Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת הסקרנים בכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש רעיונות לפתרון תופעת הסקרנים. אם יש משהו בשימוש בחו"ל אשמח לשמוע עליו.

את הרעיון של בד שחור עם שני עמודים על מנת להסתיר את הרכב הפגוע אני כבר מכיר.

כל רעיון יתקבל בברכה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כנראה שמדובר בטבע האנושי. נתקלתי בתופעה בכמה מדינות, השיא היה איזו תאונת פרצוף-תחת קלילה שגרמה לפקקים של עשרות קילומטרים של סקרנים ב-QEW (הכביש שבין טורונטי למפלי הניאגרה) בשני הכיוונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כמה שבועות תופעת הסקרנים חצתה כל גבול מצידי.

בתאונת האופנוען שנפל לנחל האיילון, עמדו אנשים בצידו השני של האיילון, חנו בשוליים וכמו עדר קופים עמדו וצילמו :twisted::evil::mad2::brickwall:

מוות לסקרנים!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מכיר את השרשור. שימי לב שאני לא מתבכיין על התופעה אלא מחפש פתרונות יצירתיים.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
שלום,

מבקש רעיונות לפתרון תופעת הסקרנים.

כל רעיון יתקבל בברכה.

טנק. הסקרנים כבר לא ישנו לך.

איך אתה מצפה למגר תופעה שהיא טבע של אנשים מסויימים? רק לקיחה למוסד "חינוך מחדש" כמו שקראו לזה במשטרים אפלים תוכל לעזור פה.

אולי אם היה חוקי להרכיב מערכת כריזה ברכב ולצעוק "כל הסקרנים עומואים", משהו היה מתקדם. או מישהו. לכיוון שלך. כנראה עם כלי נשק ביד.

תתעלם, תתעצבן בשקט, אין מה לעשות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פתרון יצירתי זה אומר רכב כוננות אשר יגיע למקום האירוע.

ציוד כזה צריך להקים על ידי צוות נוסף.

בתאונת דרכים יש דברים רבים לטפל בהם כך ששוטר לא יתעסק בכיסוי הרכבים.

צוות נוסף שיגיע למקום זה אומר כח אדם, כח אדם עולה כסף.

אלא אם כן יציעו לצוות מתנדבים עבודה כזו.

לדעתי אף אחד לא יסכים להיות בכוננות ולשבת בחוסר מעש עד אשר תתרחש תאונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
טנק. הסקרנים כבר לא ישנו לך.

איך אתה מצפה למגר תופעה שהיא טבע של אנשים מסויימים? רק לקיחה למוסד "חינוך מחדש" כמו שקראו לזה במשטרים אפלים תוכל לעזור פה.

אולי אם היה חוקי להרכיב מערכת כריזה ברכב ולצעוק "כל הסקרנים עומואים", משהו היה מתקדם. או מישהו. לכיוון שלך. כנראה עם כלי נשק ביד.

תתעלם, תתעצבן בשקט, אין מה לעשות.

טנק זה פתרון נחמד אבל הצריכת דלק קצת גבוהה.

ועכשיו ברצינות, אנא שימו לב שאני לא מתלונן על התופעה אלא מחפש דרכים יצירתיות לפתרונה על מנת לסייע לכל הנהגים בכביש ולא לנהג בודד.

fiat x1/9

פורסם

האם זה בטוח להגביה את המעקה הפרדה? בכביש אשדוד ת"א יש חלק עכשיו עם השיפוצים שנהיה גבוה וכבר לא רואים רכבים פרטיים מהצד השני אלא רק משאיות וטנדרים , אולי אפשר להגביה את הבטון של ההפרדה טיפה יותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מעקות בכבישים מהירים הם בדרך כלל סלחניים (עשויים מחומר סופג אנרגיה במקרה של התנגשות. יש תקנים, לא נכנס לזה). להקים מעקה בטון שיסתיר את התאונה יקח זמן, והוא בכלל לא סלחני.

זה לא שיפוצים בכביש ת"א אשדוד. הפרויקט מחולק לשלושה קטעים, שמו הכולל הוא חולות אשדוד ומטרתו הוספת נתיב שלישי.

fiat x1/9

פורסם

אני זוכר שעשו ניסוי עם בד שחור.

מה שקרה זה שהנהגים פשוט עצרו כדי לנסות להציץ מעבר לבד...

אין הרבה מה לעשות, זה הטבע האנושי.

אני זוכר פקק ענק לאורך כמה מחלפים בכביש 6 שנוצר בגלל משאית שירדה לשוליים.

אפילו לא תאונה.

להנחתי, האפשרות היחידה למגר את התופעה היא פינוי כמה שיותר מהר של הרכבים המעורבים.

פורסם

שלט התראה לפני מיקום התאונה + אזהרה.

שוטר / מתנדב שעומד מאחורי מיקום התאונה (גם ככה הנתיב סגור) ומחלק דוחות לחכמים שעוצרים ליד הרכבים / סקרנים שמוציאים ראש כמו כלבים שנהנים מהרוח.

350 שקל ישר במקום ואחרי תקופה אנשים יבינו שהם לא מד"א והשירות שלהם לא נחוץ במקום (להוציא מן הכלל אנשים שבאמת יכולים לתרום ברגע אירוע ושבוודאי יעצרו לתת טיפול) וימשיכו הלאה בפחד פן יקבלו דוח.

בעברי הרחוק בדרכי רגלי לעבודה חציתי את רחוב ז'בוטינסקי בר"ג שלא במעבר חצייה וקיבלתי 250 שקל!

אני לא עושה את זה יותר...

פורסם
טנק זה פתרון נחמד אבל הצריכת דלק קצת גבוהה.

ועכשיו ברצינות, אנא שימו לב שאני לא מתלונן על התופעה אלא מחפש דרכים יצירתיות לפתרונה על מנת לסייע לכל הנהגים בכביש ולא לנהג בודד.

אם לא זה, אז לפחות לאטום את חלונות הצד של כל רכב בישראל, כדי שאי אפשר יהיה לראות ממנו דבר. אולי בטעות זה ייצור שיפור בראייה לקדימה אצל כמה מהעוורים על הכביש, כבדרך אגב.

בערך כמו הדבר הזה ששמים לסוסי מרוץ על העיניים.

beachfire-ascot_2611142.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כמה שבועות תופעת הסקרנים חצתה כל גבול מצידי.

בתאונת האופנוען שנפל לנחל האיילון, עמדו אנשים בצידו השני של האיילון, חנו בשוליים וכמו עדר קופים עמדו וצילמו :twisted::evil::mad2::brickwall:

מוות לסקרנים!!!

מילא זה.

אני הייתי בצד השני של הכביש ( לכיוון דרום ) וגם שם אנשים פשוט עצרו בשוליים ועמדו על הרכבים בשביל לראות מה קורה בצד השני ( שספק אם בכלל הצליחו לראות משהו ), וכמובן שזה גרר פקק של רבע שעה על כלום.

פורסם

יותר מזעזע לראות נהגים עם ילדים ברכב שמגיעים לזירת תאונת דרכים קשה,

במקום ללחוץ על דוושת הגז לוחצים ברקס, ומצלמים גופות.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...