Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי יודע מה העתיד יוליד. אנשים יקחו אנטיביוטיקה לריפוי מסרטן, איידס תהפך למחלה שנרפאים ממנה כמו משפעת ועוד ועוד. לפעמים אני די מקנא באנשים שיחייו בעוד 200-500 שנים.

דווקא יש התקדמות מרשימה בכל הנושא של תרופות שמותאמות גנטית. זאת אומרת שתרופות מסויימות נגד סרטן עובדות על אנשים עם מבנה גנטי מסויים, ולא משפיעות על אנשים שיש להם מבנה אחר. זה תחום מרתק שנמצא במחקר כרגע, אבל אמור להגביר את היעילות של כל התרופות. הן פשוט יהיו מותאמות לנו באופן אישי.

דרור, כל וירוס מזריק את ה-RNA שלו לתוך תא בריא כדי לשכפל את עצמו. איידס מזריק את עצמו לתוך תאי דם לבנים ובעצם מונע מהם לתקוף אותו, ולמעשה מחליש את המערכת החיסונית עד שהיא קורסת והאדם נפטר משפעת או כל מחלה אחרת.

ובלי קשר, אני ממליץ על ההרצאות של חמישי בקמפוס:

http://campus5.tau.ac.il/index.php/lectures.html

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ZX2.0 - האבקה הזאת היא בפיתוח עדיין, ודווקא יודעים ממה היא מורכבת. תהליך היצירה שלה הוא סודי.

אני יודע שהיא בפיתוח עדיין ונאמר שם (בתוכנית) שאותו אדם קיבל אותה בצורה לא חוקית מהאדם שייצר אותה בגלל שהיה קרוב משפחה שלו.

ניטען שם כי באותה תקופה החליטו ל"קצץ" במחקר שלו ולא היו מוכנים להמשיך לתמוך בו ולכן הוא נתן את האבקה. זה החזיר לאדם את האצבע ולאחר כמה שנים וד היום עדיין מפתחים את זה.

לגבי המרכיבים ואופן ההכנה. אני יקבל את מה שאתה אומר. ראיתי את התוכנית דיי מזמן ואני כבר לא זוכר בדיוק :-)

לגבי איידס וסרטן, בעוד 200-500 שנה הן יהיו מחלות זניחות כמו שפעת פשוטה היום. אבל השאלה אילו מחלות יהיו קיימות אז. אל תשכחו שלפני סה"כ 300 שנה שפעת הייתה מחלה מאוד רצינית (ובעצם כשחושבים על זה, לא היה איזה משהו לפני 80 שנה בערך?) והיום היא מחלה פשוטה (לאדם בריא כן? לא מדברים על יוצאי דופן כרגע).

פורסם

דרור, כל וירוס מזריק את ה-RNA שלו לתוך תא בריא כדי לשכפל את עצמו. איידס מזריק את עצמו לתוך תאי דם לבנים ובעצם מונע מהם לתקוף אותו, ולמעשה מחליש את המערכת החיסונית עד שהיא קורסת והאדם נפטר משפעת או כל מחלה אחרת.

וירוס רגיל (נגיד שפעת) מזריק את ה RNA שלו לתוך התא ומשתמש בו כדי להתרבות, נכנס RMA אחד, משכפל את עצמו 6 פעמים בעזרת גניבת משאבים מהתא, ואז התא מתפוצץ ו 6 RNAים עכשיו עושים שוב אותו דבר בשישה תאים אחרים, אין שום קשר ל DNA שנמצא בגרעין התא בתהליך זה.

זה לא המנגנון של איידס לפי מה שאני יודע, כמו שאמרתי, הוא RNA שיודע לעשות reverse engineering ונכנס עמוק לתוך ה DNA וגורם לתא להתחיל לשכפל את הוירוס עצמו כאילו הוא חלבון לגיטימי, שהרי הוא כתוב ב DNA עכשיו, ומה שכתוב ב DNA קדוש (מבחינת התא), וכשמעתיקים DNA החוצה, מקבלים RNA, שעכשיו ילך ויכנס לגרעין תא אחר וחוזר חלילה מנגנון לא פחות ממדהים, כולל השלכות על הינדוס גנטי!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אפרופו סרטן, אפרופו איידס. היה מקרה לא מזמן בארה"ב שילדה חולת סרטן הדם (לוקימיה) הבריאה לאחר שרופאים הזריקו לה נגיפי איידס מהונדסים גנטית. כשחושבים על זה יש קשר מיוחד בין סרטן הדם לבין איידס. בלוקימיה הכדוריות דם הלבנות נוצרות בלי פרופורציה בגוף עד אשר הם משפיעות על התיפקוד התקין. נגיף האיידס פוגע בכדוריות דם הלבנות קרי, המערכת החיסונית. לכן די הגיוני שנגיף איידס מהונדס גנטית יכול לטפל בבעיה של הכדוריות הדם הלבנות. הילדה מסתבר כבר בריאה מעל ל 7 חודשים. אין לה איידס ואין לה לוקימיה.

אם זה לא מדהים עד כה אז תחשבו על העובדה הבאה. נגיף האיידס "המסורס" עדיין בגוף הילדה. במידה והסרטן שוב פעם ינסה להתפרץ אותו נגיף איידס יטפל בו. ככה טוענים הרופאים. אם זה לא מדהים אז אני לא יודע מה כן.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=943800

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אבל איידס הורג את כל הכדוריות הלבנות, לא רק מווסת את כמותן. הוא גורם לכשל חיסוני לגמרי. בגלל זה חולי איידס יכולים למות ממחלה שבנאדם רגיל מבריא תוך יום-יומיים.

מה שכן, אם אפשר לאלף איידס, ניתן להשתמש ביכולת שלו לבצע מניפולציות על הDNA. מעניין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היום בבוקר נאמר בחדשות שמשרד הבריאות אישר שלב שני בחקר תאי גזע על מנת למצוא תרופה למחלת ה ALS.

12 חולים משתתפים במחקר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

בקשר לילדה- אם היא רוצה להביא ילדים לעולם (כמובן לא עכשיו, בעוד 10-20 שנה) האם האיידס יתפתח כמחלה אצלהם? הוא יהיה בגוף כמו אצלה או שלא יהיה כלל?

יש השערות או שפשוט "נחכה ונראה" מה שנקרא?

פורסם

לפי מה שהרופאים טוענים שהנגיף המהונדס נמצא כחלק אנטרגלי ממערכת הדם שלה. לפיכך אם נגיף הסרטן ייתפתח שוב אצלה אז נגיף האיידס המהונדס "יטפל" בסרטן שוב פעם. סביר להניח שהצאצים שלה לא ייקבלו את הסרטן אם כי יש שאומרים שסרטן הוא בחלקו תורשתי.

פורסם
בקשר לילדה- אם היא רוצה להביא ילדים לעולם (כמובן לא עכשיו, בעוד 10-20 שנה) האם האיידס יתפתח כמחלה אצלהם? הוא יהיה בגוף כמו אצלה או שלא יהיה כלל?

יש השערות או שפשוט "נחכה ונראה" מה שנקרא?

כן. האיידס יעבור גם אליהם כמחלה לכל דבר - וכתינוקות הם הרבה יותר פגיעים למחלות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם הנגיף שהוחדר מהונדס גנטית אז זה לא נגיף איידס אלא נגיף דומה. יכול להיות שהוא יועבר הלאה ויכול להיות שלא. גם יכול להיות שהוא יגרום להם לחלות ויכול להיות שהם יהיו מחוסנים נגד אותה לוקמיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה נגיף מהונדס גנטית. אם הוא יעבור לילד יש סיכוי שהוא יעבור מוטציה ויהפוך לבלתי מזיק בעליל. יכול להיות שהמערכת החיסונית תשתכלל כל כך שהילד יקבל כבר מין חיסון נגד סוגי סרטן מסויימים. בכל מקרה, גוף האדם זוהי מכונה מדהימה כשלעצמה.

פורסם

והפעם נס רפואי אצלנו תוצרת כחול לבן. שאפו לרופאים הישראלים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/428/595.html?hp=1&cat=402&loc=42

פורסם

התיאור של הניתוח - קצר ככל שיהיה - עשה לי את ההיביג'יביז

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הנה עוד לגבי שימוש בתאים מהונדסים גנטית במלחמה בסרטן.

http://www.hayadan.org.il/macrofags-update-26121274/

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גבירותיי ורבותיי הלא יאומן קרה. רופאים הצליחו להשתיל שוב פעם זוג זרועות בחייל אמריקאי שאיבד את שני ידיו ושניו רגליו במלחמה. נכון להרגע זה ייקח כמה שנים עד להחלמה באופן מלא. בינתיים העצבים משקמים את עצמם. זה פשוט לא ייאמן.

http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1919106

• תוכן חדש...