Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פואנטה לשרשור הזה או שאני מריח מנעול?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין פואנטה רק שאלה אחרונה, אם אני מחבר את הJBL 1004 עם הכבל הזה למצבר, המצבר סתם יתאמץ? עדיף להשתמש ב4 או 2 GUAGE??

פורסם

אין שום קשר בין הדברים.

כבל עבה יותר מסוגל להעביר יותר אמפרים צריכה בהתאם לצרכנים על הקו

הבעיות דווקא קורות במצב ההפוך כאשר הכבל דק מידיי.

פורסם

בדרך כלל משתמשים באותו עובי של כבל הפלוס לכבל המינוס על מנת שלא יווצר ׳צוואר בקבוק׳

לדעתי,יתקנו אותי אם אני טועה,עם כבל ארבע גייג נורמלי לא תהיה שום בעיה מכיוון שהמגבר לא צריך יותר מזה

פורסם

למגבר הJBL בלבד יספיק גם כבל 6G או 8G אפילו.

הוא לא מריץ 120A. בלחץ יגיע ל60A פיק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ככל שהכבל יותר עבה, ההתנגדות שלו נמוכה יותר ומתח העבודה יהיה גבוה יותר כך שאתה רק מרוויח מהעניין.

הנה הדגמה קטנה:

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא חובה, אפשר לקצץ את הכבל רק באזור הכניסה למגבר ולשים שרוול מתכווץ או סופית של 4 גייג' (רצוי שניהם).

דיקוק לאורך ס"מ או שניים לא פוגע ביכולת הולכת זרם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...