Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר שנפטר לי הכלב הקודם, רועה גרמני זקן אשר גידלתי מגיל חודש וחצי עד גיל 14 וחצי שנים, התחדשתי בגור רועים גרמני צעיר בן כחודש וחצי לפני כשבועיים.

אני מכיר את הגזע ממש טוב, כל חיי גידלתי כלבי רועים (לפני הרועים הקודם היה ברשותי גם ״קולי״), כך שיש לי די ניסיון, אך כזה עוד לא פגשתי.

הסיפור כזה - הכלב אצלי כבר כשבועיים, גור מתוק בן כחודש וחצי כאמור, הגור מלא חיים ושמח, בגלל הקור בחוץ וגם מפני שאני חושש מתקיפת חתולים אני מעדיף להשאיר אותו בשלב הזה בבית, אז בלילה הוא בחדר קטן (3 מטר מרובע), בבוקר אני מוציא אותו לגינה כדי שירוץ ויקבל חיים, בערב כשמחשיך וניהיה קר אני מכניס אותו לחדר שלו כדי שלא יסבול מקור, הוא עדיין צעיר לזה.

כשאני משחק עם הכלב בבית, אני מרגיש שהוא מנסה לנשוך (לא בדיוק, יותר ״לתת ביסים״ קצרים) - דבר שלא היה לי עם הכלב הקודם, אני חושב שזה הזמן לציין שאת הביסים הוא מחלק לכל דבר / נעל / שטיח שהוא פוגש בדרכו.

יש לי מה לעשות בנידון? האם ההתנהגות הזו מוזרה או שאין לי ממה לחשוש?

תודה לכולם!

פורסם

לא מבין הכי גדול, אבל ממה שנאמר לי על הכלבה שלי, כשהם גורים זה כמו עם תינוקות. הם נושכים בגלל הגירוי של צמיחת השיניים.

{לקחת בערבון מוגבל}

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נשמע כמו התנהגות גורית מקובלת, אבל אילוף טוב חשוב מאוד בגזעים חזקים ובייחוד ברועים גרמנים, שהם טריטוריאלים, ולכן מסוכנים.

הנה קישור טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפזר גזרים בבית, ואם הוא רוצה לכרסם משהו, הוא יכרסם גזר. ככה מנעתי נזק לרהיטים כשהיה לי גור בבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...