Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל העונים והעצות, נחדד הסכום אמור להיות שווה ערך +/- למשפחתית בנזין אבל דיזל חדשה. הצריכה דלק לא ממש לא מעניינת אותי.

מעניין אותי נוחות ואיזה רכבים מעניינים ואיבזורים יש בקטגורית הדיזלים המשפחתיים. [פלואנס/אוקטביה, עד משהו מעניין? ]

פורסם

תוסיף לרשימה את פולקסווגן ג'טה וסיטרואן C4 .

מה שכן כל הדיזלים המשפחתיים יותר יקרים מאותם דגמים בנזין (בחלק זה כמה אלפים בודדים באחרים מגיע ליותר מ10 אלף) .

פורסם

נתת אחלה דוגמה לאלה שעולות יותר ללא סיבה מהותית.

הסיטרואן מצויידת בגיר רובוטי חד מצמדי גרוע ואילו הג'טה יקרה מאוד ולא ברור לי במה היא עדיפה על הפלואנס/מגאן.

פורסם
רנו פלואנס ט"ד.

היא מרווחת מאוד, די נעימה וכנראה חסכונית מאוד - אבל מישהו מכם באמת נסע / נהג בה?

יצא לי ה"עונג" לנהוג בה בקצרה לפני כמה ימים, על רכב של קרוב-רחוק, וצר לי - אין מצב בעולם שהייתי מתנייד בה ורק על רמות הרעש והחוסר עידון שמייצר המנוע הזה. הוא נשמע כמו מנוע דיזל מלפני שני עשורים (לפחות), עם רעשי טרטור נוראיים ולא מעט ויברציות מעיקות.

אם זה המנוע ששוכן גם במגאן סטיישן, ללא ספק הייתי מוותר על ה"עונג" של תמחור אטרקטיבי - לטובת משפחתית מדוזלת אחרת, עם מנוע מודרני ונעים משמעותית באופיו. וכפי שאמרתי, יתכן שהוא מנוע מאוד חסכוני (לא באמת בדקתי) והוא די זריז, אבל רמות הרעש הנוראיות האלה הן משהו שאני אישית לא מסוגל לסבול איתו יותר מרבע שעה של נהיגה. אם בעיני הקונה זה תקין וסביל, לבריאות ובהצלחה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS נסעת כניראה על פלואנס לא תקינה. לא שמעתי תלונת רעש מנוסעים, אם לא הכרזתי שהרכב דיזל, הנוסעים לא ידעו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

רכב חדש לחלוטין, ק"מ אפסי. מנוע מאוד רועש, בעיקר כאשר נוסעים עם חלונות פתוחים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי הרגשה שאני יודע את התשובה...

בהתחשב בעובדה שהפלואנס עולה כ-25000 ש"ח פחות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש לי הרגשה שאני יודע את התשובה...

בהתחשב בעובדה שהפלואנס עולה כ-25000 ש"ח פחות...

ושוב המחיר לא רלוונטי, מעניין האוטו -ובקשר לנוחות ידוע על הצרפתיות שהן הרבה יותר נוחות מהגרמניות.

• תוכן חדש...