Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מצרף סירטון שצלמתי. לוקח כ3 דקות מגע ההדלקה עד לעליית כלל האייקונים.

האתר שממנו הורדתי את הדריבר שלא עבד - מפה.

http://www.youtube.com/watch?v=3IGMtt3iq7M&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה להוריד את הדריבר שאני נתתי- יש לך לינק לפי מערכת ההפעלה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

5400 זה כונן מאד ישן.

הוא לא אמור להופיע על מחשב שמיועד לביצועים כדוגמת INSPIRON.

INSPIRION זה לא ממש סידרת הביצועים, זאת סדרה ביתית ובסיסית. ביצועים זה XPS, סדרת ביזנס איכותית זה LATITIDE ותחנות עבודה ניידות PRECISION. בלי קשר לסדרה, מפרט של המחשב שקנה פותח שרשור חזק למדי.

7200 סל"ד הוא לא מתאים לנייד, לרוב לביצועים לוקחים SSD או כונן 5400 ירוק ושקט.

יש ניידים עם 7200, למשל סדרת PRECISION. זה לא חדש, היה כבר לפחות מלפני 4 שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה לא אמור לעבור בכלל את כל הטרחה הזאת, עושה רושם בכלל כי יש בעיה בלוח אם שלא קורא את הכרטיס מסך, או יותר חמור - כרטיס מסך שלא נמצא בכלל! (כלומר ניסיון רמאות, פירקו את הכרטיס מסך, ומכרו לך ככה את המחשב בתקווה שאין לך ידע במחשבים).

כל הניסיונות שלך לאתר את הכרטיס מסך עד עכשיו עלו בשאלה של המחשב "באמש'ך מה אתה רוצה ממני? אין פה כלום!"

בהצלחה!

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
תנסה להוריד את הדריבר שאני נתתי- יש לך לינק לפי מערכת ההפעלה.

לקראת סוף ההתקנה יש שגיאה וההתקנה מסתיימת אך עם שגיאה.

בתחילת ההתקנה הוא מבצע בדיקת תאימות חומרה וממשיך בהתקנה.

כך שיש כרטיס מסך במחשב

פורסם

מחקתי את כל הדריברים שהיו כולל הסרה לכרטיס מסך דרך מנהל התקנים.

התקנתי את הדריברים שלי, הותקנו בהצלחה. אך אין שום התקדמות. עדיין רק הכרטיס מסך של המעבד עובד.

גם בהגדרות יש רק כרטיס מסך אחד בתצוגה כמו שרואים בתמונה שצרפתי.

אני מיואש, ניתץ לי הפין! למה כל הבלאגן הזה במחשב חדש?!

ללא שם.jpg

פורסם

הי,

נסה לבצע התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ממחיצת השחזור המקורית של המחשב,

נתוני כרטיס מסך ניתן לקבל ע"י התוכנה GPU-Z .

אם אתה רוצה ומהאזור שלי, אתה מוזמן לקפוץ אלי לחנות לביצוע השחזור הזה ובדיקה של מה שקורה לך במחשב (עדיף לתאם מראש) בחינם.

כמובן שאופציית מימוש האחריות פתוחה לפניך ולדעתי המחשב שלך נכלל בקטגוריית האחריות בבית הלקוח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כמו שציינתי- כרטיס המסך של AMD יפעל רק בעת זיהוי של מישחק שהוגדר בדרייברים מראש.

הבעיה היא שלעומת הOPTIMUS של נווידיה, השיטה של AMD לא ממש עובדת בצורה חלקה.

תנסה להריץ מישחק עכשיוי ותיראה שזה יעבוד.

את האיטיות בהתחלה תוכל ליפתור ע"י MSCONFIG שתבטל את התוכנות שאין בהם צורך בעת הסטארטאפ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני יודע איך לפרמט מחשב נייח, אך מאולם לא פירמטתי מחשב נייד.

היכן נמצאת המחיצה הזו? כי ממה שאני רואה, יש לי כונן C בלבד.

אני אני מפרמט ומעלה התקנה של הווינדאוס מהדיסק הקשיח?

פורסם

תשתמש ב 3DMARK 11, בסוף הדמו אתה מקבל ציון, אותו אתה יכול להשוות באתר שלהם מול כרטיסים דומים ברשימות שלהם.

עריכה: כרטיס 7730 הוא לא כרטיס לגיימרים.. אל תצפה ליפול מהכיסא בביצועים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ממה שאני יודע, DELL עושים דרייברים משלהם לכרטיס מסך והחומרה מכוונת כך שדרייבר רגיל לא יעבוד.

כנס לאתר של DELL תאתר את המחשב שלך ותוריד את הדרייברים העדכניים ביותר אליו.

בהצלחה

פורסם

אולי מאיץ גרפי שלך הפך ללא זמין?

תיכנס ל:

לוח בקרה,

מנהל ההתקנים,

מתאמי תצוגה,

כרטיס מסך ATI HD 7730M

עכשיו תראה האם רשום שההתקן פועל כראוי או לא זמין.

אם הוא לא זמין, תהפוך אותו לזמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדקתי בפורומים בחו"ל- כולם מתלוננים שכאילו הכרטיס מסך של AMD לא ניראה, ורואים רק את הHD4000.

ולא ניתן להתקין דריבר מAMD וליראות את מאפייניו, זו בעיה של הדריבר ואמור לצאת תיקון בחודשים הקרובים.

בינתיים בחלק מהמישחקים זה אמור לעבוד אוטומטית ובחלק לא.

בכל אופן- זו לא סיבה לאיטיות כי גם הכרטיס המובנה של אינטל הוא מעל ומעבר להאצת 2D ו3D של הוינדוס והדפדפן כולל סרטי FHD.

• תוכן חדש...