Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס או פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

אז מהכותרת מובן על מה מדובר רק להוסיף רכב עם גיר ידני ושנים 2003-2004 .

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

פורסם

פרוקסימה, יפה מאוד, סיכום מאוד מאוד גיקי של פני הדברים.

הגטס בגירסת 1.35 ידנית, מכונית בסדר, זריזה למדי ונחשבת אמינה.

בשאר הבחינות אין לה סיכוי מול הפז'ו, לא בנוחות מתלים, נוחות מושבים, איבזור (ברוב הגירסאות), צריכת דלק, אחיזת כביש, איכות היגוי ואולי עוד.

לפיז'ו יש גם גירסאת XS 1.6 ידנית זריזה וכיפית, גם לגטס יש מנוע 1.6, אני לא זוכר אם הגיע גם בידני.

מבחינתי, איטס א נו בריינר, ברור ש206, מזל שכבר יש לי אחת.

פורסם

בשאר הבחינות אין לה סיכוי מול הפז'ו, לא בנוחות מתלים, נוחות מושבים, איבזור (ברוב הגירסאות), צריכת דלק, אחיזת כביש, איכות היגוי ואולי עוד.

לפיז'ו יש גם גירסאת XS 1.6 ידנית זריזה וכיפית, גם לגטס יש מנוע 1.6, אני לא זוכר אם הגיע גם בידני.

הגטס לא חיסכונית ? מעניין כי אמרו שהיא כן חיסכונית בגלל שיש לה מנוע קטן גרסת 1.35

פורסם

זהירות, ספויילר:

תיכף ייכנס לפה dorsht, יטען שאתם מקשקשים, יגן על הגטס ויסביר לכם למה היא יותר (הכי?) טובה...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
זהירות, ספויילר:

תיכף ייכנס לפה dorsht, יטען שאתם מקשקשים, יגן על הגטס ויסביר לכם למה היא יותר (הכי?) טובה...

גטס זה רכב שצריך לגרוט. את כולם בלי יוצא מן הכלל. התנהגות רעה ,צריכת דלק של האמר (1-11 ברכב ידני מנוע 1400 מהירות שלא עולה על 100) . הפלוס היחידי זה חלקים זולים . לגבי אמינות מכרתי את הרכב לאחר 4 חודשים אז לא יודע ממש להגיד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לקטגוריה של מכוניות סופר מיני עם מנוע 1.4 היא נחשבת לא חסכונית, בעיקר בגלל הגירסא האוטומטית הלא מוצלחת.

עדיין רוב מתחרותיה יהיו חסכוניות יותר.

פורסם
גטס זה רכב שצריך לגרוט. את כולם בלי יוצא מן הכלל. התנהגות רעה ,צריכת דלק של האמר (1-11 ברכב ידני מנוע 1400 מהירות שלא עולה על 100) . הפלוס היחידי זה חלקים זולים . לגבי אמינות מכרתי את הרכב לאחר 4 חודשים אז לא יודע ממש להגיד.

אם הידנית 1-11 מעניין כמה היא עושה בגיר אוטומט

פורסם

רק רצוי להזהיר שאם לא תבדוק את הרכב (ואת בעליו) לפני הקניה טוב טוב טוב , אתה עשוי לשלם את ההפרש בצריכת הדלק בתוך זמן קצר בתיקונים לפז'ו .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...