Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני תקופה מוסיימת סבתא שלי קיבלתה בדואר מכתב שבוא רשום שהורישו לה 6.8 מיליון יורו(!) .

אין בו כל כך אינפורמציה על הנפטרת, וסבתא שלי לו מכירה אותה בכלל. אבל בזמן המלחמה הגדולה באירופה הרבה משפחות נקרעו ככה שאי אפשר לדעת. החתימה על הדף מודפסת וכך גם החותמת.

אני כמעט בטוח שהמכתב הוא הונאה כל שהיא. אבל 6.8 מיליון לא בא ברגל אז כדי קצת לחקור.

מישהו נתקל הזה בעבר? מה כדי לעשות?

תמונה.

ztydbimjj2kz.jpg

למנהלים. אני יותר משנה בפורום הגשתי 2 בקשות גישה לאוף טופיק לא קיבלתי מענה ואין למי לפנות.

פורסם

לא להאמין, זה מכתב שקרי. החברה הספרדית הזו אמנם קיימת, אבל המכתב הוא הונאה ונשלח בהעתק 1:1 לעוד אנשים.

אם אתה ממש מתעניין, תקרא את האנגלית. שום דובר אנגלית לא היה כותב ככה מכתב, ולא משנה כמה רשמי הוא צריך להיות. זה מישהו עילג שלא יודע אנגלית, שממש ממש התאמץ.

והנה הבן דוד שלו: http://up353.siz.co.il/up1/3admj2zeyawj.jpg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סיפור הונאה ענק בכל העולם.

לוכדים זקנים ואנשים מבוגרים ברשת, מתקשרים ושולחים מיילים ליידע אדם שקרוב משפחה נפטר (מעניין שהיא לא מכירה אותו),

מוציאים ומראים את כל המסמכים (המזוייפים כמובן) ודורשים תשלום של כמה עשרות אלפי שקלים דמי טיפול/ כדי להוציא את הכסף מהבנק.

ובסוף כמובן, אין עם מי לדבר :)

פורסם

הי לא צריכה אינטרנט, רק הם. זה כמו שתשאל איך כל אותם נסיכים ניגרים מגיעים לכל מיני אנשים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תקשיב טוב, כי אני הולך להגיד את זה רק פעם אחת!

כל מי שמייעץ לך נגד ואומר לך שזה "עוקץ", משקר לך!

הם אומרים את זה מתוך קינאה נטו. אני אומר לך שזה אמיתי וכל דקה שעוברת מבלי שאתה מעביר להם את הפרטים שלך, אתה מפסיד כסף!

אני בד"כ לא מרבה להישתמש בסימני קריאה כשאני כותב, אבל אני עושה זאת הפעם, בכדי שתבין את החשיבות והדחיפות של הנושא.

הנושא קרוב לליבי, כי אני בעבר קיבלתי את המכתב, שאלתי שאלות כמו שלך והיססתי ובזמן הזה איבדתי את הכסף. מה שהם עשו (העורך דין של צו הירושה), זה לחפש את הקרוב הבא ברשימה וכך יצא שבן דוד רחוק שלי, שגר במעלה פתאים, קיבל את כל הכסף!!

אתה מבין?!

אני היססתי ובסוף הוא קיבל את כל הכסף.

נכון, זה היה פחות כסף ממה שאתם עתידים לקבל (רק 4.2 מיליון יורו), אבל זה עדיין סכום מכובד.

התהליך פשוט, אתה מעביר להם את כל פרטי הבנק שלך, צילום דרכון, סריקה של החתימה שלך ואת הקוד האישי.

לפעמים צריך גם לשלם דמי ניהול של בערך 45 אלף ש"ח, אבל זו לא בעיה, כי הם ממילא מחזירים לך כמה מיליונים, אז אתה אפילו לא תרגיש את זה, יעלה לך כמו מנה פלאפל בשוק, כסף קטן.

לרוב העברות הכסף מתבצעות דרך בנק בניגריה, אבל זה רק לטובתך, כי משלמים שם פחות מיסים (11% בלבד, בארץ יקרעו אותך עם 38% מס על הירושה הזו).

הכסף נשאר בניגריה בחשבון, אבל אתה מקבל כרטיס אשראי (בגלל זה הם מבקשים את כל הפרטים ממך מראש) ויכול להשתמש בו בכל מקום בעולם.

שתבין, בן דוד שלי בן 27 ולא צריך לעבוד עוד יום אחד בחיים! הסתדר!

תעשה את זה מהר, לפני שיסגר לך חלון ההזדמניות.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אני מציע שאם מבקשים כסף, תן להם אותו אחרי שתקבל את המליונים.

נשמע יותר מידיי כמו נסיך ניגרי.

לא חסרות הונאות כאלה: אנשים שרוצים לקנות את הרכב שלך בלי לראות אותו ולשלם דרך פייפאל אחרי שתשלח את הרכב למדינה אחרת.

אנשים שמשכירים/מוכרים בית, אבל הם לא נמצאים בארץ כי הם במשלחת שקר כלשהו ורק תשלח להם צ'ק קטן של רצון טוב והם ישלחו לך את המפתח.

ועוד ועוד ועוד

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הם אומרים את זה מתוך קינאה נטו. אני אומר לך שזה אמיתי וכל דקה שעוברת מבלי שאתה מעביר להם את הפרטים שלך, אתה מפסיד כסף!

אני בד"כ לא מרבה להישתמש בסימני קריאה כשאני כותב, אבל אני עושה זאת הפעם, בכדי שתבין את החשיבות והדחיפות של הנושא.

הנושא קרוב לליבי, כי אני בעבר קיבלתי את המכתב, שאלתי שאלות כמו שלך והיססתי ובזמן הזה איבדתי את הכסף. מה שהם עשו (העורך דין של צו הירושה), זה לחפש את הקרוב הבא ברשימה וכך יצא שבן דוד רחוק שלי, שגר במעלה פתאים, קיבל את כל הכסף!!

אתה מבין?!

נכון, זה היה פחות כסף ממה שאתם עתידים לקבל (רק 4.2 מיליון יורו), אבל זה עדיין סכום מכובד.

התהליך פשוט, אתה מעביר להם את כל פרטי הבנק שלך, צילום דרכון, סריקה של החתימה שלך ואת הקוד האישי.

לפעמים צריך גם לשלם דמי ניהול של בערך 45 אלף ש"ח, אבל זו לא בעיה, כי הם ממילא מחזירים לך כמה מיליונים, אז אתה אפילו לא תרגיש את זה, יעלה לך כמו מנה פלאפל בשוק, כסף קטן.

לרוב העברות הכסף מתבצעות דרך בנק בניגריה, אבל זה רק לטובתך, כי משלמים שם פחות מיסים (11% בלבד, בארץ יקרעו אותך עם 38% מס על הירושה הזו).

הכסף נשאר בניגריה בחשבון, אבל אתה מקבל כרטיס אשראי (בגלל זה הם מבקשים את כל הפרטים ממך מראש) ויכול להשתמש בו בכל מקום בעולם.

מעלה פתאים...אהבתי:-)

• אחראי פורום
פורסם

יא אללה, אז כשהבן של קדאפי שלח לי פקס והציע לי 10% כדי שאשמור לו על 36 מיליון יורו, זה לא היה סתם?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יא אללה, אז כשהבן של קדאפי שלח לי פקס והציע לי 10% כדי שאשמור לו על 36 מיליון יורו, זה לא היה סתם?

אם היית יודע כמה כסף באמת יש לבן של קאדאפי, היית מבין שזו טיפה בים עבורו.

הוא בסך הכל ניסה לפזר את הביצים בהרבה סלים - תיכנון כלכלי נבון.

בן של חברים של הורי, גר בהאחזות מפתח כסילים, שמר לקדאפי על סכום דומה. הקטע הוא שברשות למלחמה בהון מולבן, עלו עליו וחילטו את הכסף (יצא לו משהו כמו $280K אחרי מיסים).

הוא עירער ולקח אותם לבית המשפט העליון, הכסף שוחרר, אבל אז התערבה הרשות למלחמה בטרור (אני חושב שזה השם המלא שלהם או שאולי קראו לעמותה "אור ירוק" למלחמה בטרור, אני לא ממש זוכר, זה היה לפני שנתיים).

בקיצור, הם שוב חילטו את הכסף וכרגע הוא ממתין בקרן נאמנות עד שיתבררו הפרטים בבית המשפט הפסאודו עליון לערעורים מוניטריים.

אני חושב שהוא הולך להרוויח שם חתיכת בוכטה רצינית.

הבעיה של כולכם היא שאתם קנאים וצרי עין - ישראלים מצויים, לא יודעים לפרגן. אם הכסף לא אצלכם, אז זה חייב להיות "עוקץ".

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אתה מבין?!

לבקש מעורך דין תמונה עם אבטיח לאמצעי זיהוי?

• תוכן חדש...