Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשמישהו מצליח להעליב ציבור שלם ביסודיות כזו, אני חייב לתת לו קרדיט:

khrVB88ZgrY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מחכך ידי בהנאה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שמר, מי המודל שלך לראש ממשלה איתן ובלתי סחיט? הרי אותו נתניהו ממש ביצע, גם בקדנציה הזו וגם בקודמת כשר אוצר, מהלכים מאוד לא פופולריים.

בהשוואה אליו, כל ראשי הממשלות הקודמים. ביבי עושה מהלכים "בלתי פופולריים" רק נגד יחידים ו/או קבוצות חלשות.

כבר השוויתי אותו בשרשור לאותה שבשבת שחשה את כיוון הרוח. ראית את ההיסטריה שלו במהלך המחאה, כולל הזגזוג בהעלאת/הורדת מחירי הדלק. את הזגזוג מול האיום האיראני (איך פתאום זה ירד מהכותרות? האיראנים סגרו את הבאסטה?) איך הוא זגזג מול החמאס ב"עמוד ענן"? ראית את ההתנהגות שלו משתנה תוך כדי השריפה הגדולה בכרמל (זו שהוא צפה, ראה, הבין ופעל בה?) ? ההסכמים מול שאול מופז (עליו כבר לא ארחיב את הדיבור. סוס מת) לממשלה "רחבה".

אם ראש המדינה היסטרי, כל המדינה תהיה היסטרית בעקבותיו. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הוא היה ראש הממשלה בימי הפיגועים. האיש, המתהדר בחזון ארוך טווח - הוא למעשה עוואר כרוני. רואה בקושי 20 ס"מ קדימה.

פורסם
שמר, מי המודל שלך לראש ממשלה איתן ובלתי סחיט? הרי אותו נתניהו ממש ביצע, גם בקדנציה הזו וגם בקודמת כשר אוצר, מהלכים מאוד לא פופולריים.

מי שקרא מעט על הבנאדם (וקרא קצת על אביו) יכול להניח שהדבר הראשון בראש מעייניו זה האיראנים והמצב הבטחוני, ועבור השקט שצריך בשביל לטפל בזה הוא גם ימכור את אימו.

אף אחד מחוץ למערכת הבטחון ומעגל שותפי הסוד בנושאים האלו לא יכול לומר אם זה מוצדק או לא. מה שבטוח הוא שעד כמה שהוא מתקפל, הייתה לנו ממשלה יציבה מאוד לראשונה מזה הרבה זמן.

ממשלה יציבה עם 35 סרים למרותו זה חכמה קטנה. חוץ מזה שאיכות מנהיג בד"כ נראית בראיה אחורה.

גם לסילביו היו ממשלות יצבות וזה, באיטליה של אחרי המלחמה (כמה ממשלות התחלפו ? בערך כמו תחתוני החברות שלו ?) הישג גדול כשלעצמו.

עכשיו מגלה איש מקצוע -מריו מונטי - ,פרופ לכלכלה ברמת סטנלי פישר , שהוא הרס את המעצמה התעשייתית ה 7 בעולם והביא אותם קרוב ליוון. בתוך ימי הבכחנליה איש לא אמר זאת.

אני לא בעד/נגד ביבי, אבל לשפוט אותו עדיין מוקדם, שלא לדבר על ספקולציות לגבי מצבנו האלטרנטיבי תחת מבקריו.

פורסם

לצד כמה נתונים מאוד מצערים שמשתקפים בסקר הזה, יש גם שתי נקודות אור: אף אחד לא מצביע לקדימה ולרשימות הערביות.

אני מקווה בכל ליבי ששני הגושים הללו יימחקו לחלוטין בבחירות הקרובות: מופז, על שום חבירתו ההזויה לביבי. וגם בגלל שהוא מופז.

והערבים, על שום שבמקום לדאוג למצביעים שלהם, קרי: אזרחי ישראל בני המגזר הערבי, הולכים ומבזבזים את מקומם בכנסת ישראל כדי לדאוג לאחיהם שגרים ברשות הפלסטינית וכלל לא הצביעו עבורם.

גם אלה וגם אלה פשוט ירקו בפרצוף של אלה שבחרו בהם ולכן לדעתי הציבור חייב להעניש אותם ולמנוע מהם קדנציה נוספת.

נ.ב.: שכחתי להוסיף בסקר אפשרות בחירה ב"התנועה" של ציפי לבני. אפשר כמובן לסמן את האפשרות האחרונה (אחר) במקום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ראיון מרתק בן 52 דקות, עורך דה-מרקר מראיין את האוייב לשעבר אלדד יניב,

בין השאר הוא נוקב בשמות המאכרים-שקשוקאים, בתפקיד שהוא מילא בעבר.

לדעתי אחד הראיונות החשובים בשנים האחרונות.

z0lAUOHrrgE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אלעד, לדעתי הדירדרות אחוזי ההצבעה במגזר הערבי צריכה להדאיג אותנו. מאז שנות ה-80 חלה החרפה בתחושת האי-שייכות של ערביי ישראל למדינת ישראל, ואם בתחילה הם הסיטו את ההצבעה שלהם ממפגלגות ישראליות (כדוגמת הליכוד והעבודה), בהמשך הוקמו המפלגות הערביות, וכעת אף הן מאבדות גובה והציבור הערבי לא חש את עצמו בתוך המשחק הדמוקרטי.

זה תהליך מסוכן שעוד עלול להתנקם בנו בהמשך, ואל לנו לשמוח שהוא מתרחש.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני מזדעזע מהקמפיינים. ציפי מבטיחה "תהליך מדיני" ו"שלום" כאילו שהיא רבין ב94, מרצ יצאו בקמפיין המבריק "הקול שלך בטוח נגד ביבי" (גם אם אני אצביע רע"מ-תע"ל, חלאות), ושלי מספרת ש"ביבי טוב לעשירים. שלי טובה לך". כן, מלחמת מעמדות - התרגיל הכי ישן בספר. כולם משחו את ביבי למלך - אין לפניו ולא יהיה אחריו.

ביבי, מצידו, בכלל לא טורח לפרסם מצע. יש לו את זה בכיס. דמוקרטיה? בחירות? רק עוד תרגיל לשיפור עמדות. הוא לא חייב כלום לעם, הוא יהודה המכבי של המאה ה21.

נפתלי בנט נראה לי הכי בסדר, רק חבל שמדינת הלכה לא מתאימה לי.

איזו מדינה זבל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני מזדעזע מהקמפיינים. ציפי מבטיחה "תהליך מדיני" ו"שלום" כאילו שהיא רבין ב94, מרצ יצאו בקמפיין המבריק "הקול שלך בטוח נגד ביבי" (גם אם אני אצביע רע"מ-תע"ל, חלאות), ושלי מספרת ש"ביבי טוב לעשירים. שלי טובה לך". כן, מלחמת מעמדות - התרגיל הכי ישן בספר. כולם משחו את ביבי למלך - אין לפניו ולא יהיה אחריו.

ביבי, מצידו, בכלל לא טורח לפרסם מצע. יש לו את זה בכיס. דמוקרטיה? בחירות? רק עוד תרגיל לשיפור עמדות. הוא לא חייב כלום לעם, הוא יהודה המכבי של המאה ה21.

נפתלי בנט נראה לי הכי בסדר, רק חבל שמדינת הלכה לא מתאימה לי.

איזו מדינה זבל.

כמה שאתה צודק, קמפיינים מגוכחים שמתעסקים באחר וכמעט כולם חוטאים בכך ...

וכן, מדינה זבל, שלא הולך להשתנות בה כלום לטובה.

אבל לך תסביר את זה לכל אלה שטוענים ש"השינוי מתחיל בנו" - ברור!

פורסם
לצד כמה נתונים מאוד מצערים שמשתקפים בסקר הזה, יש גם שתי נקודות אור: אף אחד לא מצביע לקדימה ולרשימות הערביות.

אני מקווה בכל ליבי ששני הגושים הללו יימחקו לחלוטין בבחירות הקרובות: מופז, על שום חבירתו ההזויה לביבי. וגם בגלל שהוא מופז.

והערבים, על שום שבמקום לדאוג למצביעים שלהם, קרי: אזרחי ישראל בני המגזר הערבי, הולכים ומבזבזים את מקומם בכנסת ישראל כדי לדאוג לאחיהם שגרים ברשות הפלסטינית וכלל לא הצביעו עבורם.

גם אלה וגם אלה פשוט ירקו בפרצוף של אלה שבחרו בהם ולכן לדעתי הציבור חייב להעניש אותם ולמנוע מהם קדנציה נוספת.

נ.ב.: שכחתי להוסיף בסקר אפשרות בחירה ב"התנועה" של ציפי לבני. אפשר כמובן לסמן את האפשרות האחרונה (אחר) במקום.

גם לאחיהם הפלסטינים הם לא דואגים. בשבילהם, כמו עבור שאר ״הדואגים״ הם לא יותר מחומר פוליטי.

פורסם
אלעד, לדעתי הדירדרות אחוזי ההצבעה במגזר הערבי צריכה להדאיג אותנו. מאז שנות ה-80 חלה החרפה בתחושת האי-שייכות של ערביי ישראל למדינת ישראל, ואם בתחילה הם הסיטו את ההצבעה שלהם ממפגלגות ישראליות (כדוגמת הליכוד והעבודה), בהמשך הוקמו המפלגות הערביות, וכעת אף הן מאבדות גובה והציבור הערבי לא חש את עצמו בתוך המשחק הדמוקרטי.

זה תהליך מסוכן שעוד עלול להתנקם בנו בהמשך, ואל לנו לשמוח שהוא מתרחש.

מסכים איתך. אחרת מישהו אחר, יותר קיצוני ייקח את הקולות שלהם.

פורסם

בקרב הערבים יש אחוז גבוה מאוד המצביע תמורת תשלום. מה למפלגות כמו ש"ס או קדימה (וגם העבודה/ליכוד בעבר)? היכנסו לכפרים ערביים וראו את הפעילות הפוליטית שם. מופז זכה בבחירות המקדמיות ב"קדימה" בעיקר בזכות קולות ערביים.

עם זאת - המפלגות הערביות לא יימחקו מאותה סיבה שהמפלגות הדתיות החרדיות לא יימחקו. יש להן גרעין קשה של הצבעה "קשיחה" שמצביעה עבור המפלגה, בלי קשר למעשיה ונציגיה. פעם היה נהוג להצביע כך גם בקיבוצים (מפ"ם-מפא"י ואח"כ המערך/עבודה), מנהג שנעלם עקב המהפך שעברה התנועה ההתיישבותית, בעיקר הקיבוצים. אצל החרדים והערבים זה כמעט לא קיים.

קדימה נועדה לכשלון מלכתחילה, כיוון שנתפרה עפ"י מידותיו הגדולות של אריק. בבחירות האחרונות קיבלה 28 מנדטים בגלל "אנטי-ביבי" (בלי להיכנס לויכוח אם מוצדק או לא) ולא בזכות עצמה. מפלגה שכללה 99.9 אחוז אופורטוניסטים ולא שום דבר אחר.

לגבי אלדד יניב - מעניין אותי לשמוע מה דעתכם - האם מדובר על מעין "עד מדינה" שחצה את הקווים ושופך הכל, או שמדובר בעוכר דין מהסוג הנבזה ביותר? אם אתם מאמינים לו, הרי אסור להאמין לאף מפלגה נוכחית. מצד שני - הוא לא נוקב בשמות, שמא חושש מתביעות דיבה?

• תוכן חדש...