Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יספיק גם ליותר מרכב אחד.

את הווקס אני לא מכיר אבל למגווירס מוצרים טובים בסכ"ה.

אוקי אני חושב שאני הולך להזמין את הMEGUIARS CLEANER WAX.. דעות אחרונות לפני שאני מזמין?

פורסם

Cleaner wax, מכל הסוגים, של מגוויארס ושל חברות אחרות הוא ביטוי לווקס עם יכולות ניקוי, כלומר יכולות אגרסיביות עדינות מאוד.

אם ברצונך לשים ווקס אמיתי, תקנה את הווקס מסדרת Ultimate או Gold Class. אלו ווקסים טהורים ללא חומרים אגרסיביים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
Cleaner wax, מכל הסוגים, של מגוויארס ושל חברות אחרות הוא ביטוי לווקס עם יכולות ניקוי, כלומר יכולות אגרסיביות עדינות מאוד.

אם ברצונך לשים ווקס אמיתי, תקנה את הווקס מסדרת Ultimate או Gold Class. אלו ווקסים טהורים ללא חומרים אגרסיביים.

אהלן אלון ;)

הווקס שרציתי לקנות בהתחלה היה הGOLD, אבל בGYMSHOP אמרו לי שהוא לא קיים במלאי והיא לא יודעת מתי יגיע. אני רוצה כבר להזמין והCLEANER WAX נראה לי אלטרנטיבה טובה. השאלה שלי אם הווקס הזה יתן ברק ותוצאה יפה?

ואין חשש להזמין באינטרנט מGYMSHOP? הם אמינים? ומה לגבי זמני המשלוח מהיר/איטי?

פורסם
הזמנה מEBAY לא באה בחשבון ?

אני משמתמש בNXT 2.0 של מגווירס והוא נותן תוצאה מעולה.

בא בחשבון אבל אין לי כח עכשיו יש מלא בעיות בגלל הקריסמס אין לי כח לחכות לזה. בקיצור כדאי לי לקנות את הMEGUIARS CLEANER WAX?

פורסם
אם זו האופציה היחידה, לך על זה. מה לגבי GOLD\ULTIMATE בנוזל ? גם הם מעולים.

המחירים שלהם נראים לי סתם מופרזים, לא ככה? אם הCLEANER WAX עושה את אותה עבודה אני לא רואה סיבה לקחת משהו אחר. תקן אותי אם אני טועה?

פורסם

מניסיון שלי ווקסים (לא משנה איזו חברה) נותנים אני בדרך כלל אותה תוצאה.

ניסית כבר להשוות בין וקסים שונים ןלא ראיתי כל הבדל (השתמשתי במכשיר מדידת ברק ייעודי).

לדעתי פשוט לך על הווקס אשר הכי קל ליישם (דוגמא טובה לכך זה ה turtle ICE, או מקבילים לו).

הבנתי שעבודה עם אוטמי צבע היא קלה ואיכותית יותר מווקס.

פורסם
על הרכב שלי השתמשתי בקלינר וקס, רק הגרסא הנוזלית. לדעתי התוצאה הסופית איתו מצויינת. והבקבוק אכן יספיק להרבה שימושים.

אני חושב שאם כבר יש לי את האפשרות לקנות את הגרסא המוצקת של הקלינר ווקס אז אני מעדיף את זה. בכל מקרה אני חושב שאני אלך על הMEGUIARS CLEANER WAX ;)

מניסיון שלי ווקסים (לא משנה איזו חברה) נותנים אני בדרך כלל אותה תוצאה.

ניסית כבר להשוות בין וקסים שונים ןלא ראיתי כל הבדל (השתמשתי במכשיר מדידת ברק ייעודי).

לדעתי פשוט לך על הווקס אשר הכי קל ליישם (דוגמא טובה לכך זה ה turtle ICE, או מקבילים לו).

הבנתי שעבודה עם אוטמי צבע היא קלה ואיכותית יותר מווקס.

תודה על העזרה גבר, שוב כפי שכתבתי למעלה אני חושב שהMEGUIARS CLEANER WAX יעשה עבודה טובה.

• תוכן חדש...