Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני מארגן ג'ימיקאנה !

חברי מועדונים יקירים ומנהלי המועדונים

אני ואחד ממנהלי התאחדויות הראלי בארץ אלון חלווה רוצים להקים מרוצי ג'ימיקאנה כבר בחודש הבא ב אירוע הגדול שיהיה באיילת.

אם זה לא יצא לפועל אני ואלון נכוון לתאריך.

אז ככה מה צריך לעשות כדי שהאירוע יתקיים בחודש הבא או בכלל כי יש ביטוח עד 1 לאוגוסט חבל לפספס את הזדמנויות האלו.

אז ככה חברים אם תהיה הענות גבוהה אליי כאן נקיים ישיבה מצומצמת אם המנהלים המועדון ונגבש החלטה.

כבר בשבוע השבועיים הקרובים בגלל שבעןד חודש אנחנו רוצים להערים את זה באירוע הקרוב !

תודה מראש

ניר אבל (ניר_1985)

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש צורך ברשיון תחרותי?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

כן. צריך רישיון תחרותי. אסביר.

לפני כמה זמן פנה אליי ניר ושאל אם אני מוכן לסייע בעניין ואמרתי שכן. לצערי למרות שההתאחדות בה חבר המועדון המוטורי הישראלי מחזיקה בביטוח - לא היה ניתן עד כה לערוך ג'ימיקאנה חוקית , כי הכללים לא הושלמו. נכון ללפני חודשיים בערך, הושלמו הכללים והם בתהליכי ניסוח אחרונים מול הרשות.

היום פנה אליי ניר, בעקבות האירוע שהמועדון שלנו, מועדון הראלי ספרינט, מתכוון לקיים באילת.

האירוע אמור לכלול גם ג'ימיקאנה של המועדון שלנו בנוסף לספרינט ואולי גם ראלי קרוס במשך 3 ימים או יומיים - ושאל האם ניתן לשלב גם ספורט עממי?

כמובן שניתן אם יש מי שמעוניין ורוצה לפעול בנושא.

בהתאחדות נהגי המירוצים, בה חבר מועדון הספרינט שאני עומד בראשו, מרכז כרגע את תחום הג'ימיקאנה מועדון לייק טו דרייב והסכמתי לנסות ולסייע לחבר בין כל מועדון שיהיה מוכן לארגן שם ג'ימיקאנה לבין ההתאחדות.

כן הבטחתי לנסות ולרתום את יכולות המועדון של הספרינט בנושא (כמו ראלי ספרינט קצרין וראלי ספרינט ערד) , לטובת סיוע למועדונים אחרים שיהיו מעוניינים.

לכן, כפי שאמר ניר, אם יהיה עניין, אני ארתום את עצמי ואת המועדון שלנו לסיוע בנושא.

הכדור אצל הספורטאים (כמו תמיד) וצריך לפעול מהר אם רוצים להצטרף לפעילות הקרובה באילת.

אם לא נספיק לאילת - אז אפשר לאירוע לאחר מכן.

חשוב לציין שלכל מועדון מותר לארגן כל אירוע תחת החוק והסיוע שאני מציע, הוא לכל מי שמעוניין להתקדם עם ניר, כדיי לקדם את הנושא.

העיקר שיהיה כבר משהו...

אלון

פורסם

נשמע מאוד מעניין.

אלון במידה ויש כבר תקנון אשמח לדעת האם יש צורך כמו בדראג בחליפות מירוץ? הרי מדובר בספורט עממי שבכל העולם צריך לכל היותר קסדה. מה לגבי עלויות לאירוע? דומות גם הן לדראג?

פורסם

אין צורך בחליפה בכללים שאנחנו העברנו.

עלויות זה תלוי במפיקים אבל יהיה מדובר לדעתי בסכומים נמוכים.

אני חושב שג'ימיקאנה לא צריכה לעלות יותר ממאות בודדות... מאתיים שלוש מאות שקל ואפילו זה נראה לי הרבה.

אם יש חסויות אין צורך ביותר מתשלום סמלי.

אם אין... זה סיפור אחר.

בגלל זה הצעתי לסייע. כי אם כבר אנחנו שם ומרימים אירוע גדול,

אפשר יהיה לסייע לאחרים. אני בטוח שהרבה חובבי ספורט מוטורי יגיעו לסופ"ש הזה באילת... יהיה שם סופ"ש ספורט מוטורי מטורף. אמורה להיות הפקה גדולה.

נקווה שיצליח.

אלון

פורסם

אם תהיה היענות אנסה לארגן למשתתפים השתלמות להוצאת רישיונות בחינם, למעט האגרות לרשות. רישיון לרכב כל אחד יכול להוציא לבד כבר היום. יש טפסים מתאימים באתר של הרשות לנהיגה ספורטיבית.

ההשתלמות היא ביום אחד 8 שעות בסופן מבחן תיאוריה של הרשות. לא סיפור גדול.

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

ההשתלמות הזאת מועברת ע"י חברת קרוס קאונטרי, לא? אם הבנתי נכון את מה שכתבת, אתה למעשה אומר שמי שמשתתף בג'ימקאנה יקבל את ההדרכה מקרוס קאונטרי ללא עלות כלשהי?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ההשתלמות הזאת מועברת ע"י חברת קרוס קאונטרי, לא? אם הבנתי נכון את מה שכתבת, אתה למעשה אומר שמי שמשתתף בג'ימקאנה יקבל את ההדרכה מקרוס קאונטרי ללא עלות כלשהי?

ממש לא הכוונה. קרוס קאנטרי זה גוף עסקי שלמיטב הבנתי עקב התנהלות קלוקלת של הרשות יצר לעצמו בלעדיות בנושא בהתחלת הדרך.

הרשות אישרה לקרוס קאנטרי כללים לביצוע ההכשרה, אבל לא כללים לקיום אירוע - הפרדה מוזרה שלא קיימת בחוק - וכל אחד יכול להביא סיבותיו עימו להתנהלות המוזרה הזו של הרשות (הרשות תטען שרצתה לקדם את הספורט, אני חושב שהיא יצרה בלעדיות לגוף עיסקי - שגם שימש מנכ"ל התאחדות הראלי תקופה מסויימת - אותה התאחדות שחלק ממועדוני הספורט העממי - "פתאום" החליטו לעבור אליה - לי זה מריח מסריח. אבל זה רק אני)

בכל מקרה, הבלעדיות הזו (ככל שהייתה קיימת) נגמרה, להבנתי.

יש מספר בתי ספר ומדריכים שיכולים לעשות זאת.

אני מתכוון לרתום את התאחדות נהגי המרוצים (שהמועדון המוטורי הישראלי 2010 חבר בה ומרכז דרכה את ענף הספרינט ראלי - והיא גם כרגע ההתאחדות המרכזת את ענף הג'ימקאנה - אלא אם כן תצלח דרכם של המנסים לחבל בהכרה זו) לעשות קורס בחינם או בעליות מינימום - אגרה וכו'. כבר ביצעתי בדיקה ראשונית בנושא, בעקבות הפנייה של ניר (לעיל) ויש על מה לדבר.

הבנתי מניר שיש הענות גדולה לנושא ולכן אסייע ככל שאוכל שכל מועדון או קבוצה שתרצה ותהיה מאורגנת ומוכנה תוכל להוציא ג'ימיקאנה

( GYMKHANA ) באירוע שלנו באילת.

הכדור אצלכם ואצל ניר.

אבל צריך לקבוע פגישה בהקדם.

אמרתי לניר שאגיע לכל מועד שיקבע עם הנציג הרלוונטי מההתאחדות.

עכשיו התור שלכם.

אלון

פורסם

אלון \ ניר,

רציתי להבין אם השתתפות בארוע כזה מחייבת אותי להיות חבר באחד מהמועדונים או העמותות שיש כאן.

למען האמת, אני אפילו לא מצליח לעקוב מי אחראי על מה בתחום המוטורי בישראל, ומעניין אותי, אם באופן היפוטטי מחר ארצה להשתתף בארוע כזה, האם אני צריך משהו פרט לרישיון נהיגה ספורטיבי + כל ההסדרים של הרכב עצמו

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אלון \ ניר,

רציתי להבין אם השתתפות בארוע כזה מחייבת אותי להיות חבר באחד מהמועדונים או העמותות שיש כאן.

למען האמת, אני אפילו לא מצליח לעקוב מי אחראי על מה בתחום המוטורי בישראל, ומעניין אותי, אם באופן היפוטטי מחר ארצה להשתתף בארוע כזה, האם אני צריך משהו פרט לרישיון נהיגה ספורטיבי + כל ההסדרים של הרכב עצמו

כדיי להישתתף באירועים רשמיים כמו אליפות ישראל אין חובה כיום להיות שייך לשום מועדון. למרות שאני לא בטוח שאם גורמים כלכליים ישתלטו על הענף זה ישאר ככה.

היום צריך רק רישיון נהיגה תחרותי לענף ורכב רשוי כחוק עם רישוי לספורט.

אני כן ממליץ לך להיות חבר במועדון שמתאים לך כי יש הרבה מועדונים טובים בארץ.

כל מועדון ויתרונותיו וחסרונותיו.

המועדונים חברים בהתאחדויות חלקם.

בספורט העממי יש היום מלחמה מי ייצג את הענף. ההתאחדות שכרגע מייצגת היא IRDA. גם מועדון הספרינט ראלי שאני היו"ר שלו חבר בהתאחדות זו. אבל יש גורמים שמנסים להעביר את ההכרה להתאחדות הראלי, למה? שאלה טובה.

הם יגידו מסיבות מוצדקות. אני חושב מסיבות פסולות.

אלו חיי הספורט המוטורי בישראל. קומבינות ועסקנים לרוב.

בכל מקרה, באירוע באילת ניתן יהיה לדעתי להוציא ג'ימיקאנה.

יש לפחות 2 מועדונים שכבר עובדים על זה עם ההתאחדות ובסופ"ש הזה כבר נוסף עוד מועדון לתחילת התהליך.

אני מקווה שיהיה טוב.

אלון

פורסם

אני אשמח להגיע לפגישה בנושא, אנא עדכנו אותי בה״פ, או טלפונית (מאמין שלניר עדיין יש את המספר שלי)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
. אבל יש גורמים שמנסים להעביר את ההכרה להתאחדות הראלי, למה? שאלה טובה.

הם יגידו מסיבות מוצדקות. אני חושב מסיבות פסולות.

אלו חיי הספורט המוטורי בישראל. קומבינות ועסקנים לרוב.

אלון

לא קומבינות ולא עסקנים! היו לנו סיבות מוצדקות.

ואני לא יפתח פה לכלוך.

רק להגנתנו אומר שלא עשינו את זה סתם.

MADRIVER-PSI

בכל מקרה אם תיהיה גמייקאנה ואם היא תיהיה מעניינת אני יגיע להשתתף.

כולנו בסופו של דבר רוצים רק לנהוג!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...