Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

את הרישיון שלי הוצאתי לפני חצי שנה. מכיוון שהרכב (סוזוקי בלנו 98') היה נראה רע ומוזנח (מבחוץ..) אבא החליט להעביר אותו מקצה שיפורים (קוסמטיים בעיקר) כדי לפנק אותי קצת- שארגיש טוב כשאנהג על הרכב. בכל מקרה, הוא החליט שהוא מעוניין להתקין מצלמת רוורס וחיפשנו פתרונות (גם התקנת מסך קטן 4") שהתגלו כלא יעילים ולא משתלמים.

הבנו שהאופציה העיקרית שלנו היא דאבל דין. הוא אמר לי לחפש משהו בתקציב של 2000 אבל אפשרות למתוח את התקציב ל2500.

הדרישות הן כדלהלן:

1) כאמור, הכנה למצלמת רוורס.

2) מכיוון שהרכב ישן, אנחנו מפחדים שהמסך יקרוץ לגנבים. לכן חשוב לנו מאד מסך נשלף.

3) אנחנו לא מעוניינים להתעסק עם זבל סיני. אנחנו מוכנים לשמוע רק על מכשיר מחברה גדולה כמו אלפיין, JVC, פיוניר וכו'.

4) קורא CD וחיבור AUX- חובה.

5) מקלט רדיו טוב, סאונד בסיסי (לא מחפש משהו שיעיף אותי אבל גם לא משהו גרוע מדי)

5) מסך מגע שמגיב טוב ושהממשק שלו סביר. אבא לא מעוניין להתעסק עם מערכות הפעלה מסובכות ומסך מגע שצריך לדחוף לתוכו את האצבע במקום לגעת בקלילות, באמצע נהיגה.

והנה אופציות שנשמח שיהיו אבל לא נמות אם אין:

USB, הכנה לGPS, קורא DVD, בלוטות'.

עד כה מכשיר בסגנון Pioneer AVH-2400/2450 נראה לנו מעולה. הבעיה העיקרית- המסך לא נשלף.

בנוסף, אשמח לדעת אם מצלמת רוורס בסיסית וזולה תספיק לנו ברכב (רוצים לראות את הרכב שמאחורה גם בלילה ברחוב חשוך. לא HD, אבל שנראה).

אודה לכם מאד על המלצות!

פורסם

אם תוותר על המצלמת רוורס (כי בתכלס זה סתם שטותי ופיצ'ר מיותר, וגם כל גנב יודע שברכב שיש מצלמת רוורס יש מסך) ותעבור לחיישני רוורס, שנמכרים ב200 שקל ואפילו פחות ועושים את אותו עבודה, אתה תחסוך כמה מאות שקלים, שאותם תוכל להשקיע במערכת עצמה.

חוץ מזה אני לא מבין במערכות, אבל הייתי חייב לתת לך את הטיפ הזה.

פורסם

תבדוק את הJVC AVX836 או 846(אני חושב שהוא בעברית) , יש USB, מסך נשלף אופציות מצלמה וGPS.

אני מציע לך גם לבדוק אחד כזה עובד כדי לראות אם הממשק שלו נוח לך.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

תודה לכם חברים. יצרתי קשר עם הבחור, וגם ההמלצה של לירון נראית לי טובה. הבאתם לי אחלה אופציות. תודה!

• תוכן חדש...