Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, יש לי גולף TSI שנת 2009

לפני כשבועיים הייתי במוסך של החברה בטיפול לרכב, ועל הדרך אמרתי להם שיבדקו לי למה החימום ברכב לא עובד .. הם חזרו אלי בטענה שיש להחליף את התרמוסטט + הבית תרמוסטט, כי הוא "הלך". היה נשמע לי קצת לא אמין, רכב שנת 2009 שכבר ילך לו תרמוסטט + בית תרמוסטט, ושגם האוטו בכלל לא מתחמם.. וגם המחיר שרצו היה אבסורדי (3000 ש"ח לא כולל מע"מ !!!!).

הלכתי למוסך של חבר שאני מכיר טוב, הוא בדק לי את הרכב ובתגובה אמר שיש לי סתימה באחד הצינורות שמוליכים, עשה ניקוי, ובאמת יצא משם גוש רציני של אבק שחסם את האוויר החם, אממה מה, האוויר החם יצא אחרי זה רק בצד של הנהג, ולא בשאר חלקי הרכב, ואחרי מספר ימים הפסיק גם לצאת בצד של הנהג.

בנוסף, לאחר הניקוי, שמתי לב כי חום המנוע ברכב לא מגיע ל90 מעלות, וכל הזמן הוא מדשדש, ולעיתים רחוקות מגיע ל90 מעלות, האם הדבר סביר, והגיוני ??

האם יש לכם פתרונות לאחת מהשאלות ? או שאתם אומרים פשוט ללכת לחברה ולשלם להם את הסכום שיסדרו את הבעיה

פורסם

האם בצעתם ניקוז למערכת הקרור לאחר הניקוי?

התופעות שתארת לאחר הניקוי תואמות לתרמוסטט תפוס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי הידוע לי בוצע ניקוז, כי בימים שלאחר מכן נדלקה לי הנורה של הנוזל קירור מספר פעמיים, ומילאתי את המיכל מספר פעמיים עד שהנורה חדלה לפעול

פורסם

יש לי כמה שאלות:

1. האם בעמידה בפקק החום מגיע ל90 מעלות?

2. אם כן, שאתה צובר תאוצה חום המנוע יורד?

3. על כביש מהיר במהירות של בערך 100 קמ"ש חום המנוע יורד לרבע?

אם כל התשובות נכונות, לצערי הלך לך התרמוסטט, אני יודע שזה מחלה בגולפים וסיאטים מודלים 2001~ אבל כנראה גם בחדשות.

זה מה שקרה לי בגולף, חום מנוע לא עולה, אין חימום באוטו, ורק החלפת תרמוסטט פתרה את הבעיה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...