Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג הפורש או שהיה בטלפון או שמכיר טוב את כבישי ישראל ונהג במשנה זהירות. כך או כך, מנע מעצמו חתיכת סרט.

פורסם
לפני 12 שעות, EliC25 כתב:

מעבר באדום שיכל להסתיים רע מאוד

נהג הסיאט לא חשב לעצמו שיש סיבה שהמסחרית עצרה.

לט צריך סיבה. צריך להסתכל ברמזורים 

פורסם

יכולה להיות בעיה אחרת - רכב תקול, הולך רגל (לא סביר במקום הזה) - אם רכב שנמצא לידך עוצר אתה חייב להיות חשדן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדיין מגיע במהירות גבוהה, אולי מגיב להאטה שהיתה שניה או שתיים קודם בנתיב שלפניו, אבל מתעלם מכל שאר הסביבה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2 רכבים חוצים באדום. אחד - מסחרית שיש לו פנס מוסכניקים שתקוע בקרטר וניתן לראות אותו מנצנץ

השני - תלמידה בשיעור נהיגה ומורה שכנראה לא היה עסוק בכביש.

וסתם אחד נוסף בקטנה על הדרך 

בדיוק יצא מהדואר אחרי העברת בעלות על הכביש 

• מבאס 2
פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

2 רכבים חוצים באדום. אחד - מסחרית שיש לו פנס מוסכניקים שתקוע בקרטר וניתן לראות אותו מנצנץ

השני - תלמידה בשיעור נהיגה ומורה שכנראה לא היה עסוק בכביש.

פעם כמעט נדרסתי ברכב שנותנת רוורס במעבר חצייה.  לדעתי - לא צריך ללמד דברים כאלו, עדיף כבר לעבור באדום. 

פורסם

בן שלי נדרס בנסיבות דומות כשהיה בן 10. היו עדים, כולל זיהוי ודאי של הרכב הפוגע. התיק נסגר כנראה נידבלאחר סיום הגשת התלונה במשטרה.

• מבאס 2

פורסם
בתאריך 22.6.2026 בשעה 14:59, blackice כתב:

שאני אחכה?!?! למה מי מת?
ואם אני אעשה את זה על המדרכה, אף אחד לא ישים לב...

כבר הפסקתי לספור כמות הפעמים שאני רואה אופנוע עשה את זה או מקצר דרך מעבר חציה, הם מעל החוק

• אהבתי 2
פורסם

חותם לך שהוא בוגר אופניים חשמליים או משהו דומה.

האבולוציה של ההפקרות...

לא שלפני כן כל הרוכבים היו צדיקים שומרי חוק, אבל היום זה הרבה יותר נפוץ מפעם.

פורסם
בתאריך 23.6.2026 בשעה 00:13, גולדן191 כתב:

רק לקבל דפיקות לב, מה בוער לך לדפוק את הארונה החדשה שלך זקנצ'יק??

הוידאו לא זמין 😣

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...