Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לשדרג את המערכת שלי באיטום הדלתות. אחרי חיפושים רבים מצאתי הרבה חומר אבל זה רק בילבל אותי יותר. חשבתי אולי מישהו מחברי הפורום שיש לו נסיון וידע בנושא יוכל לרכז בשרשור הזה או בשרשור יעודי לנושא האיטום וכל מה שסביבו.

כמעט שכחתי, הרכב סיאט איביזה 2011. אשמח לעזרה ותודה מראש.

פורסם

מציע לך בחום לעבור על השרשיר הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=429259&highlight=STP

היה שם אחד שממש האשים אותי בהפצת תורה - אבל זו לא התורה שלי, אלא הסברים שניתנים ישירות ע"י אנשים שעובדים בחברות שמייצרות את החומרים הללו.

בנוסף לכך יש שם הסברים מדעיים מאוד טובים לגבי פעולת החומרים ומה הם באמת עושים.

יכול לחסוך לך הרבה מאוד כסף ועבודה מיותרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה אדי, עזרת לי מאוד. רק עוד שאלה אחת. כמה משקל מוסיף האיטום? כמובן בהתאם לכמות האזורים שרוצים לאטום.

פורסם

יריעת באלק למשל, עד כמה שזכור לי, שוקלת תשע קילו.

זה אומר פחות או יותר שכל יריעה שוקלת קילו.

עכשיו, בניגוד למה שבדרך כלל רואים כאן, ממש לא צריך להשתגע עם החומר הזה.

לדעתי שלושה באלקים צריכים להספיק לרכב שלם אם עובדים נכון.

כל יריעות הקצף והספוג בקושי שוקלות לעומת שטח הכיסוי שלהן אבל בשביל להגזים בוא נוסיף כאן עשרה קילוגרם ונזרוק עוד באלק בשביל להתפרע :)

אתה הולך להוסיף לרכב משהו שינוע בין ארבעים לשישים קילוגרם, זניח.

זה במידה ואתה הולך לבודד תא מטען, דלתות קדמיות, רצפה ביחד עם בתי גלגלים, מכסה מנוע ולדעתי גם גג.

אני מדבר על כיסוי שטחים של שכבה אחת עם 70 אחוז שטח כיסוי.

ומהנסיון שיש לי עד עכשיו, זה עושה את העבודה נהדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה לא רוצה נזילות, בודאי.

:lol:

אבל אם אתה מתייחס לחומרי הבידוד כשמם: חומרי בידוד אקוסטי, אז אתה בעצם משתמש בהם כטיפול לחלקי הפח (בעיקר) וגם לחלקי הפלסטיק.

במקרה כזה אין חשיבות אם יש גג שמש או לא, חוץ מהעובדה שיש פחות פח ופלסטיק לטפל בהם.

מתחדשת*

פורסם

סאן רוף יהפוך את חווית הנהיגה לרועשת יותר אבל עדיין - פח זה פח ויריעה בוטילנית מטפלת בוויברציות של פח ועדיין רעש כביש זה רעש כביש יריעת קצף צפופת תאים (closed cell foam ) כמו הדיינאליינר בולמת רעשים חיצוניים (וגם בולמת רעשים מהרכב לזלוג החוצה).

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...