Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

היום רכשתי מאלדן רכב מסוג פורד מונדאו טרנד 2009

בבדיקת הרכב אשר בוצעה עבור אלדן ואשר הוצגה לי מופיעים הליקויים הבאים

סרן קדמי ומערכת היגוי-,מיתלה קדמי:גשר קדמי סדוק/פגום,מעיכות (על איזה גשר מדובר אשמח אם תרחיבו)

שלדת מרכב-תקוני מרכב,משמעות שולית:סימני פגיעה במרכב,מעיכות/מעוך,נזק לפגושים= צבע מרכב-שריטות צבע מרכב/פגמים

בגרף אשר מתייחס לשילדת המרכב מופיע המספר 90% (לעומת כל שאר המערכות אשר מופיעות כ100%).

הרכב יד ראשונה מליסינג נהג יחיד ועבר 39000 ק"מ בסה"כ.

הציעו לי באלדן להסב את הרכב להנעה בגז במסגרת שיתוף פעולה שלהם עם דור אלון האם כדאי?

סה"כ מחיר הרכב 78500 כולל מערכת הגז כולל אחריות לשנתיים(על מערכת הגז) ואחריות לשנה או 20000 ק"מ על שאר מכלולי הרכב

ללא מערכת הגז מחיר הרכב 71000 ש"ח

אשמח באם תתייחסו לבדיקה ובמידה והיא תקינה לדעתכם אשמח לקבל חוו"ד על כדאיות העסקה.(אני רשאי להתחרט עד ליום המסירה ואקבל כספי בחזרה ).

פורסם

מומלץ לבדוק את הרכב במכון בדיקה שלא קשור לחברה בשביל השקט הנפשי שלך.

למנהל שלי יש את הרכב הנ"ל עם הסבה לגז.

היתרונות:

1.צריכת דלק של הרכב הוא בערך 1-9 , אז הגז חוסך לך המון .(בזכות המחיר)

2.אחרית על המערכת זה טוב, אבל תברר איזו מערכת מרכיבים האם זו מערכת הולנדית שנחשבת טובה בתחום או איטלקית שהיא לא משהו.

חיסרונות:

1.ישנה נפילת כוח משמעותית לרכב של המנהל שלי בסל"ד 3500-4000 שזה בעצם הסל"ד שאתה צריך הכי הרבה בעליות.

בהצלחה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

אתה חייב לקחת את הרכב למכון בדיקה משלך.

פשוט חייב.

עניין הגשר הקדמי בעייתי מאוד , מה זה גשר סדוק ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

חברים בבקשה!

יש לי להחליט עד מחר גם כך אני חש שעשיתי טעות ונחפזתי לסגור עסקה

אנא התייחסו לבדיקה ולכדאיות העסקה

מקסימום אפסיד 2000 ש"ח מקדמה שזה עדיף מלקנות רכב עם פגיעה משמעותית

פורסם

שלום,

אני לא מבין לאיזו עזרה אתה מצפה כאן?

יש לך בסך הכל בדיקה של אלדן בה רשום לגבי גשר קדמי פגום\סדוק.

צריך להכניס את הרכב למוסך (רצוי מורשה יבואן), לעלות אותו על הליפט (כדי לראות על מה מדובר) ולקבוע חומרת הפגם\סדק.

לא אתה הזמנת את הבדיקה, לכן לא תוכל לשאול את הבוחן של המכון לגבי חומרת הבעיה (אולי בכלל אין בעיה ואולי צריך לבטל את העסקה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעיון בחוזה עם אלדן עולה כי במידה וריג'קט אשר רשום בבדיקה אשר בוצעה עבור אלדן יופיע בבדיקה אשר אני אבצע לא תהא זו עילה לביטול העסקה מכיוון שידעתי על כך

המוכר ציין כי זהו עניין שולי שקשור לכיוון פרונט ואין לו שום קשר לשלדה וכי השילדה נקייה ואף הוסיף כי עובדה שזה מופיע בקטגוריה של סרן קדמי ומערכת היגוי ולא בקטגוריה של "שלדת מרכב" ומכאן נובעים חששותיי

אשמח אם כן שתתייחסו למכלול הפרטים בהודעה ולא רק לא לעניין ספציפי(ע"פ הבנתכם כמובן)

סליחה על הלחץ אני פשוט מרגיש לא נעים עם עסקה זו ואני מקווה שאתבדה

תודה מראש

פורסם

בכל הבדיקה הזאת הדבר היחיד שצריך לבדוק זה עניין הסדק בגשר קדמי,

גם אם לא מדובר בחלק מהשלדה.

כל השאר לא מעלה חשדות .

תשאל אם הם מסכימים שתיקח את הרכב למוסך לבדיקת המתלים- אין סיבה שהם לא יסכימו.

זה כדאי לך גם בשביל השקט הנפשי .

אני לפני חודשיים עזרתי לידידה לקנות פוקוס מאלדן, הם נתנו לי רכב ללא נהג ונסעתי לאן שרציתי (לשני מוסכים שאני סומך עליהם).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...