Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום פירקתי את הפלסטיקה של הדלת מבפנים על מנת שאני יוכל להחליף את המראות צד ואני כבר למעלה משעה רק מנסה להחזיר את הפלסטיקה היא פשוט לא נכנסת לי כמו שצריך..נוצר לי מרווח גדול בין החלון לפלסטיק אם אתה מבין למה אני מתכוון...זה בשתי הדלתות ככה ואני כבר חסר אונים יש למישהו מושג אם יש דרך מסויימת שבה צריך להחזיר את הפלסטיקה לדלת?

תודה

פורסם

אם הכוונה למשולש הפנימי של המראה אז אתה צריך להכניס קודם את הלמטה שלו ככה שיכנס מתחת לפלסטיקה של הדלת ( יש שם סוג של מסילה )

פורסם

שמע עשית טעות שהורדת את הפלסטיק של הדלת , בכל מקרה אני מניח שמה שלא נכנס אצלך טוב זה פיני הפלסטיק , קודם ''תלביש'' קודם את הפלסטיק כך שישב על הידית אחרכך תמצא איפה יש חורי ברגים שתואמים לחורי הפלסטיק תכניס ברגים ואז את פיני הפלסטיק תדחף בעדינות עם מברג שטוח אל החור

באסה שאתה לא באר שבעי ההיתי עוזר לך :\

פורסם

תודה חי בסוף הסתדרתי...הייתה לי בעיה רק בדלת של הנהג, והתעכבתי על זה הרבה זמן וחשבתי שגם ככה זה בדלת השנייה..את הדלת של ליד הנהג החזרתי מהר בלי בעיה הדלת של הנהג עשתה לי קצת בעיות אבל הסתדר בסוף..

תגיד המנורות אצלנ איזה סוג הן? H4?

• תוכן חדש...