Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי זוג נורות אשר מפיצות אור לבן יותר מהאור הרגיל.

שאלתי היא האם זה חוקי לנסוע איתם ?

אם לא מדוע אין זה חוקי ?

מדובר במנורות H4 רגילות עם גוון כחלחל-לבן.

תודה,

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהו צבע ההשתקפות של התאורה?

בארץ מותרים לבן או צהוב בפנסי החזית בלבד.

עמית

תגיד לי, הסתכלת פעם על במוו סדרה 5 (הישנה כבר...)?

כי לפי מה שאני זוכר האור שם הוא מעין כחלחל כזה... בכל אופן, משהו לא סנדרטי, האם אני טועה?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני יכול לומר עוד מספר מכוניות שיש להם אור כחלחל שבא סטנדרטי עם הרכב, ביניהם-מאזדה 6, פולקסווגן טוארג, דגמים מסויימים של פונטו ועוד...

פורסם

אור כחלחל? התאורה של הרכבים הנ"ל היא תאורת קסנון, בצבע לבן. תאורה זו היא חוקית למהדרין, ואף טובה הרבה יותר מהתאורה הסטנדרטית.

פורסם

קסנון זו מערכת תאורה מבוססת גז,לכן היא כל כך יקרה.

במה היא יותר טובה ?

עוצמת ההארה שלה גבוהה משמעותית ממערכת תאורה רגילה (כלומר היא מאירה למרחק רב יותר,ובאור בהיר יותר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אור כחלחל? התאורה של הרכבים הנ"ל היא תאורת קסנון, בצבע לבן. תאורה זו היא חוקית למהדרין, ואף טובה הרבה יותר מהתאורה הסטנדרטית.
במאזדה 6 2.0 ליטר, פונטו ספייס, יש מין אור כזה שמשנה את צבענ, צבע כחול,סגול,צהבהב, תלוי בזווית שמסתכלים על האוטו.

בפונטו למשל שמחוונים את האוטו עם הפנים לקיר אפשר לראות את זה בבירור, יש מעין פס חכול,צהוב על הקיר בחלק העליון של האור שמואר על הקיר!

פורסם
במאזדה 6 2.0 ליטר, פונטו ספייס, יש מין אור כזה שמשנה את צבענ, צבע כחול,סגול,צהבהב, תלוי בזווית שמסתכלים על האוטו.

בפונטו למשל שמחוונים את האוטו עם הפנים לקיר אפשר לראות את זה בבירור, יש מעין פס חכול,צהוב על הקיר בחלק העליון של האור שמואר על הקיר!

נורת H1 בפונטו.. כאשר בעצם יש מעיין עדשות אשר יוצרות את הצבע הנ"ל.

במאזדה למיטב ידעתי יש פנסי קסאנון...

עוד קצת אור בנושא הוא שפנסי קסאנון מאירים למרחק רב יותר וכמובן לא מסנוורים! הכיוונון הוא בדר"כ אוטומט ע"פ מהירות הרכב.

אני יודע שבקליאו שלי זה עובד ככה, ככל שאני מאיץ התאורה עולה ... ז"א גובה התאורה עולה.

ולשאלה כמובן... אסור לשים נורה אשר חזקה מהוראות היצרן.. ז"א אם יש נורה של 50 וואט ברכב אסור לשים 75 וכו'....

עד כמה משטרה יכולה לעשות עם זה משהו אני לא יודע אבל בטסט אתה לא תעבור.

פורסם

כל רכב שמגע עם פנסי קסנון אמיתיים מצוייד במתיזים על הפנס.

בפונטו זה אכן סוג של אפקט, אבל לא אמיתי

במזדה 6 רק בדגמים ה"יוקרתיים" כמו ה2.3 ואולי גם ה-2 "ספורט"

גם בקליאו ספורט עד כמה שאני זוכר... ובכל רכב היוקרה כמו מרצדס וBMW..

פורסם
תפסיק לז**ן בשכל.

תן לי דוגמאות בבקשה, כי בכל רכב קסנון שאני מכיר זה קיים.

ואם אתה מתקוון לקיטים של חאפרים זה כמובן לא נחשב.. מדובר על קסנון שמגיע על הרכב מהמפעל.

פורסם

פנסי קסאנון...

כמובן שהאור הלבן יותר יפה וחדיש מאשר האור הצהוב והישן שקיים דיי הרבה ברכבים...

שאלתי היא האם אני יכול פשוט לקנות נורות קסאנון של אותם וואטים של הנורות שיש לי עכשיו ופשוט להחליף אותם ? מה עלול להיות בקשר לחוק והטסט ?

תודה לכולם !

מש"ק זרזור

פורסם
תפסיק לז**ן בשכל.

אני מציע לך לשקול את דבריך להבא, כיוון שלפי החוק כל רכב המצוייד בפנסי קסנון חייב

במתזים לפנסים - זאת כיוון שלכלוך על הפנסים גורם לשבירת האור, ולסנוור נהגים אחרים (קסנון

הרבה יותר כיווני ופחות מתפזר, ולכן כל עוד הוא מכוון ונקי, מסנוור פחות מפנסים אחרים).

לגבי יעילות המתזים בניקוי הפנס - זה כבר נושא אחר לחלוטין.

• תוכן חדש...