Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קוראים לי איתם ואני מכור.

אני מכור למרשמלו של חברת Kraft האמריקאית. השם של הממתק הוא Jet-Puffed ויש מספר טעמים.

מדי פעם אני תופס מישהו שחוזר מארה"ב והוא מביא לי חבילה, אבל באופן כללי אני בבצורת מתמדת.

אם מישהו ראה כזה בארץ, ויכול לספר לי :) אשמח לדעת.

בנוסף, אם מישהו באמת חוזר מארה"ב ומתחשק לו להביא לי חבילה... אני אשמח :) כמובן שאשלם בעבור השירות!

m969lw.jpg

תודה,

איתם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

במה הוא שונה ממרשמלו שמוכרים בארץ?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שלום,

קוראים לי איתם ואני מכור.

אני מכור למרשמלו של חברת Kraft האמריקאית. השם של הממתק הוא Jet-Puffed ויש מספר טעמים.

מדי פעם אני תופס מישהו שחוזר מארה"ב והוא מביא לי חבילה, אבל באופן כללי אני בבצורת מתמדת.

אם מישהו ראה כזה בארץ, ויכול לספר לי :) אשמח לדעת.

בנוסף, אם מישהו באמת חוזר מארה"ב ומתחשק לו להביא לי חבילה... אני אשמח :) כמובן שאשלם בעבור השירות!

m969lw.jpg

תודה,

איתם.

אני מוכן לעזור לבחור במצוקה כמוך חינם אין כסף. זאת בגלל שאני רוצה לפחות למנוע מהתמכרות שלך להתפתח לכיוונים אחרים שאולי יזיקו לך. אז קדימה מר בחור, כמה קילוגרמים מהחומר הזה אתה רוצה? אהה, תצפה לעיכוב קטן. אני חותם לך בוודאות שבמכס יעצרו את החבילה הזו בגלל הצבע הלבן. אף בן אדם נורמלי לא מקבל כזה דבר בדואר מחו"ל. אז יש? 10 ק"ג מהחומר הטוב הזה מספיקים לך?

אהה, אם מצבך לא גרוע גם ככה אני חושב שהם אפילו עשו ממרח של "החומר הלבן" הזה. עכשיו אתה בבעיה עוד יותר רצינית. למרוח את זה על הלחם זה תענוג שאי אפשר להתחמק ממנו.

אוי, השם ירחם עלינו, המרשמלו הזה גם מגיע בטעמים. ג'ייזס קרייסט.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הוא בתקינה אמריקאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא מגיע באריזה לשימוש עצמי בלבד. :lol:

כן, עכשיו נודע לי בוודאות. הם גם מכינים ממרח של המרשמלו הזה. כאילו שהמצב לא גרוע גם ככה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

דווקא את הממרח ראיתי, ואפילו קניתי בסופר בקניון M הדרך בצומת בית ינאי.

לא התלהבתי, מרשמלו תוצרת הארץ עדיף לדעתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הטעם של המרשמלו הזה יוצא דופן. הוא פשוט כל כך טעים... והמרקם - וואוו!!

בצעירותי גרתי בארהב עד גיל 5. מאז אני זוכר שאהבתי את זה.

Cerebral Cortex - נגיד שהייתי יכול לבקש ממך כמות גדולה בלי להרגיש שאני מנצל אותך או מכביד עלייך - הייתי מבקש 5 חבילות של בטעם הרגיל הקלאסי.

לגבי הממרח... נשמע הזוי אבל ממש לא אכפת לי לנסות.

אני לא אוהב את המרשמלו הישראלי. הוא פשוט מתוק מדי.

תודה לכולכם - מחמם את הלב להרגיש שיש על מי לסמוך בתקופת משבר ;)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

דווקא את הממרח ראיתי, ואפילו קניתי בסופר בקניון M הדרך בצומת בית ינאי.

לא התלהבתי, מרשמלו תוצרת הארץ עדיף לדעתי.

אם יש שם את הממרח - בטח יש שם את המרשמלו? ; איביזה בואי, נוסעים לפנקייק.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

כן, זה שיש ב Ebay אני יודע.

הבעיה היא שכבר הזמנתי פעם אחת משם וזה פשוט לא הגיע - ופעם נוספת חבר שגר בארה"ב שלח לי 2 חבילות בקופסא, זה גם לא הגיע. אני מיואש מדואר ישראל.

חבר בעבודה הזמין Fifa 2013, לא הגיע, המוכר לו שוב, לקח חודשיים וחצי עד שהגיע.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
הטעם של המרשמלו הזה יוצא דופן. הוא פשוט כל כך טעים... והמרקם - וואוו!!

בצעירותי גרתי בארהב עד גיל 5. מאז אני זוכר שאהבתי את זה.

Cerebral Cortex - נגיד שהייתי יכול לבקש ממך כמות גדולה בלי להרגיש שאני מנצל אותך או מכביד עלייך - הייתי מבקש 5 חבילות של בטעם הרגיל הקלאסי.

לגבי הממרח... נשמע הזוי אבל ממש לא אכפת לי לנסות.

אני לא אוהב את המרשמלו הישראלי. הוא פשוט מתוק מדי.

תודה לכולכם - מחמם את הלב להרגיש שיש על מי לסמוך בתקופת משבר ;)

דווקא באיביי זה יותר יקר. עוד הוכחה שלא תמיד משתלם לקנות שם. אין לי בעיה לבקש מחבר לקפוץ לסופר שם. רק תקח בחשבון שהמשלוח של "החומר" יעלה יותר ממה שהוא עולה. אין לי בעיה להזמין לך 10 חבילות כל מה שאני רוצה בתמורה זה לעשות איתך רייס אחד מול אחד בכל מקום ובכל שעה שתבחר.

אתה עם הרכב שלך ואני עם הפיאסטה המשופרת שלי. מתאים לך, תחרות פינקס. המפסיד מוסר את המפתחות.

ARE YOU UP FOR THIS?

פורסם
דווקא באיביי זה יותר יקר. עוד הוכחה שלא תמיד משתלם לקנות שם. אין לי בעיה לבקש מחבר לקפוץ לסופר שם. רק תקח בחשבון שהמשלוח של "החומר" יעלה יותר ממה שהוא עולה. אין לי בעיה להזמין לך 10 חבילות כל מה שאני רוצה בתמורה זה לעשות איתך רייס אחד מול אחד בכל מקום ובכל שעה שתבחר.

אתה עם הרכב שלך ואני עם הפיאסטה המשופרת שלי. מתאים לך, תחרות פינקס. המפסיד מוסר את המפתחות.

ARE YOU UP FOR THIS?

יש לי כבר חבר ששולח לי מרשמלו בדואר, לדעתי מישהו בדואר ישראל כבר מכור למרשמלו שלי כי אני לא קבלתי עדיין אף חבילה.

חשבתי שאתה חוזר מארה"ב ותביא לי על הדרך, אל תציק לחבר שלך :) בסוף אמצא פתרון, אולי אממן לך כרטיס טיסה לארה"ב. (Doh).

לגביי הרייס, אני תמיד שמח ללחוץ, אבל המפתחות שלי נשארים אצלי :)

אגב, אל תתבאס כשתפסיד עם הפיאסטא טוב? אכלתי הרבה חומוס.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לא, אין לי מי שחוזר עדיין מחו"ל לארץ או בא לבקר (כנראה הם לא בוטחים בכיפת ברזל). אבל אין לי בעיה לבקש ממישהו לשלוח לי בדואר. עד היום טפו טפו שום חבילה שנשלחה אלי מארה"ב לא נעלמה בדרך.

אם אתה רוצה, הנה האפשרות לפנייך. אני פשוט לא רוצה שתתמכר לדברים מעבר למרשמלו. :wink:

אל תתבייש כי מי שמתבייש מתייבש. רק תן OK ואני אדאג שישלחו לארץ.

פורסם

איתם, כבר היינו פה עם קראפט בעניין גבינה פילדלפיה שוקולד ורשמתי שם את הטלפון ונדמה לי המען של היבואן בישראל.

זה לא רחוק מבית ינאי, אז נסה לפנות אליהם ולענין אותם, בתמורה לכך שיבטיחו לך קרטון מהמשלוח הראשון...

מתחיל להיות מעניין (וטעים..) עם המוצרים שלהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...