Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני מספר ימים, בבוקר קר, נכנסתי להונדה סיוויק 2003 האצ'בק שלי, והחלטתי להדליק את המזגן.

כשניסיתי לסובב את בורר הטמפרטורה, הוא הרגיש קצת קשה לסיבוב, אחרי התעקשות מצידי, שמעתי קליק, ומאז הוא מסתובב בצורה הרבה יותר טובה וטבעית! ממש כמו שצריך להיות.

אני ממש מרוצה!

יש רק בעיה אחת... הבורר הפסיק לשנות את טמפרטורת המזגן...

מצורפת תמונה של הדשבורד שלי, אם מישהו יודע להנחות אותי איך ניתן לפרק ולראות מה יצא מהמקום, אשמח לקבל הנחיות.

תמונת הדשבורד:

f2h.nana10.co.il/m/1xrek89kbzal

תודה

פורסם

הכפתורים הללו מסובבים כל מיני תריסים ע"י מערכת כבלים. סביר להניח שאותו "קליק" ששמעת נגרם ע"י שבירה של הפינים שתופסים את אותו כבל ספציפי מאחורה ולכן כרגע הבורר מסתובב חופשי מבלי להשפיע על משהו.

במקרה הטוב, תצטרך להחליף את הכפתור בלבד.

נ.ב. למה גם מזגן וגם חימום? אלו 2 מערכות שונות...

פורסם
הכפתורים הללו מסובבים כל מיני תריסים ע"י מערכת כבלים. סביר להניח שאותו "קליק" ששמעת נגרם ע"י שבירה של הפינים שתופסים את אותו כבל ספציפי מאחורה ולכן כרגע הבורר מסתובב חופשי מבלי להשפיע על משהו.

במקרה הטוב, תצטרך להחליף את הכפתור בלבד.

נ.ב. למה גם מזגן וגם חימום? אלו 2 מערכות שונות...

תודה על התגובה, תיארתי לעצמי שמדובר במשהו כזה, השאלה איך אני מצליח לפתוח את כל המערכת כדי לנסות לתקן?

• תוכן חדש...