Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז ככה תוך כדי נסיעה עירונית הנורית הבהבה בין הסימון של ה S ושל הילוך 1.

הקדים להבהוב מין קיק.

אני אציין שלפני כשנה וחצי ו40K ק"מ הוחלף הגיר לגיר משופץ.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אם הנורות עדיין דלוקות. והרכב מתחיל נסיעה בהילוך 3. אז כנראה (כמעט בטוח) הלך הגיר.

מה שאתה מתאר זה שהגיר נמצא\עובד ב"מצב חירום".

אני יודע מנסיון, שיש סיכוי שלא צריך לפרק את הגיר, אלא רק להחליף את הסנסורים.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אני לא מבין גדול בענייני אחזקה,

אבל מוחזק אצלנו בבית גם פיז'ו (רק שהיא 406) והדבר קרה בעבר.

ב406, היה צריך לעצור בצד לכבות את הרכב ולהניע וזה פשוט נעלם כאילו כלום.

זה היה קורה בתדירות של פעם בשבוע, והתגבר עם הזמן- ולאחר בדיקה ותיקון המוסכניק סידר את זה ואמר שהייתה בעיה בצמת החשמל שגרם לקצר ובעקבות זה המנורות נדלקו והבהבו.

שוב, אני לא מבין גדול, אבל זה מה שאמר, וכבר חצי שנה אין את זה- אז לא לרוץ ישר לתקן גיר, תבדוק גורמים אחרים..

פורסם

מורן

זה בדיוק מה שיש אצלי

עצרתי בצד, כיביתי מנוע והתנעתי מחדש וזה לא קרה שוב.

תודה בכל מקרה

אני אראה מתי אני אוכל לקפוץ למוסך.

אני אבוא עם יתרון כשקרוב לוודאי שאני יודע מה זה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אם הנורה תדלק שנית, פנה למכון הגירים י.ס גירים אוטומטיים צומת סגולה -לחבר הפורום ספי ושותפו יניב לאבחון מקיף של הרכב,לאיתור ותיקון הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אותה בעיה אצל בת דודה שלי, זה מתבטל רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש של הרכב, ניסית את זה? תנסה את זה לאותו רגע..

אצלה הרכב לא עובר את הילוך שלישי בזמן שהמנורות מהבהבות על ה S וה 1 בדיוק כמו שאתה אומר. גם אני אמרתי לה שהגיר כנראה זקוק לשיפוץ.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...