Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכתב מנוסח היטב מעורך דין המסביר בצורה ברורה את השתלשלות האירועים והטענות נגד המוסך כבר היה עושה שמות בהנהלה. מקווה שתגיעו למיצוי העניין במהרה. בכל מקרה, התנהלות נוראית מצד הילוך 6. מזכיר לי תקופות חשוכות עם קרסו משאיות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני מאחל לכל בעל רכב בישראל שיהיה כמה שיותר מהר שינוי בשוק הרכב בארץ כמו שהיה בשוק הסלולאר .

הפחדות על כך שהשירות הוא ברמה יותר נמוכה , ברשתוות החדשות - שטויות של החברות הישנות .

לטעמי , קיימים הרבה מוסכים מורשים ולא מורשים בעלי רמת מקצועיות נמוכה - מקבלים המון כסף על אבחון לא נכון הרבה פעמים .

ענף שיש בו הרבה אינטרנסנטים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
אם לרכב אין חיישן גובה מים במיכל עיבוי אלא רק מד טמפ' מנוע ואכן הגברת נסעה עם רדיאטור ריק ממים היא לא יכולה לדעת ממד החום מנוע שהמנוע רותח כי אין מים במערכת זאת אומרת שהחיישן חום מנוע לא מגיע למגע עם מי קירור אלא עם אוויר בצנרת,

למרות שהתגובה ישנה אני פשוט חייב להגיב מכיוון שזה לא נכון:

אתה חושב שהמהנדסים לא חשבו על זה ?

החיישן כולו עשויי מגוף מתכתי שרובו פשוט מוברג בראש מנוע. יש נו גם חלק שבולט החוצה (שבעצם "נוגע" במי הקרור.)

גם אם אין מים, גוף החיישן (שכמובן מעביר חום נפלא) מתחמם כולו (עקב חום הראש מנוע), כולל החלק שבולט (שעקב מחסור במים "נוגע" באויר), כך שעדיין מקבלים קריאת טמפרטורה של ראש המנוע.

• תוכן חדש...