Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שאני אשאל אני חייב לציין שאין לי שום מושג בכל מה שקשור לרמקולים ואודיה ברכב בכלל בשום צורה שהיא.

כיום מותקנים לי ברכב רמקולים מקוריים מ95' בדלתות ו2 בסיסיים שהותקנו בבגאז'.

רציתי לשאול כמה יעלה לי לקנות ולהתקים סאב פשוט (אפשר משומש גם) שייתן באסים. לא חובה הכי איכותי ולא צריך עוצומת מטורפות.

תודה רבה, ואם אני לא מובן רק תגידו:oops:

קקטוסולר ידנית

פורסם

זה לא רק לזרוק תיבה בתא המטען וזהו.

סאב דורש מגבר שיגביר אותו, ומגבר דורש חיווט והתקנה, כך שגם אם תקנה את הציוד הכי פשוט ולא מומלץ ביד שנייה, מגבר וסאב יעלו מינימום 200 ש"ח כל אחד, וקיט חיווט הכי פשוט שקיים זה עוד 100 ש"ח.

אז בעבור 500 ש"ח תקבל את הציוד משומש בסיסי ביותר.

ציוד קצת יותר סביר מיד שנייה יעלה 900-1000 ש"ח, למגבר מחברה מוכרת ולא מדבקה סיני, סאב במצב טוב כולל תיבה, וקיט התקנה שלא יעשה לך בעיות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...