Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במסך מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד המחשבים בבית מחובר למסך מחשב ASUS VW202T כבן 5 שנים.

מהיום המסך חשוך - כאשר מפעילים את המחשב או מנתקים ומחברים אותו מחדש מופיעה תמונה למשך 2-3 שניות ואז המסך שוב מחשיך, וגם ה-LED המעיד על פעולה משתנה לכחול לאדום. הדבר נוסה עם שני מחשבים נייח עם חיבור DVI ונייד עם VGA), ובחיבור המחשב הנייח למסך אחר התקבלה תמונה תקינה.

האם יש למישהו רעיון לגבי אפשרות לתיקון המסך באופן עצמאי, או שהגיע הזמן להחליפו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שהבחור כתב - הפעולות מצריכות זמן וסבלנות. נראה מתי יהיה לי מספיק זמן לצורך העניין. בינתיים הצטיידתי במסך חדש כיון שאני לא רוצה להשבית את המחשב ליותר מדי זמן. הישן ימתין לכך שיהיו לי זמן, סבלנות וחשק להתעסק עם הבפנוכו - עדיף עם הבן שנמצא כרגע בצבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אופס :roll:

לפני כמה חודשים באמצע סיבוב במשחק BATTLEFIELD המסך עשה לי בדיוק את אותה בעיה המתוארת, במקום לחשוב פעמיים הכנסתי אגרוף עצבני למסך שנשבר ושבק חיים מיד.

רק אז הבנתי שהבעיה כמעט בטוח הייתה מינורית וזה היה מאוחר מדי, חבל זה היה מסך מדהים :(, צריך לדעת לא להתעצבן כ"כ מהר לפעמים.. :-)

JL Audio

פורסם

בגלל זה אסור להיות Negative בחיים. זה עלול לעלות כסף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...