Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מערכת של רמקול אחד הכל צד מאחורה

ובקדימה רמקול אחד גדול למטה ורמקול אחד קטן למעלה בכל צד ( סך הכל 4 קדמיים ו2 אחוריים)

המערכת בסך הכל בסדר אבל אני רוצה לשפר אותה על ידי הוספת סאב ומגבר , ואולי להחליף את ה2 רמקולים הקטנים מקדימה בטוויטרים טובים כי לא הבנתי את המטרה של רמקולים קטנים כאלה מקדימה( ואם שמים מגבר אז הם תופסים עוד ערוצים לפי מה שהבנתי וזה כבר המון ערוצים)

אשמח לקבל קצת הסבר בנושא כי אני די חדש, והמלצות לאיזה ציוד להתקין ! תודה מראש ;)

פורסם
מה התקציב? מידת רמקול? איזה יונדאי זה

יונדאי I20 מנוע 1600 שנת 2010, תקציב כ -2000 שקל (טוויטרים , מגבר, סאב ) ולא הבנתי מזה אומר רמקולים קומפוננטים ? במה הם שונים מהרמקולים שכבר מובנים לי ברכב ?

פורסם

מגבר תקנה קודם את הjbl gto 1004

סאב קטן או גדול? אם גדול אז יש לך את ההרץ es 300 ותחסוך עוד קצת ותקנה קומפוננטים

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
מגבר תקנה קודם את הjbl gto 1004

סאב קטן או גדול? אם גדול אז יש לך את ההרץ es 300 ותחסוך עוד קצת ותקנה קומפוננטים

קודם כל תודה אחי :)

עכשיו אני מעדיף סאב בתוך בוקסה כזאת שיהיה יפה גם , ו4 ערוצים במגבר מספיק? אם אני רוצה גם טוויטרים שיהיו ברכב?

פורסם

טווטרים זה כבר לא קשור כי טוויטר בא עם קומפוננט (רמקול קידמי).

סאב בוקסה הכוונה לבזוקה? ו4 ערוצים מספיק בשביל סאב וקומפוננטים אולי עדיף לך לקנות סאב:

JBL GTO 1202/1204.

מגבר JBL GTO1004

וקומפוננטים מוראל טמפו ביחד זה יצא 2000+-.

התקנה וכל זה אני יוכל לעזור לך.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...