Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום בדרכי בנסיעה הביתה מהעבודה נדלקת לי נורת המצבר (בצבע אדום) ברכב מסוג פיג'ו 206 1.6 PK 2006. הרכב כמובן היה ב-D ומשום מה לא הגיב ללחיצה שלי על דוושת הגז. בנוסף הטורים עלו וירדו בליווי רעידות. למזלי הצלחתי לעצור בצד. אחרי כמה דקות הנעתי שוב את הרכב והוא רעד עדיין אך כשהתחמם רעד פחות. כשלחצתי על דוושת הגז בסל''ד 3 הרכב רכב והיתה מעין ירידת מתח כזו והרכב כבה. המשכתי את הנסיעה רגועה עד 50 קמ''ש ללא שום תופעות. באוטו דיפו נאמר לי שהמצבר הינו חלש ויש להחליפו (מצדבר של ורטה מ-09/09. החלפתי. כשיצאתי מאוטו דיפו שמתי לב שעדיין הרכב רועד כשמגיע ל-3 סל''ד.

יש לציין שרצועת אלטרנטור הוחלפה בפבר' השנה. מחר אני חייב את הרכב ולדעתי אסע במהירות נמוכה כדי לא לגרום לבעיות.

האם הבעיה היא באלטרנטור או שמא משהו אחר? כמובן עד שיתאפשר לי להגיע למוסך.

תודה,

פורסם

לא מחייב שהאלטרנטור בעייתי, אם היה בעייתי לא היית מצליח להניע אחרי שהאוטו נכבה מכיוון שאם האלטרנטור לא מתפקד אז האוטו משתמש במצבר וכשהמצבר נגבר האוטו פשוט לא יניע.

פורסם

המוסכניק שלי הגיע היום ובדק את האלטרנטור שהיה בסדר. ניקה את המצערת ושימן ותוגה לאל זה הסתדר. חש צורך לשים תוסף דלק?

• תוכן חדש...