלומר - מה שיתחבר אליו יקושר אל הנתב הראשי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אם מה שמתחבר אליו הוא בEthernet ולא באלחוט?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא מעניין באיזו תצורה אתה מחובר אליו, הוא רק נקודת גישה ואתה יכול לגשת דרכו בכל צורה שהוא מאפשר שזה כולל אלחוטי ופיזי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בגדול כן, הראוטרים האלה אמורים לתמוך בפיצ'ר שנקרא WDS שאמור לספק את הצורך שלך.

אני ממליץ לך בחום לא לעשות את זה משני סיבות- הראשונה היא שWDS אפקטיבית מוריד את מהירות הרשת שלך בחצי והשניה היא שעוד לא נתקלתי בקונפיגורציית WDS שעבדה חלק ובקלות ובלי לשבור את הראש שעות\ימים על איך לגרום לזה לעבוד.

מה אני כן ממליץ? ההמלצה הכי טובה היא להתקין OpenWRT על הראוטר הפנוי, ולהשתמש באופציה שנקראת Client Bridge

הרעיון מאד פשוט, הראוטר הנוסף מתחבר לרשת האלחוטית הקיימת כמו כל מכשיר אחר, ולמעשה נותן גישה לאותה הרשת לכל מי שמחובר באופן קווי אליו.

הבעיה שלך היא שהראוטר שלך לא תומך בהתקנת OpenWRT, כבר בדקתי בשבילך. ולכן ההמלצה הכי חמה שאני יכול לתת לך, היא ללכת לחנות ולקנות TP-LINK TL-WR741ND, מחירו בחנויות בארץ עומד על 70-80 ש"ח וניתן להתקין עליו OpenWRT בפחות מחמש דקות ואז להגדיר את אותו Client Bridge שהזכרתי מקודם.

אם אתה מחפש פתרון מהיר ליישום וזול, לא תמצא יותר טוב מזה

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אין שום בעיה עם wds

גם שהטרופוט ירד לחצי, עדין סביר להניח שהוא לא ינצל את מהירות הרשת אם הוא לא ישתמש בסטרימינג hd ובהורדה נוספת בו זמנית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...