Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100-140 אלף (אודי A4, ב.מ.וו 325, אלפא 159)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להשתדרג באוטו אבל אני כעת בדילמה אמיתית ! אני מאד מתתלבט בין שלולת הדגמים הללו:-

Audi a4 2008 2.0t

Bmw 325 2008

או אלפא 159

אך אני מאד מתלבט כי יש כל כך הרבה סטיגות על אלפא ואמינו

בקשר לדגמים הללו מה תהיה הבחירה הטובה ? מבחינת אמינות עלויות אחזקה ביצועים

פורסם

דווקא ה159 תהיה השפויה מבין השלושה לאחזקה,ביטוח זול גם תפגין אמינות גבוהה יותר מהאודי והבימר.

ה2.2 ליטר שלה יספקו אמינות ויכולת דינאמית נאותה,אך נחותה מהמנוע המוגדש של האודי או הבימר 325.

אתה יכול לחפש את המנוע הבכיר בנפח 3.2 ליטר אך העלויות יתייקרו ,האמינות פחות טובה וצריכת הדלק תחריף משמעותית,כמובן שישנן לא מעט מעלות,אך הייתי נשאר עם ה2.2 ליטר.

פורסם

159,בהחלט במחינת אמינות,אך אם זאת הטיפולים השוטפים יקרים מאוד,בכל אופן אני הייתי הולך על בחירה קצת יותר מעניינת ומתסכל על ה2.4 ליטר דיזל גם צריכת דלק טובה,גם ביצועים לא רעים בכלל (200 סוסים ומומנט כביר) וגם תיבה אוטומטית רגילה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אתם עושים צחוק ?

אלפא יותר חזקה בהרבה מAUDI A4 ומב.מ.וו 325.

מניסיון.

בקיצור אוטו מעולה, יש לדוד שלי אותו כבר שנה, ממליץ לך!!!!

פורסם

1. אין ספק ה159 עולה על ה2 האחרות בכל פרמטר כולל אמינות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אולי לפני שווה לשאול את עצמך למה אתה יותר נמשך?

אני מסכים עם חברי למעלה כי האלפא תהיה יותר אמינה וזולה להחזקה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

הסטיגמות לא תקפות בימינו, כבעלים של 159 בהווה ו-A4 בעבר, ה-159 מפגינה אמינות מופתית (שרק ימשיך ככה).

כמו כן האלפא הרבה יותר מיוחדת במראה מהשתיים האחרות.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
אתם עושים צחוק ?

אלפא יותר חזקה בהרבה מAUDI A4 ומב.מ.וו 325.

מניסיון.

בקיצור אוטו מעולה, יש לדוד שלי אותו כבר שנה, ממליץ לך!!!!

טוב, זו אמריה מטופשת ושגויה להחריד, אבל נשים אותה בצד.

מנוע האאודי הוא פנינה (ועוד נתון לשיפורים רבים אם זה מעניין אותך), וכך גם של הבימרית. לגבי האלפא - לא ציינת איזה מנוע. ה- 2.2 עם הגיר הרובוטי הוא לא כזו חוויה (מנסיעה קצרה שביצעתי, מודה שלא ארוכה, אבל בהחלט מצריך התרגלות).

מה אתה מחפש ברכב? כל רכב ותדמיתו הוא, יתרונותיו וחסרונותיו, אבל מבחינת אמינות אלפא של השנים האחרונות דווקא בסדר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התלבטות מעניינת. אני אישית מאוד רוצה את האודי A4 B7, האלפא מאוד יפה וייחודית, ראיתי אחת שנסעה לידי, נראית מאוד מרשימה ומאובזרת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...